Bývalý kapitán Barcelony Roberto podepsal dvouletou smlouvu v Comu

24.08., 15:01
Aktuality
Sergi Roberto (© AFP)

Bývalý kapitán Barcelony Sergi Roberto posílil nováčka italské ligy Como. Dvaatřicetiletý španělský záložník podepsal v klubu, jenž bude jeho druhým působištěm v kariéře, dvouletou smlouvu.

V Barceloně byl Roberto od 14 let a po sezoně se po vypršení smlouvy stal volným hráčem. V katalánském velkoklubu získal sedm titulů ve španělské lize a dvakrát vyhrál Ligu mistrů. V reprezentaci nastoupil k 11 zápasům a vstřelil jeden gól.

"Sergi hrál celou svou kariéru za jeden z nejlepších klubů na světě. Jeho zkušenosti pro nás budou v této sezoně klíčové," uvedl na klubovém webu trenér Coma Cesc Fábregas, sám barcelonský odchovanec a bývalý Robertův spoluhráč.

Como se vrátilo do Serie A po 21 letech a v prvním kole podlehlo 0:3 Juventusu. Tým už posílil na příklad francouzský obránce Raphaël Varane a italský útočník Andrea Belotti.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Xavi

To mě vždycky zajímalo, že za koho by hrál, když ne za Barcu.

Reagovat
Remt

Tak teď máš odpověď

Reagovat
Xavi

Jn. tak nějak jsem to tipoval.

Reagovat
Damis

Už tři roky zpět, že?

Reagovat
Gazdo

Prd… Como ho podpisalo len preto ze hral celu karieru za Barcu. Keby u nas nehral tak uz davno robi niekde v McDonalde. Totalne nepochopitelne wtf z nasej strany ze sme tohto hraca nechavali tolko sezon

Reagovat
Eichel

Ty ho fakt nemáš rád

Akože mne prišiel, že presluhuje odkedy odišiel Lucho, ale tak nejak som chápal, že tam je aby zaplátal viacero pozícií. Síce je všade priemerný až podpriemerný a prial by som si jeho menšiu minutáž, ale až takto mi krv nepil. Úplne v pohode mohol hrať niekde v tíme v strede tabuľky a byť tam platným.

Reagovat
Gazdo

Strasne. Pre mna je synonymum priemernosti a upadku Barcelony. Hrac ktory nema nic co by ponukol velkoklubu, pobera obrovsky plat a drzi sa svojho chlebodarcu ako kliest lebo vie ze to inde nedostane. Jasne toto plati pre viacerych nasich hracov z poslednych rokov ale pre mna je proste Roberto toho symbolom lebo tam z nich bol najdlhsie

Reagovat
Reggie

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Csaplárova past

Ještě je potřeba přivést někoho na hostování a ideálně do útoku. Jestli se Belotti nerozstřílí, tak je to v hajzlu ...

Reagovat
-R2D2-

Sledoval si Como aj loni? Co ten Cutrone?

Reagovat
los_blancos

Paz mu vytvorí toľko tutoviek, až sa z neho stane hlavný kandidát na capocannoniere

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele