České Budějovice zdolaly bundesligový Augsburg, Ostrava podlehla Celticu

13.07.2022, 23:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (160)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Zbrojovka

Reagovat
Kuba94

Jsem zvědav na ligu s panem Vrbou. Jestli tohle bude stačit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Celtic byl kombinacne jinde o parník. Takový tým u nás v lize není. Bez 3 stoperu neuděláš nic...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak výkony Jaroně a Tijanyho jsou zatím pozitivní.

Reagovat
ratusek

u Almasiho se bojím, že jsme prokaučovali jeho zpeněžení ale snad to je jen v přípravě a v lize bude zase výborný

Reagovat
didosh

On tam téměř nic na ten hrot nedostane, opravdu chybí křídla, jediný Jaron to tam cpal...kurwa to tam musí lítat,věřím že v lize to bude jiné...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

všichni brečí a chtěli by kupovat křídla, ale já bych nechal hrát stabilně Buchtu s Jaroňem a back up z juniorky.. Jaroň to v sobě má, jen má nevýhodu, že je to papírák. Proč teda utrácet a riskovat, když máme svoje zdroje.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
veikko

No já třeba největší problém vidím ve středu hřiště. Chybí nám stoper i střední záložník s kvalitní rozehrávkou. Jednu z těch dvou pozic obstará Takács, ale ke Kaločovi by to chtělo defenzivněji laděného dispečera míčů, aby Kaloč měl prostor hrát box-to-box záložníka. Pro takového hráče bych klidně zariskoval, protože bez toho naše hra podle mě ani fungovat nemůže. Druhá možnost pak je hrát hodně rychlé posouvání míčů, ale na to záložníkům dost podstatně chybí technická kvalita.

Reagovat
Kuba94

Ono už asi není kde brát. A to lepší už vybrali Pražáci a Plzeň.

Reagovat
veikko

To je přesně to, proč říkám zariskovat. Jenže problém je, že možná všechny české kluby mají (logicky) dost omezené kontakty na zahraničí. Kdybys chtěl třeba přivést hráče z jižní Ameriky nebo Asie, tak ono by to šlo, ne že ne, ale už to není pohodlný skauting a pohodlné jednání. Do toho navíc s těmi hráči potřebuješ bližší kontakt, je to pro ně cizí prostředí. Ono by to šlo, jenže bychom museli vystoupit z komfortní zóny. Začíná se ale podle mě ukazovat, že přes tuhle českou a slovenskou komfortní zónu cesta nepovede. Samozřejmě spolupracuje se i s datovými analytiky, ale to stojí taky peníze a výsledek je podobně nejasný + s jednáním ti stejně nepomůžou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kuba94

Neříkej že v druhé německé nebo třetí by se nenašli adekvátní hráči? Já bych šel touto cestou. Mají to relativně kousek, záleží asi na platových podmínkách, jestli Baník dokáže dobře zaplatit.

Reagovat
veikko

Ve třetí německé bys musel v hráči vidět fakt potenciál, který nevidí nikdo jiný + platové podmínky jsou tam pořád velmi slušné. Na hráče z 2. Bundesligy finančně dost pravděpodobně Baník nemá, tam budou platy úplně jinde.

Reagovat
Kuba94

To je to, přivézt někoho kvalitního pak už vyžaduje dobře zaplatit. Nicméně prozkoumat tamní vody by mohli.

Reagovat
veikko

No nejvíc se vyplatí skauting v Africe. Často hodně velká kvalita je tam totiž skrytá a v případě třeba Nigérie hráči mluví anglicky a ještě k tomu vezmou jakoukoliv nabídku z Evropy. Asie je trochu problém, protože tam chybí v půlce států aspoň základní kvalita. V jižní Americe už zase třeba naše končiny nemusí být vůbec atraktivní, protože je to přece jen kulturní skok, nehledí se u nás na techniku a fotbal je tu větší dřina. Pokud ale koukneš na týmy spodku tamních tabulek, pořád tam máš hráče technikou na úrovni našich nejlepších fotbalistů. Zajímavý a levný trh by byla Venezuela, ale který blázen by tam jel teď osobně skautovat. Nicméně třeba takový Saúl Guarirapa, o kterém jsem tu mimochodem myslím před asi 2 lety psal, by byl pro kterýkoliv český klub naprosté terno.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kuba94

Tak Brazilcu tady máme taky spoustu, tak myslím že z jiných zemí by se taky dalo. Ale záleží, co může Baník nabídnout no. V Polské lize se nenajde někdo šikovný za hubičku? Nevím jak funguje skauting, takže se ptám jak blbec. Ty máš o tom přehled? Jak to funguje konkrétně v Baníku?

Reagovat
veikko

Tak já rozhodně nejsem expert přes to, že bych věděl, jak to chodí v těch větších klubech. V menších klubech pokud vím ani moc skauting neprobíhá. Spíš máš kontakty na lidi, kteří ti dají tip na hráče. To potom logicky plodí určité klientelistické vazby. Větší kluby se v poslední době snaží spolupracovat s různými datovými firmami, kterým zadáš parametry, které vyžaduješ, a oni ti podle toho najdou hráče. Je to ale drahý špas.

Reagovat
smazaný uživatel

tj. tvůrce z vlastních zdrojů je asi nesmysl

Reagovat
didosh

souhlas

Reagovat
bobis21

Tijani, Sehic a oba Jaroňové jsou zatím nejlepší hráči přípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma se mi taky libil.

Reagovat
bobis21

Jo, Kuzmu jsem zapomněl, ten tam určitě patří

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

ti dva mladí by potřebovali trochu zesílit

Reagovat
veikko

Potenciál vidím i v tom Fulnekovi. Jenže bohužel my se tak soustředíme na kraje hřiště, že přehlížíme hlavní problém.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
oli9

Tak co jsem četl vaše předchozí komentáře že zápasu tak Baník nehraje nic moc. Tak nějak na náhodu takže se ani nic nedalo očekávat

Reagovat
bobis21

Ti kteří si stěžují pořád si stěžují i teď....

Ale ta kvalita Celticu je taková, že 2:4 to skončilo jen proto, že nás šetřili. A nemá to nic společného s našim výkonem, jen rozdílem v kvalitě.

Reagovat
Seydou Doumbia

není ten zápas někde v záznamu?

Reagovat
bobis21

Asi ne, jedině že bys měl O2TV a tam si pustit zpětně jestli to jde.

Reagovat
ondrasch77

jde to i zpětně.

Reagovat
Pablos

jestli chytáš Retro ...tak tam to je od 11hod dnes

Reagovat
Pablos

celkově pro všechny to Retro je hodně skryté... většinou tam dávají sračky, že tam ani člověk nepřepne... přitom je tam strašně moc českého fotbalu... vždy zpětně, protože live práva nemají, ale když člověk něco prošvihne a chce se mrknout, tak to tam druhý den většinou najde. Dlouho mi tenhle kanál byl utajen v tomhle Plus večer je tam třeba live tiskovka Slavie... co ti taky moc jinde nedávají.

Reagovat
Pablos

I když koukám, že to asi není volně stanice... nejspíš jen na skylinku co mám.

Reagovat
Pablos

tvl já jsem kokot... dávám totiž tv program od seznamu a on je nějákej jeblej, že ukazuje RETRO, ale mísí jejich program s O2TV sport... no tvl Tak sorry... ale asi to stejnak nikdo ode mě nečetl ten výplod naštěstí... ale kdyby náhodou teda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za mě napiš omluvný dopis na podporu Skylinku, s kterou absenci toho programu v mojí nabídce už 8 hodin řeším.

Reagovat
Pablos

musí ti stačit omluva ode mě, pardón Ale fakt když dám tvseznam zadám české pogramy... tak od 20hod retro párty a ve 21hod hraje Slavia ...no kokoti prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že před pár lety jsem někde na tv viděl kanál Retro Music, ale už nevím, jestli to byl satelit nebo dvb-t. Fotbal bych na něm ale asi úplně nečekal.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Seydou Doumbia

wow díky

Reagovat
veikko

Jen aby ale tahle zkušenost neskončila u mávnutí rukou, že prostě soupeř byl lepší a my takovou kvalitu nemáme. My tu kvalitu totiž potřebujeme nutně zvýšit, jinak si s námi zase poradí i Slovácko.

Reagovat
didosh

...no prostě takhle nějak mluvil v tomhle smyslu i Vrba...

Reagovat
bobis21

I kdyby přišel nějaký nový záložník nebo křídlo, rozdíl na Celtic tím nesmažeme ...

Reagovat
veikko

To určitě ne, ale dá se ten rozdíl mazat postupně, a to musíme dělat.

Reagovat
HorajzmAmmann

no vidíš a někdo z Celticu na sockách psal, že je rád za zápas s Baníkem, protože byl kvalitnější než drtivá většina soupeřů v jejich lize Je fakt, že Celtic asi dost zápasů doma vyhrává daleko větším rozdílem.

Reagovat
bobis21

Tak to je asi pravda, ten rozdíl v jejich lize je obrovský. Taky jsem četl že zápas s námi srovnávali s evropským předkolem (třeba za rok )

Reagovat
ondrasch77

Skotská liga je darebná, akorát oba z Glasgow a Hearts (+ jeden tým občas vyletí), jinak to nemá moc velkou úroveň.

Reagovat
Pablos

To se dá čekat celkově u týmu, který točí trenéry přitom je nezávisle na tom ta hra pořád dost podobná, nijaká ...že to bude chtít trošku větší čistku a přestavbu kádru. Docela zajímavé, že angažujou Vrbu, ale na to ukázat, že to myslí vážně a mají tedy připraven i velký budget, když berou takového trenéra tak to zase né. Kočkopes jako ve Spartě... po pár kolech bude zase dělat ty otrávené grimasy i tady.

Reagovat
veikko

Klidně ani nemusíš mít vyhrazený nějak extrémně velký rozpočet na přestupy, stačí mít vyloženě koncepci a pochopit, kde má ten kádr největší slabiny a vzít třeba zpočátku klidně nějakého už zkušeného hráče 30+, který tuhle slabinu zalepí hned (jakého měl Vrba v Plzni v Horváthovi) a není ještě vyloženě za zenitem.

Reagovat
Pablos

A přitom teoreticky kdyby angažovali Jarolíma ...tak máte 20 nových hráčů Tím nechci říct, že to je ta cesta... jen prostě vždycky čumím, jak on si umí prosadit cokoliv

Reagovat
didosh

Jj pravda s tím Jarolimem, kam přijde tam dostane plno nových hráčů ale asi jako trenér stojí za hovno...

Reagovat
Pablos

Chudák vždy ten trenér po něm ...protože tomu nepřivedou nikoho, tomu hlavně musí udělat výprodej po Jarolímovi

Reagovat
veikko

Máš pravdu v obou bodech. Hráči by přišli, ale není to cesta.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PalibrkUros

Tak Horvátha už tam měl, spíš se mi líbilo jak si dokázal poradit a přívézt do Plzně hráče od kterých něco očekával asi jen on sám Bystroň, Čišovský, Rajtoral, Pavlík, Navrátil tam taky něco odehrál... tomu říkám vhodné doplnění kádru, akorát takový přestupy dokázal zrealizovat jen jednou, potom už dělomaker moc nefungoval asi nikde

Reagovat
Pablos

i bych tam klidně přiřadil Jiráčka... od kterého to ze Sokolova nebo odkud to šel, taky málokdo čekal.

Reagovat
PalibrkUros

Ten myslím, že už sezonu taky startoval pod Šilhavkou. Každopádně se rozehrál pod Vrbou, to je jasný... + Ďuriš třeba ještě... a nevim jak to bylo třeba s takovym Ševinským, jestli ho taky nepřivedl on

Reagovat
Pablos

Já ho měl vždy přiřazeného k Vrbovi... ale je možné že máš pravdu, já na tyhle věci moc paměť nemám

Reagovat
PalibrkUros

Já tam tenkrát byl, když se hrálo 1. kolo s Olomoucí a pamatuju si, že jsem nadával co je za kopyto nějakej Jiráček a to jsem ho viděl snad jen projít okolo... plus Petřžela, kterej pojebal těma svýma kudrlinkama na co sáhl

Reagovat
PalibrkUros

To se tý sebrance ještě dalo přát, na stadionu 3000 lidí. Nenasytná houska za 35 Kč, cpal ses tím celý poločas... bylo to fajn než přišly úspěchy a "fanoušci"

Reagovat
MikeHavenaar

A jak ti chutnalo v Doosan arene na nadstavbe proti Slovacku se nepochlubis ty spartane

Reagovat
PalibrkUros

nechutnalo

Reagovat
veikko

Tak Ševinský byl sympaťák, ale na něm ten úspěch nestál. Z těch jmen je asi přesně to, co jsem myslel, ten Čišovský. To byl vynikající stoper a přišel tu až v pozdějším věku.

Reagovat
PalibrkUros

Nestál, ale byl to hráč, který když musel, tak zaskočil všude nějaký dvě sezony v kuse a to si myslím, že je taky důležitý doplnit si ten kádr něčim podobnym, pokud nemáš zrovna nějakýho mladíka, kterej by dostával štěky na otrkání

Reagovat
Spalovač šancí

Takový tým v lize není, ale na lepší než 4. flek by to nebylo

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

kombinačně u nás takhle nehrál nikdo hodně dlouho a to ani Slavia.

Reagovat
Spalovač šancí

A stejně to na nejlepší české týmy nestačí ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Co jsem viděl tak Celtic o parník jinde než třeba před rokem proti Jablonci.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale samozřejmě nenarážel jsem na kvalitu, ale spíš jenom styl hry co do ťukesu.

Reagovat
bobis21

Tak Celtic je teď úplně jiný než když se ztrapnil na Spartě. Od té doby šel hodně nahoru.

Reagovat
Pride

Docela síla číst na fb Baníku ty negativní komentáře baníkovců. Nový trenér, sezóna ještě ani nezačala a oni už pomalu vzdávají sezónu. Zvláštní, zrovna u nich to není úplně zvykem.

Reagovat
didosh

souhlas...pořád nějaké picovani...

Reagovat
ratusek

Tak ono se není moc co divit. Klub se plácá na místě a přitom do toho sype nejvíc po té TOP3. To, co nejvíc trápí kádr, se neřeší. A jde to cítit i z vyjádření Vrby.

Snad aspon dostanou šanci mladí a prosadí se.

Reagovat
didosh

Je se co divit!Vždyť před pár lety se hrála druhá liga...No sype...co to je sype? Myslím že jsou to pořád drobné...Nechcu u nás žádné preplacene zoldaky typu Stanciu, chci aby se dostávali do hry naši mladí...Strašně moc si přeju abych mohl s Baníkem na výjezd do Evropy ale jestli budou hrát naši mladí a budem kolem 8.mista s potenciálem do budoucna, beru radši tuhle variantu.

Reagovat
ratusek

Ano hrála se druhá liga, ale není nějakým tajemstvím, že peníze máme a že nejsme chudý klub. Bohužel až na málo výjimek nejsme schopni přivést opravdovou kvalitu a proto stagnujeme. Uznávám, že být 5,8,6,5 je dobrý, ale chce se to posunout o trochu výše. Ideálně vyhrát aspon ten posranej pohár.

Ohledně mladých samozřejmě, proto nechápu ty experimenty jako je Potočný, Ekpai, Koncevoj, kteří jsou odsouzeni už předem k neúspěchu. Snad jsme se aspoň v tomto poučili.

Reagovat
bobis21

facebook Baníku je toxický v komentářích vždy, bez ohledu na výsledky. Tam je fakt lepší nechodit...

Reagovat
ondrasch77

To FB obecně...

Reagovat
bobis21

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

FB je už několik let úplně v hajzlu.

Reagovat
ondrasch77

min. 10, jestli ne víc..., hrozná žumpa Každej retard tam má patent na rozum...

Reagovat
HorajzmAmmann

od doby co se řeší covid a válka se z toho stala ještě větší žumpa, kdy je tam každý odborník na zdravotnictví a největší politik.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JarousFCB

já už to nedal a smazal to. Svoji denní dávku sraček si dopřávám tady

Reagovat
didosh

Reagovat
Shevchenko

Připadá mi, že všichni idioti z novinek přesídlili právě na facebook a mají tam dost navrch, hlavně stránky jako ČT24, CNN Prima news, idnes a podobné média jsou čiré zlo.

Normální lidi buď s facebookem skončili, nebo mají rozum a do podobných diskusí se vůbec nepouštějí, proto to vypadá, že ta spodina má ve společnosti přesilu, se pak zas ti idioti budou po volbách strašně divit, jelikož žijí jen ve své bublině a obklopují se jen podobnými lidmi.

Reagovat
ondrasch77

Přesvědčovat debila o něčem je hrozně těžké..., protože nemá rozum na to přemýšlet, že by mohla být i jiná varianta než jejich názor.

Lidi, co sotva vychodili základku, tak mají pocit, že právě oni rozlouskli ten celosvětový konspirační zlořád. To se občas nasměju..., pak mi však dojde, že je to vlastně hrozný, že tenhle white trash má vlastně volební právo...

Reagovat
ondrasch77

A počítám, že zrovna paní důchodkyně na těch internetech sedí už od 5 od rána a hejtuje tam vládu a vychvaluje Putina až do nebes

Reagovat
Pablos

Já to taky neznal teda

Reagovat
pingla

souhlasím s tebou snad v úplně každém slově, takovou podporu jako má třeba Okamura na CNN Prima News nemá snad ani na vlastních stránkách

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Imos

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
JeséRodriguez

U nás to samý. Mám pocit, že na FB píšou komentáře už jen debilové. Ať se to týká sportu, politiky, atd.

Reagovat
verv

Reagovat
Wyrda

Na Fb se pohybují prostě kreteni. Obecně se z toho stala stránka pro uvažování méně obdařene osoby aspoň co se týče vyjadřování se pod různými články. V tomto si lépe podiskutujes třeba na Twitteru

Reagovat
mario23

Twitter je taky žumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter je jako zdroj informací ok, ale snažit se tam diskutovat nemá cenu.

Reagovat
JarousFCB

... a kde to má na netu cenu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ondrasch77

Reagovat
hromdopolice

Zajdi si do hospody

Reagovat
Coutinho10

btw. dnes mame od 19:00 tiskovku k nove sezone (jeji 1. cast od 19:00 do 20:00) bude na O2TV, 2. cast potom pak na YT, ale dostalo se ke me, jak by mohly vypadat nase nove dresy...neni to teda na 100% potvrzeny, sam jsem zvedavej, jestli to tak opravdu bude, ale treba ten venkovni hodne zajimavej

https://ibb.co/TW8dfD2 (domaci - predni cast)

https://ibb.co/p0jSRxk (domaci - zadni cast)

https://ibb.co/HN0gYV7 (venkovni - predni cast)

https://ibb.co/yYG7wdT (venkovni - zadni cast)

https://ibb.co/NpypLbT (3. dres - predni cast)

https://ibb.co/mHFGVrt (3. dres - zadni cast)

Reagovat
Pablos

vypadá to dobře... i ten třetí

Reagovat
veikko

Bylo by to hezké, všechny jsou povedené.

Reagovat
KoryVCF

Tak mě se teda nelíbí ani jeden, PUMA

Reagovat
dejvikker

Reagovat
ratusek

celkem pěkné. Ten černý bude lahůdka a vlastně i ten modrý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Domaci klasiky, cerny by byl hodne pekny. Jen ten modry mi prijde neco jako kladensky dres.

Reagovat
PalibrkUros

u tich domácích byl zrušil tu teple modrou, venkovní černej ujde, i když vypadá jak dres Budějic a ten třetí, to je zase nějakej výplod choré mysle hodit tam nějakej retro styl

Reagovat
Greny

První je klasika tam nic nevymýšlís, druhý se mi celkem líbí.. ale ty třetí? Ty stulpny to je hnus

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je vzor spis na karosu no

Reagovat
Lemond Laws

Ten černej venkovní total TOP

Ale i ty další jsou velmi povedené.

Reagovat
mistr129

To vypadá zajímavě. Černý takhle super, naopak domácí se mi moc nelíbí

Reagovat
Nuno čomes

Ty světle modré štulpny k 1. dresu máte jen poslední dobou ne?

Reagovat
Coutinho10

jj, meli jsme je v sezone 18/19, to bylo top, pak se od nich opustilo a ted se zase vratili v posledni sezone a jsem rad, ze se s nima pocita i na tu nasledujici

Reagovat
F.Torres

Nejkrásnější dresy

Reagovat
KingMaster13

Ten černej je top. Domácí se mi taky líbí ale teda ta modrá tu bych dal pryč

Reagovat
Džeko55

Ty štulpny u třetího nemůžou být takhle ne? Kvůli rozhodčím bych řekl, že musí být obě stejné...

Reagovat
Coutinho10

hele, uprimne nevim, ale kdyz nad tim premejslim, tak me nenapada nejaky tym, ktery by nekdy mel rozdilny barevne stulpny, takze mozna to je problem, ale fakt nevim, kazdopadne dobrej point, uvidime vecer

Reagovat
Kepy_FCB

všechny fuj

3.dres zase na Baníku aby se to pletlo

Reagovat
John Obi Mikel

Tam snad vemem černý.

Reagovat
C-M@ster

To mi přijde jak fan-art, ofiko dresy nebývají takovýto, ale moc se mi to líbí.

Nicméně dotaz k tomu třetí dresu. Může být vůbec každá štulpna jiná? Nikdy jsem to neviděl.

Reagovat
Coutinho10

viz reakce od Džeka55 2 komenty nad tebou....good point, taky me zrovna nenapada, ze by to nekdo tak mel, takze uvidime vecer

Reagovat
C-M@ster

Jojo, já si to přečetl až po odeslání... předtím jsem ty komenty nějak proskenoval očima a nevšiml si toho a klasicky mi na to padl zrak 2 sekundy po "odeslat reakci"

Ale obecně to působí dost neobvykle... ty firmy poslední dobou takto neexperimentujou a recyklujou relativně nudný návrhy, co byly jinde, ale říkám, ať to navrhoval kdokoliv, líbí se mi to.

Reagovat
Coutinho10

jojo je mi to jasny

j, jsem na to hodne zvedavej, jak blizko nebo daleko bude realita

Reagovat
C-M@ster

Jak to dopadlo? Nedíval jsem se.

Reagovat
Coutinho10

zatim lehce ukazali domaci dres, nevypada to, ze by ta predni cast byla nejak vyrazne nerovna to rozdeleni tech barev....zbyvajici 2 sady zatim neukazali

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
C-M@ster

díkec

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
C-M@ster

Ty "leaknutý" byly lepší, co?

Reagovat
Coutinho10

asi o trochu jo, hlavne teda ten venkovni, ten se mi libil dost...ten skutecnej je takovy prumerny mi prijde, ale ten domaci se mi zacina pomerne dost libit i s tema bilyma stulpnama, ikdyz jsem se tesil na ty modry, takze to vypada dobre i s tim sponzorem Etoro...ze 2. strany, tady to neni videt, tak pod jmenem ma byt jeste sponzor Fortuna...to uplne nevypadalo asi dobre, ale uvidime

Reagovat
John Obi Mikel

Dresy nic moc. Já tu Pumu prostě moc nemusim.

Reagovat
ondrasch77

Domácí klasika..., líbí se mi ten styl rozpůlení.

Černý super, jen to chtělo nějaký bílý doplněk dozadu, ale ty modrý jsou docela děs, něco jako Kladno (cca 10/11 nebo tak někdy) nebo nějaký nepovedený čs. repredres.

Reagovat
Mouser

vsechny dost povedeny, libi se mi nepravidelna sesivka, cernej je top celej, i ten treti je graficky dobrej, akorat to zabiji ta vyblita modra

Reagovat
Coutinho10

diskuzi k tiskovce dame asi pod Hradcem (nejnovejsi clanek k lize)

Reagovat
Salfovic

Jaká byla návštěva na Baníku ?

Reagovat
bobis21

Plný dům. Dokonce i do sektoru hostů přišlo víc lidí než na většinu ligových zápasů

Reagovat
Puskas

A skandovalo se: "Co vás tak málo?"?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Messy<3

Na iRozhlasu jedou asi slušný matro, Potočnýmu spočítali snad i góly v tréninku : „Zhruba 190 centimetrů vysoký fotbalista by rád v novém působišti navázal na vydařené roky, během kterých vstřelil třeba za Teplice 52 gólů, za Liberec dokonce 86 nebo za ostravský Baník 46. „Všechno je zatím hodně pozitivní, doufám, že to tak bude pokračovat,“ vyhlíží blížící se start sezony Potočný.“

https://www.irozhlas.cz/sport/fotbal/fotbal-ceske-budejovice-priprava-leto-roman-potocny-augsburg-union-berlin_2207141552_apr

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se na jeho statistiky zeptali jeho agenta a ten si je spletl se zahraničními skauty, tak jim poslal tohle.

Reagovat
ratusek

Ligový kanonýr. 184 golů a to ještě nepočítají goly za Plzeň a Zlín. Banda debilů na tom rozhlasu

Reagovat
Puskas

To jsou starty. Ale čísla jak čísla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele