Čech se zastává Villase-Boase, na vině jsou prý hráči

24.11.2011, 16:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (146)

Přidat komentář
Bayern +

1. pro AVB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Lahvac-CZ

Problém posledních let bývá, že Chelsea se v sezóně dostane do krize a vždycky to odnese trenér, který je v tom většinou "nevině". Jinak AVB by měl na 100% zůstat, protože až se zžije s týmem, tak pojede Chelsea na vítězné vlně

Reagovat
smazaný uživatel

Kazsy nese svuj dil vini jak hraci tak boas .

Reagovat
cetto

zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Co je natom tak zajimaveho ale jako jo mije prispevky jsou jenom zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

ten pravopis...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale cech ma pravdu, boas fakt nemoze za to ze terry ako posledny obranca neschopacky pride o loptu. na druhej vinu za aktualny herny prejav chelsea nesie aj boas, ale povedal by som ze sa zlepsi, hoci to tej chelsea neprajem.

Reagovat
Kepy_FCB

Petr Čech je mi poslední dobou sympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

To se Ti divím! Proč se ti divím? On totiž vystupuje, jedná a mluví odjakživa stejně, nutno podotknout že stejně dobře. Čech nejenže je vynikající golman, ale co jsem slyšel je i velmi slušnej kluk, u kterého slova o rodině nejsou pouhou frází pro novináře.

Pro Petra

Reagovat
FC Porto FC

Chyba je v defenzivě ale není to chyba kvalit hráčů protože ta je hodně dobrá ale řekl bych o špatné formě a o špatném rozpoložení týmu

Reagovat
smazaný uživatel

pravda:))

Reagovat
vitasrp

No tak jsem před chvílí přijel z Leverkusenu a i přes tu porážku to byl parádní zážitek, rozhodně nelituji, že jsem se do BayAreny vydal.. Sice po gólu na 2:1 byste se ve mně pravděpodobně krve nedořezali, prohry jsem se totiž vážně bál, jelikož nám hodně mohla zmenšit šance na postup, ale co se dá dělat. Na druhou stranu musím říct, že chodit v Německu na fotbal je opravdu paráda, byl jsem tam už 4x a nikdy jsem si nemohl stěžovat.. Perfektní organizace mimo stadión i na stadiónu, takřka žádné fronty při vstupu, žádné fronty na jídlo a pití, perfektní. V Edenu se při 20 tisících čekají fronty celý poločas, to v BayAreně ani náhodou nehrozilo..

I samotná aréna byla perfektní, hodně líbivá, je vidět, že je to moderní stadión, kterej byl rekonstruovanej teprve nedávno.. Cesta k němu taky značená dobře, parkovali jsme asi něco málo přes kilák od něj v podzemní garáži a nebyl problém odtamtud najít cestu na staďák.. A na atmosféru si stěžovat vůbec nemůžu, kotel Leverkusenu fantastický, support po celý zápas, ti snad nepřestali řvát. Párkrát se k nim přidala i celá protější tribuna, třeba když se tam začalo hromadně vstávat, to jsem čuměl, jenom škoda, že ta naše hlavní byla taková zamlklá.. Nicméně kousek od nás byl away sektor a angličtí fans taky nebyli špatní.. Neřeknu fantastičtí, protože hluhých míst měli dost, ale když spustili některý chorály, tak mi vážně lezl mráz po zádech..

Co se hry týká, podle mě tam Boas přijel pro bod, protože předvedená hra byla na jeho poměry dost defenzivní. Hodně mi to připomínalo zápas na Blackburnu, kdy jsme také hráli hluboký blok, nechávali se zatlačit až do vlastního vápna a bránili se hlavně centrům soupeře. Tím pádem dost trpěla ofenziva, hrálo se dost připosraně, první poločas v podstatě žádný vzrůšo.. Druhá půlka lepší, začátek patřil nám, konec raději komentovat nebudu..

Boas se rozhodl hrát 4-2-3-1, s čímž jsem byl spokojenej, osobně bych rozestavení zvolil asi stejné. 4-3-3 v poslední době přestávalo fungovat, nebyli jsme v něm dostatečně rychlí, kolmí a nedostávali jsme tak míče na útočníka, který byl úplně mimo hru. Takhle jsme šoupli Lampse na podhrota a doufali, že se k němu míče dostanou a on je dále přerozdělí na další ofenzivní hráče. Bohužel, se to nepodařilo, protože Meireles ani Ramires k němu kolmicí nebyli schopni dostat míč. Vše se hrálo tedy jenom do šířky a zpátky, což pro Bayer neznamenalo nějaké nebezpečí..

Navíc v tomhle stylu dost trpí Mata. Střed měl zavřenej, musel se tak pohybovat čistě u levé lajny a problém je, že on vážně není rychlostní křídlo. Miluje, když je často na míči, když se stahuje doprostřed a stará se výhradně o rozehrávku, což teď nemohl. Ve 4-3-3 se od levé lajny stahoval doprostřed, vytvářel tak prostor pro náběh Colea a sám mohl převzít míč mezi obranou a zálohou soupeře, včera to nešlo, protože tenhle prostor opanoval Lampard a nám tak scházel jakýkoli moment překvapení..

Zároveň mám čím dál větší dojem, že se snažíme hrát fotbal, na který ale nemáme kvalitu. Je pro mě zarážející, že jsme pravděpodobně do Německa přijeli pro bod(alespoň tomu odpovídala defenzivní taktika), ale při naší rozehře jsme stejně neuvěřitelně riskovali. Po včerejšku jsem už přesvědčen o tom, že Čechova rozehra na Mikela proti LFC rozhodně nebyla chyba, stejnou předvedl i včera několikrát a je tedy jasné, že to po něm chce Andre. Zkrátka chceme co nejdéle držet míč, rozehrávat i proti presinku soupeře už na vlastní půlce, jenže dle mě k tomu nemáme vhodné typy hráčů. Meireles i Ramires v kombinaci minimálně včera rozhodně nebyli 100%.. Nejenom, že nedokázali míč z obranné fáze předat do té ofenzivní, oni ještě občas zkazili lehkou přihrávku, zpracování a poslali soupeře do brejku.. Ještě štěstí, že ta pracovala pro mě překvapivě dobře, až na standardní situace, ve kterých jsme teda naopak ukázkově shořeli.. 4 šance po nich Bayer měl, to je neskutečné číslo..

Z individualit bych pochválil Sturridge, kterej byl o parník náš nejlepší a nejnebezpečnější hráč, jeho rychlost a obratnost na soupeře platila.. Pochvalu si zaslouží i Čech, kterej držel, jak jenom mohl, bohužel i přes několik skvělých zákroků nakonec dvakrát kapituloval.. A poměrně jistě si počínal i Luiz.

Nelíbil se mi Drogba, který je i přes ten gól jen stínem útočníka z minulých let, nevyhrává souboje, dělá technické chyby, zvláštní. Nedařilo se ani Lampardovi, který prakticky vůbec nebyl ve hře, Mata to samé. A rozhodčí nám tradičně v LM odmítl v rozhodující chvíli odpískat jasný pokutový kop, překvapuje to někoho? Bez toho, aby nás v LM zase někdo zařízl, se zkrátka neobejdeme.

Obdivuju každýho, kdo to přečetl do konce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužím si obdiv

Reagovat
Kepy_FCB

Já přečetl první dva odstavce a poslední větu.

kotel Leverkusenu fantastický, support po celý zápas, ti snad nepřestali řvát. Párkrát se k nim přidala i celá protější tribuna, třeba když se tam začalo hromadně vstávat, to

Tak to čumím, já tam byl 2004 na Baník a byli zoufalí.

Reagovat
terry

Četl jsem jen to o BayAreně a musim souhlasit. Byl jsem v Berlíně a Mnichově a tam je to úplně někde jinde.

Reagovat
Chazy

Zatím nemáš nikoho, kdo by přečet rozbor hry

Reagovat
vitasrp

Bohužel no, ale tak můžeš bejt první..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

no ono spíš komentovat tu hru samotnou se nikomu nechce ... protože co píšeš je holt realita ... CFC najala trenéra co má svou koncepci co měnit nebudu a hráči co jsou k dyspozici na tuhle hru nemaj tak jsou dvě možnosti bud AVB změní herní styl(v to pochybuju) nebo se obmění kádr drastyckým spůsobem pro dlouhodobé fanoušky protože největší slabinou jsou největší opory posledních let

Reagovat
cetto

jí jo, jen nekomentuju

Reagovat
cetto

Reagovat
smazaný uživatel

detto, ja som to precital, akurat som necitil potrebu sa k tomu vyjadrit. Neni to sice kratke, ale vcelku zaujimavo napisane, takze cita sa to dobre

Reagovat
terry

Já stejně vim, co psal.

Reagovat
Wat

Reagovat
joshua

přečteno

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl jsem to celý a nelituju!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas , byl jsem na zápase Hertha - Real a nelituju a doteď mamince děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

mám otázku, možná budu za hlupáka(ale to mi nevadí), jaktože v Německu nejsou žádný fronty na pití, jídlo a při vstupech?? to je tam tolik stánků??....děkuju za odpověd

Reagovat
vitasrp

Hele to já přesně nevím, ono to možná bude i tím, že v Německu u stánku neplatíš v hotovosti - ty si seženeš takovou místní "kreditku", tu si nabiješ kolika eury chceš a u kasy ji pak jen přiložíš k čipu a ta částka se ti odečte.. Čili zmizí prodlevy s hledáním peněz, vracením peněz atp..

Reagovat
terry

Jo, ta kreditka je skvělej nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle to strašně zrychluje

Reagovat
smazaný uživatel

hustý jsem zvědavej kdy tahle vymoženost dorazí k nám do Sokolova na II.ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hubna

Jak v menze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(aby som vyzeral, že som to prečítal celé)

Reagovat
mesyas

měl bys napsatz článek

Reagovat
Arne

Můžu se zeptat, na jakých třech zápasech jsi byl předtím? Bayer je koncernový klub a takový nemají dobré (na tamní poměry) fanoušky.

Reagovat
vitasrp

Bayern vs Lyon - LM 2008/2009

Bayern vs Bordeaux - LM 2009/2010

Hamburger SV vs Chelsea FC - přátelák 2010/2011

Problém byl v tom, že Bayern ani jednou nevyhrál, takže atmosféra byla docela poničená a dost fanoušků soutěžilo v tom, kdo své hráče víc vybučí.. A s Hamburkem to byl jenom přátelák.. Teď domácí vyhráli, fanoušci se konečně mohli vyřádit, takže je možný, že mám zkreslenej pohled, rozhodně nejsem na fandy v Německu odborník.. Každopádně pozápasová děkovačka měla pořádný grády, to jako jo..

Reagovat
Arne

Aha... No u Bayernu to je daný spíš tím, že oni potřebují nějakej spektákl, extrémně důležitej zápas. Třeba předloni proti Manchesteru mi mrazilo v zádech a to jsem seděl doma, to bylo neskutečný. Když je průměrnej bundesligovej mač, tak můžou vést, kolik chtějí, a stejně je to tam jako v divadle.

Na HSV to bývá lepší, ale přátelák, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

přečet sem jen poslední odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hubna

víc takových komentářů, aspoń jsem se dozvěděl hafo zajímavých poznámek o Chelsea od někoho, kdo ji asi fakt sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně malouda tam včera neměl co dělat ale ten druhý gol myslím že to byla hlavička skoro z penalty a prosadit se mezi hlavičkáři jako alex,drgba,terry

Reagovat
smazaný uživatel

Villas-Boas by měl dostat určitě čas, ale nad některými jeho rozhodnutími zůstavá (alespoň mně) rozum stát. Obranu totálně rozebral a dřívější pýcha týmu je teď největší slabost. K tomu se přidává špatné zakončování a co si budeme povídat, měli v poslední době dost smůly. Prostě se to na ně valí, snad se z toho dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, ta obrana oproti minulé sezoně je uplně na dně

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hlavně přijde, že nedostatečně presují. Hrají vysoko, ale nevyvíjejí dostatečný tlak na míč, soupeř má pak čas a prostor něco udělat a jak to pak dopadá všichni víme.

Reagovat
smazaný uživatel

já to přečetl

Reagovat
terry

Tohle je sice pěkné, že Čech řekl, jenže bohužel to není úplně pravda. Můžou za to hráči, ale na vině je v tuto chvíli z velké míry i trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mě jedno slovo - řiťolezec. A není poprvé...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tomu Portugalci lezl do řiti? :-) Místo v základní sestavě má jisté, nemá nejmenší důvod

Reagovat
smazaný uživatel

boha, to jsou komentáře

Reagovat
Liquid

Reagovat
cetto

Kembo Ekoko -> Malouda

Wilfried -> Drogba

a mohlo by to fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

fungovať by to mohlo, keby prepracovali defenzívu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony by byl 2. výborný cizinec v EPL , kterého ,,vychovala'' Gambrinus Liga

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho "vyborny"

Reagovat
smazaný uživatel

Když se prohraje o gol neni to vina trenéra nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

to je čo za teóriu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když prohraješ o gol tak to není vina systému ale chyba hráčů co na tom nechápeš??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... makes sense.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si koumak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když prohraješ jen o gol hra je vetsinou vyrovnana a to ze hraci nedali o gol vic nebo o jeden vic neubranili tak za to trener fakt nemuze...

Reagovat
smazaný uživatel

kasli uz na to prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho, kdoví jak to je s plichtou

Reagovat
smazaný uživatel

Budu slušný a jen řeknu že mluvíš píčoviny :-)

Reagovat
Hubna

Takže podle tvé teorie, kdyby tým prohrát třeba 9:8, tak to není kvůli špatně zvolené defenzivní taktice?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě mu dát čas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na te fotce za Di Matteem sedi Milan Lalkovic

Reagovat
mesyas

připomíná mi hrozně joe colea mohl by už nakoukat do áčka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že nekoupí Hulka (prý se o něj zajímá chelsea a malaga) a to že se chelsea nedaří to je normální každý tým to má alespon jednou za sezonu, oni se zvednou vemte si kde byl na začátku arsenál, man. united taky nepředváděl nic moc chvíly, a na city to taky příjde uvidíte. vždyt i real a barcelona už taky měli slabší chvíle letos

Reagovat
mesyas

držím mu palce chce to čas, dát mu 1-2sezony důvěry aby poznal hráče nemá smysl ho letos kvůli špatným výsledkum vyhazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, proč nevyšel Hiddink tenkrát...

Reagovat
Counter

Jen tak dál, Chelsea mi dělá radost.

Reagovat
herbage

Konečně se Abramovičovi splnil sen a Chelsea rozdává radost všem

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nedávno si tady v čele fans AFC brečel a teď tohle? Jsem netušil,že budeš takové máslo. A nedej bože až zase začnem vyhrávat a vy ne. Chytni se za nos....

Reagovat
oddy

za ty tvoje kecy na Arsenal doufám že si teď uživáš tu svojí super chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Samá zima

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to, co dokázal s Chelsea Mourinho asi nebylo jen tak, což se postupem času krásně potvrzuje. Roman si do teď musí trhat zbytky vlasů za to, co před lety provedl....

Reagovat
smazaný uživatel

spíš myslim, že ta kritika je strašně předčasná... jestli tam má něco udělat, tak to bude nějakou dobu trvat... ted přece ještě nejde hodnotit jeho úspěchy... ale stejně to jsou trapáci a ligu mistrů nikdy nevyhrajou... stejně jako City...

Reagovat
smazaný uživatel

Další prohra aneb za vše může trenér

Na začátku sezóny jsem příchod Andrého Villase-Boase přivítal a ještě lépe se mi poslouchala slova Romana Abramoviče, že chce v Chelsea trenéra na dlouhodobou, koncepční práci. Popravdě tohle je jedna z věcí, co mi na Chelsea vadí – žádný trenér tu už pěkně dlouho nevydržel na nějaký větší časový úsek.

U mě se však (narozdíl od mnoha jiných fanoušků Chelsea) názor na trenéra po nějakých pěti měsících nezměnil. Zažíváme v novodobé historii nebývalou krizi, to je pravda. Ale co je také fakt, tak přecházíme na zcela nový systém, po naší obraně se chce více útočit, zavádí se ofsajdový systém v poněkud riskantní formě, kde sebemenší chybička (i třeba nepozornost pomezního) může mít fatální následky. Naší stávající obraně však tenhle systém příliš nesedí a já osobně se ani nedivím, protože celou dobu jsme hráli ze zajištěné obrany a onen přechod je dosti komplikovaný. I proto by měl Boas dostat mnohem více času i na to si ten tým přizpůsobit z hlediska složení. Nemyslím žádné gigantické nákupy, ale hráče, co by mu seděli do systému (což se nevylučuje, ale to je na něm). Dalším cílem Boase je omladit kádr, který to určitě po pár letech potřebuje. Luiz, Mikel, Ramires, Mata, Sturridge ... ti všichni jsou nadějemi do budoucna a poměrně dobře se stávají základními kameny sestavy. Pravda je, že nasazování takového Bertranda, McEachrana, Lukakua či Oriola bych si představoval v poněkud větší míře, ale to je na trenérovi a když to vidí takhle, respektuji to. Přece jen takový Joshua je 93. ročník a má mnoho času. Spousta by mi předhodila Wilshera, že už hraje základ Arsenalu a prosazuje se v seniorské reprezentaci – ale také se podívejte, jak dopadl. Únavová zlomenina a pauza víc jak půl roku – navíc takové zranění může hráči ovlivnit celou kariéru. Ale jak říkám, to musí sám Boas vědět nejlíp, jak s nimi naložit. Přece jen i takového Lukakua by si pro nic za nic za 18 milionů nekupoval.

A teď k momentální situaci v Lize Mistrů. Nutno podotknout, že pozice, v jaké se nacházíme právě v Lize Mistrů, není podle mě vůbec chybou trenéra. Vím, že na KDYBY se nehraje, ale nebýt smůly v zakončení proti Valencii a zbytečné penaltě po ruce Kaloua; proti Genku pak břevno Meirelese, Lampardovo netrefení prázdné brány z asi 30 cm, neproměněná penalta Luize a sobectví Maloudy, za tohle Boas opravdu nemůže. Nebýt těchto ztrát, měli bychom momentálně 12 bodů a téměř jisté první místo. A co se týče včerejška, to jsem upřímně za prohru rád. Hrát 15 minut a když dáme gól, tak přejít opět do fáze nahrávek mezi stopery a zálohou, to opravdu neberu a myslím si, že kádr Chelsea je dostatečně zkušený na to, aby věděl, že tohle se může setsakramentsky vymstít – a také se tak stalo. Byl bych nerad, kdyby nás tohle stálo postup, ale za to předvedení si to opravdu zasloužili. A ohledně střídání – nepochopil jsem střídání Meireles -> Mikel za stavu 1:1 ... jakoby to naznačovalo, že Boas byl spokojen s pasivitou a laxností svých svěřenců, v což moc nevěřím. Vysvětlení však pro to nemám a poměrně by mě zajímalo z úst Boase. Zkrátka jsme se dostali do pozice, kdy si to sami musíme vybojovat, máme výhodu domácího prostředí a nějak bych to nehrotil. Pokud chceme soutěž vyhrát, v takové situaci budeme v každém vyřazovacím kole a tak jak tak je musíme všechny zvládnout. Tak proč to nepodstoupit už ve skupinách. Zda-li to nezvládneme, prostě jsme na to letos neměli.

Co se týče přímo Boase, tak já jsem nečekal, že by čtyřiatřicetiletý kouč okamžitě sbíral trofej za trofejí v nejtěžších ligách světa a myslím si, že Roman už taková naivka také není. Ano, v případě Mourinha se to povedlo, ale nutno podotknout, že záleží také na celé řadě jiných okolností, včetně formy ostatních top klubů atd. A dnešní fotbal je čím dál vyrovnanější, Premier League zvlášť. Jen bych měl výhrady k jeho rotaci sestavou, kterou upřímně moc nechápu. Já jsem názoru, že každý tým si musí zažít nějakou základní jedenáctku, které to šlape nejlépe a rotovat hráče jen v případě únavy, přetížení či zranění. Takové to jeho točení, kdy každý zápas hraje v jiném složení obrana, záloha i útok, tak jak se máme pořádně sehrát – ať se to týká obrany či často propíraného Torrese. Co se týče jeho osoby, tak musím říct, že pod Boasem se rozhodně zlepšil, pro tým je platný, hraje týmově a jsem si jistý, že góly také přijdou. Jen potřebuje hrát, a to pravidelně. Nyní ve dvou posledních zápasech hrál pouze šest minut a to je prostě málo. O jeho gólech a přínosu pro tým v budoucích zápasech však vůbec nepochybuju.

Zkrátka já doufám, že Boas u nás bez ohledu na výsledky vydrží minimálně dvě, tři sezóny (samozřejmě, pokud nebudeme hrát střed tabulky). V poslední době se také dost probírá Guus Hiddink. Kdybych měl navrhnout podle mě nejlepší řešení, tak bych k nám Hiddinka opravdu přivedl na post hlavního trenéra, ale Andrého určitě nevyhazoval. Já v něm vidím obrovský trenérský potenciál a jediné, co potřebuje, je čas, zkušenosti a plnou podporu. Druhé jmenované by však mohl nabrat na pozici asistenta právě Guuse, poznávat tým, ligu a zdokonalovat se v trenéřině vedle toho nejlepšího z nejlepších. I vzhledem ke Guusově věku by to byla dle mě vynikající volba Jsem si však vědom toho, že by André stěží přijal ,,sesazení" z hlavního kouče na nějakého ,,trapného asistenta". A situaci, kdy by měli víceméně rovnocenné pozice ... takové trenérské duo ... to by stěží přijal zase Guus. Byl by to podle mě ideál, ale samozřejmě je dosti utopický.

Tak tímhle zasněním bych ukončil poněkud delší povídání a předem obdivuji Vás, co to alespoň z půlky přelouskali.

Reagovat
smazaný uživatel

přečet sem jen: Tak tímhle zasněním bych ukončil poněkud delší povídání a předem obdivuji Vás, co to alespoň z půlky přelouskali.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasnějí je ,,jen" větší část posledního odstavce ... jinak je to můj reálnej pohled na nynější Chelsea pod vedením Andrého

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že i moloch jako Chelsea má rozumný fandy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že M´U jich má jak šafránu

Reagovat
13

Co do toho taháš MU?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra vitasrp 2.

Ne ale jinak v docela dost vecech s tebou souhlasim. Jen me ted zpetne mrzi ze tu mohl byt jeste rok-dva Ancelotti , protoze ta hra je zhruba stejne "pohledna" jako loni a jedine co Boas zmenil je ze zhorsil obranu o 200%.

Boas by zatim nabral vice zkusenosti v Portu a pak by za ty 2 roky prisel jako vyzralejsi trener , schopnej vest top tym PL , coz proste ted neni. Tim ale nechci rict ze bych ho vyhazoval jen to ted vypada na nejaky obdobi bez naroku na jakykoliv trofej. Coz preziju , ale jestli a jak dlouho to bude tolerovat Abramovic to uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman tohle prostě bohužel tolerovat nebude. Jestli se nepostoupí v LM a pak v zápasech s Tott.,City a N´Castlem nebude bodovat tak AVB pude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže záleží, nakolik Roman bude přičítat onen případný nepostup (který doufám, že vůbec nenastane) Boasovi. V komentu výš jsem psal že to, kde se nyní nacházíme ve skupině Ligy Mistrů není až tak chyba Boase a za tím si stojím. Za ty ztraceny 4 body proti Valencii a Genku trenér prostě nemůže, to mi nikdo nevymluví. A co se týče ligy, tak taky ... dostali jsme několik zbytečných gólů vyplývajících z novýho systému, ta obrana prostě není dobrá, má mezery, ano ... ale zase, zápas s United - těch neproměněných šancí, co jsme měli, to je katastrofa a za tohle trenér prostě nemůže. Liverpool - první gól individuální chyba (ať už Čecha či Mikela, to je jedno) a pak troufám si říct haluz Johnsona, kdy neskutečně zpracoval / prošel přes Colea a zakončil snad jedinou možnou cestičkou do brány ... Jinak za tím vším stojí další neproměněny tutovky ... A jak příjde pár takových proher, už se to veze ... tým ztratí sebevědomí, neví pořádně co hrát, má strach se do něčeho pustit a plyne z toho ona nudná, katastrofální, momentálně praktikovaná hra. A ano, jsou tu i zápasy, ktery jsme prostě nezvládli (proti Arsenalu nemusím zmiňovat ... ) ... ale skutečně za všechno Boas nemůže, v tom souhlasím s Petrem ... Nám nezbývá než fandit a doufat, že se dostaneme zpátky na vítěznou vlnu a letos něco vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano trener nemuze za to ze hraci delaji chyby , ale muze za tu taktiku ze ktere ty goly v nasem pripade dost casto pramenili(samozrejme ne vsechny). Dale taky muze za to ze hrajou hraci kteri proste nemaji formu a to jak kratkodobe(napr.Mikel) nebo dlouhodobe(Malouda) , mladi hraci si zaslouzi vice sanci , jasny on je vidi denne na trenincich , ale podle me dokud je nevhrne do ostrych zapasu tak toho to na 100% nezjisti jestli na to maji nebo ne. Navic v tom malu co hrali(Carling Cup) tak se ukazali vic nez slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

goly pramenily

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cetto

Myslím si, že zdejší diskutující by se měli chytit za nos a pouvažovat o tom, zda tady vůbec mají co dělat. 2 roky se zde dočítám zpravidla dementní komentáře, které obvykle vyústí ve zbytečného hada (což koneckonců často bývá záměr onoho dementního příspěvku) a až dnes byly mé prosby vyslyšeny, což mě hřeje u srdce. Zjistil jsem, že sem chodí i pár rozumných a talentovných jedinců a chtěl bych jim vzkázat : jen tak dál, hoši! Takovýto komentář (i ten o kousek výš) si zaslouží a měly by se stát pravidlem Sám bych měl mnohdy nějakou složitější myšlenku na srdci, bohužel nemám talent na psaní záživných esejů a proto si ji raději nechám pro sebe a nebo ji osekám tak, aby se vlezla do pár vět. O to víc si tohoto příspěvku cením

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je místo, poblíž kterýho by mohl stát novej stadion, samozřejmě bez těch úprav

Reagovat
smazaný uživatel

aha cize akasi parodia bulvarneho platku. ale co bude potom s chelsea village

Reagovat
smazaný uživatel

originál:

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01110/battersea_1110354c.jpg

ono ještě není jistý, jestli novej stánek bude nebo ne, vše je pokud vím v jednání

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Liquid

patolízal

Reagovat
smazaný uživatel

snad chelsea nepostoupí v lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brďo tady se rojí magorů.

Reagovat
13

Máš pravdu! Jak někdo může nemít rád Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak sem to nemyslel.

Reagovat
13

ok, ale vyznělo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

ten kdo Chelsea přímo nefandí jí nemůže přát postup je to prostě nesympatický klub

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatický klub? Včem jako?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ti to treba vypisovať?

Reagovat
herbage

to by byl dlouhý seznam

Reagovat
Kenneth

Reagovat
miky10

To snad nemůžeš myslet vážně. To si fakt myslíš, že je Chelsea pro všechny sympatická a pro koho ne, tak je blb?

Reagovat
smazaný uživatel

To samo sebou ne,ale napsat,že je ten klub nesympatický? Jako včem? A pak teda včem je sympatičtější AFC,LFC nebo M´U? Jako,že CFC má modré dresy nebo,že ji má Roman nebo Vás spíš sere,že má(měla) úspěchy? A že jediný konkurent za posledních 6 let byl jen M´U? A tím pádem Fans zbytku klubů jsou nasraní,protože pro ostatní BLBY musí mít úspěch JEN M´U,AFC,LFC.....a sem tam nějaký "povl" klub? Prostě fandím CFC už od doby kdy 90% zdejších "fandů" nevěděli co je fotbal. A mi je sympatický.Vám ne. O.K. Nikdy sem nenapsal,že ten a ten klub je mi nesympatický! I když nenávidím M´U. A fandové( zdejší ) třeba AFC jsou mi dycky JEN k smíchu. Jen brečí a ...... škoda psát.

Reagovat
spider_8

Achjo ještě to zhoršuj

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

a takové fanoušky jako ty nebo koudy dělá z livepoolu odpad vždy jsem je respektoval ale....

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea má ty krize nějak často

Reagovat
risk je zisk

Stejně to je nejlepší klub ♥ Chelsea ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to bylo za svět kdyby každý miloval ten svůj klub a ty ostatní jen respektoval.

Dobrej námět na nějaký Sci-fi film

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme....

Reagovat
REPLIKATOR

Mě spíš připadá: Čím víc gólů dáme, tím víc gólů dostaneme

Reagovat
13

Ty Ludvo.. ty seš hlava tyvole..

Reagovat
smazaný uživatel

cech-bosingwa-ivanovic-terry-cole-mcEachran-mata-lampard-sturridge-torres-anelka ....................takto ma AVB postavit matu do zalohy a joshe aby se ucil od nich urcite v utoku misto matu musi byt anelka kterej je platnej ale bohuzel ho tam avb nedava

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej, co se bude psát, až jim Valencie znesvětí stadion!

Pomsta bude sladká AMUNT!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele