Bundesliga - souhrn 3. kola: Bayern zůstává beze ztráty

13.09., 22:27, aktualizováno 15.09., 19:27
Komentáře a souhrny
Harry Kane v Kielu třikrát skóroval. (© AFP)

Bayern Mnichov rozstřílel Kiel a se stoprocentní bilancí se posunul do čela tabulky. Leverkusen přesvědčivě zvítězil na půdě Hoffenheimu a nechal zapomenout na předchozí nezdar s Lipskem, které tentokrát dělilo body s Unionem Berlín. Stuttgart v Borussia-Parku ukončil čekání na výhru. Dortmund na úvod třetího kola přestřílel Heidenheim.

1. FSV Mainz 05 - Werder Brémy 1:2

15.09.2024 17:30

Góly: 27. Jae-sung Lee - 8. Marvin Ducksch (pen.), 69. Derrick Köhn

Brémy zvítězily v rámci třetího kola Bundesligy na hřišti Mohuče 2:1. Oba týmy vsítily před poločasovou přestávkou jednu branku, po hodině hry se však nechal vyloučit Marco Friedl. Oslabení ale hosty nezlomilo. Naopak pouhé dvě minuty po nástupu na hřiště vstřelil vítězný gól Derrick Köhn, čímž si zpříjemnil svůj debut za Die Werderaren.

Slibný začátek domácích byl rychle zapomenut. Dominik Kohr totiž srazil v pokutovém území Justina Njinmaha, což z penaltového puntíku potrestal v osmé minutě Marvin Ducksh. Kouč Bo Henriksen však se svým týmem zaznamenal pouhé dvě porážky v 16 zápasech, dalo se tak čekat, že se Mohuč nevzdá bez boje. Nadiem Amiri nejprve trefil ve 13. minutě břevno, krátce před uplynulou půlhodinou hry se již Die Nullfünfer dočkali.

Náběh Anthonyho Caciho způsobil zmatek mezi Niklasem Starkem a brankářem Michaelem Zettererem a po srážce obou hráčů mohl Lee Jae-sung zamířit do prázdné branky. Oba celky v úvodních dvou bundesligových zápasech remizovaly, a tak nebylo překvapením, že ani jeden z nich se ve zbytku poločasu nedopracooval k prolomení nerozhodného stavu.

Po výměně stran byla Mohuč aktivnější, dvojice reflexivních zákroků Zetterera ale znamenala udržení nerozhodného stavu. Domácí měli i nadále navrch a po Caciho snaze ve vápně musel Zetterer znovu zasahovat. Die Werderaner dostali další ránu, když kapitán Friedl jako poslední muž zfauloval Jonathana Burkardta a šel předčasně do sprch.

To však hosty jen povzbudilo a chytré střídání Oleho Wernera přineslo šokující gól, který jim vrátil vedení. Romano Schmid se prohnal přes několik soupeřů a připravil míč na levou stranu, kde Köhn svým prvním dotykem v Bundeslize trefil míč k bližší tyči.

Zbytek zápasu měla podle očekávání plně pod kontrolou Mohuč, ale Armindo Sieb hlavičkoval vedle tyče, což vystihovalo snahu domácích. Soupeř se navzdory oslabení ubránil a připsal si první tři body v tomto ročníku. Vzhledem k okolnostem bude výsledek pro Die Nullfünfer velkým zklamáním a 11zápasová série neporazitelnosti trvající od minulé sezóny před vlastními fanoušky končí.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - FC St. Pauli 3:1

15.09.2024 15:30

Góly: 47. Marius Wolf, 67. Phillip Tietz, 90+6. Yusuf Kabadayi - 75. Carlo Boukhalfa

Augsburg ve třetím kole německé Bundesligy v domácí WWK Areně dokázal zvítězit nad nováčkem ze St. Pauli 3:1. Svěřenci trenéra Jessa Thorupa si tak připsali první ligovou výhru v sezoně.

V poměrně klidném prvním poločasu vynikly pouze dvě velké šance, které domácí těsně před přestávkou zahodili. První z nich měl na svědomí Elvis Rexhbecaj, jehož střela z hranice pokutového území skončila pouze v boční síti. Brankář Nikola Vasilj by ji však zřejmě stejně měl. Brankář St. Pauli byl v akci znovu o chvíli později, tentokrát musel na zadní tyči zasahovat proti pokusu Samuela Essendeho.

Tlak domácích pokračoval i ve druhém poločase a Augsburg již po dvou minutách po změně stran šel do vedení. Marius Wolf se krásně prosmýkl kolem Dapa Afolayana a bývalý hráč Borussie Dortmund poté levačkou zamířil do horního rohu. Z jedné branky se rychle staly dvě. Tentokrát se na zadní tyči objevil střídající Phillip Tietz, přesnou přihrávku Franka Onyeky poslal volejem do sítě a zdvojnásobil náskok domácích.

Zdálo se, že pro domácí to bude nakonec pohodlné odpoledne, ale St. Pauli se nechtělo vzdát bez boje a 15 minut před koncem snížilo. Carlo Boukhalfa vtrhl do pokutového území a jeho hlavička prošla nad nataženou rukou Nediljka Labroviče, jehož čekání na čisté konto v Bundeslize v této sezoně pokračuje.

Po gólu Boukhalfy se Labrovič postaral o to, aby nebyl před koncem podruhé překonán. Chorvatský brankář vychytal gólovou hlavičku Eliase Saada, čímž zajistil, že Augsburg zůstal ve vedení. Vítězství nakonec potvrdil třetím gólem Jusuf Kabadayi, který se prodral za vyčerpanou obranu St. Pauli a pak uklidil míč pod Vasilje. Bavorský celek tak ukončil sérii sedmi zápasů bez vítězství a díky výhře se dostal ze sestupového pásma na úkor právě St. Pauli.

Více informací k zápasu

Holstein Kiel - Bayern Mnichov 1:6

14.09.2024 18:30

Góly: 82. Armin Gigović - 1. Jamal Musiala, 7. Harry Kane, 13. Nicolai Remberg (vl.), 43. Harry Kane, 65. Michael Olise, 90+1. Harry Kane (pen.)

Tři zápasy, tři výhry a skóre 11:3. Taková je bilance Bayernu Mnichov v novém ročníku Bundesligy po výhře 6:1 na hřišti nováčka z Kielu. Hosté o své výhře rozhodli během úvodních 13 minut, ve kterých vstřelili tři branky. Hattrick zaznamenal Harry Kane. Ten potvrdil unikátní bilanci, jelikož skóroval proti všem bundesligovým týmům, proti kterým nastoupil. Bayern vévodí tabulce s dvoubodovým náskokem na dvojici Dortmund - Lipsko. Kiel je bez bodu poslední.

Bayern vstřelil úvodní gól už po 14 sekundách, když Kane vyslal za obranu Jamala Musialu a ten pohodlně skóroval. Druhý gól připravil v sedmé minutě Serge Gnabry, který vystihl špatnou přihrávku Lewise Holtbyho a poslal Kaneovi míč před odkrytou bránu. Ve 13. minutě pak vypíchl míč soupeři Musiala a jeho střelu šajtlí si srazil Nicolai Remberg do vlastní sítě.

Hned vzápětí mohl zvýšit skóre Gnabry, jehož střela skončila na tyči, v další jasné šanci pak bránu minul. Gólman Kielu Timon Weiner pak zlikvidoval velké šance Gnabryho a Kingsleyho Comana, v závěru první půle jej však střelou o tyč překonal Kane.

Hned v úvodu druhé půle se objevil ve velké šanci domácí Benedikt Pichler, jehož pokus však zamířil do břevna. Pak však znovu úřadoval Bayern, Weiner si však poradil se šancemi Kimmicha, Comana a vyrazil i hlavičku Dayota Upamecana po rohu. V 65. minutě však vystřelil Alphonso Davies a Michael Olise šikovnou tečí vsítil svůj první gól v dresu Bayernu.

Kiel se dočkal v závěru utkání alespoň gólu útěchy, když Armin Gigovič dotlačil odražený míč za záda Manuela Neuera. Poslední slovo však měl Bayern, když v nastavení zkompletoval hattrick Kane.

Bayern v příštím týdnu pojede udržet stoprocentní bilanci do Brém, Kiel se utká v zápase dvou týmů bez bodu v Bochumi. Mnichovský tým navíc v úterý čeká úvodní duel základní fáze Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 1:2

14.09.2024 15:30

Góly: 76. Ridle Baku - 30. Omar Marmoush, 82. Omar Marmoush (pen.)

Egypťan Omar Marmoush skvěle navázal na své poslední ligové představení proti Hoffenheimu, když dvěma góly sestřelil Wolfsburg. V těchto dvou střetnutí zapsal tři góly a jednu asistenci a významnou měrou přiblížil Frankfurt elitní šestce Bundesligy. Domácí naopak pokračují ve střídavé bilanci prohra výhra.

Vstup do zápasu vyšel lépe domácímu Wolfsburgu. Bezesporu největší šancí se stala hlavička nikým nehlídaného Patricka Wimmera, která jen těsně minula pravou tyč. Fotbal se však hraje na góly, a tak do vedení šli hosté. Protiútok skvěle vyřešili Hugo Ekitike s Marmoushem a druhý jmenovaný zakončil do prázdné branky. Svěřenci Dina Toppmöllera se vstřelenou brankou dostali do hry. Šance Frankfurtu, zejména pak Marmoushe, výborně likvidoval domácí brankář Kamil Grabara.

Druhý poločas moc akce nenabízel, dokud domácí kouč nepřišel s několika změnami. Čerstvé síly měly na hru okamžitý dopad a v 77. minutě nádherným zásahem zpoza vápna vyrovnal Ridle Baku. Radost domácím dlouho nevydržela, jelikož o šest minut později rukou ve vápně zahrál Cédric Zesiger. V klíčovém momentu nezklamal své spoluhráče dnes fenomenální Marmoush a pár minut před koncem vrátil vedení na stranu Eintrachtu.

Proměněná penalta byla nakonec rozhodující, a hosté si tak poprvé od roku 2020 odvezli z Volkswagen arény všechny body.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 1:3

14.09.2024 15:30

Góly: 27. Alassane Pléa - 21. Deniz Undav, 58. Ermedin Demirović, 61. Ermedin Demirović

Stuttgart si ve třetím kole Bundesligy připsal první vítězství v sezoně, když porazil Mönchengladbach na jeho hřišti 3:1. Klíčem k hostujícímu úspěchu se stala ofenzivní dvojice ve složení Fabian Rieder a Ermedin Demirovič. První jmenovaný totiž připravil bosenskému útočníkovi dvě branky včetně té rozhodující.

V napínavém prvním poločase byli v úvodních 15 minutách prověřeni oba brankáři, když Timu Kleindienstovi zabránil ve třetím gólu za jeho nový klub povedeným zákrokem Alexander Nübel. Čerstvý střelec svého prvního reprezentačního gólu Deniz Undav se poté dostal do čisté šance, ale jeho pokus zlikvidoval Jonas Omlin. Přesto útočník o několik minut později prolomil nerozhodný stav, když se prosadil poté, co Omlin vyrazil střelu Jamieho Lewelinga.

Stuttgartu se v prvních dvou kolech nepodařilo udržet vedoucí stav a také tentokrát o svůj hubený náskok přišel. Zhruba po půlhodině hry se na zadní tyči položil do hlavičky Alassane Pléa a srovnal. Naneštěstí pro Die Fohlen se ovšem krátce po vstřelení branky její autor zranil a musel předčasně opustit hřiště.

Ve druhém poločase pokračoval nápor Gladbachu a Franck Honorat krátce po změně stran pálil těsně nad. Stuttgartu se však podařilo získat vedení zpět, když Rieder přihrál Demirovičovi a ten z první uklidil balon do branky. Stejné duo pak znovu zakombinovalo a pohotově přidalo třetí gól, když Demirovič po Riederově rohu hlavou zaznamenal svůj třetí přesný zásah v této sezoně.

Domácí se ze všech sil snažili o vyrovnání, když Ngoumou z nadějné pozice přestřelil, zatímco střídajícímu Chrisi Führichovi zabránila ve čtvrtém gólu Stuttgartu tyč. Gladbach nakonec kontaktní branku nevstřelil a svěřenci Gerarda Seoaneho nyní v sedmi domácích ligových zápasech nevyhráli a klesli na 11. místo, zatímco Stuttgart poprvé v tomto ročníku Bundesligy zvítězil a připravuje se na návrat do Ligy mistrů v polovině týdne proti Realu Madrid.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen 1:4

14.09.2024 15:30

Góly: 37. Mërgim Berisha - 17. Martin Terrier, 30. Victor Boniface, 72. Florian Wirtz (pen.), 75. Victor Boniface

Hráči Leverkusenu vyhráli v pátém kole Bundesligy na půdě Hoffenheimu 4:1, a nedopustili tak krach podobný tomu s Lipskem. Hlavní postavou utkání se stal útočník Victor Boniface, jenž dvěma góly a asistencí opět pořádně ztížil pozici Patriku Schickovi. Ten se na hřiště dostal až v průběhu druhého poločasu a výrazněji do průběhu duelu nepromluvil.

Oba celky si do vzájemného duelu sice z prvních dvou kol nesly totožnou bilanci jedné výhry a jedné porážky, role favorita však i přesto jednoznačně náležela obhájci titulu. Ten navíc nad Hoffenheimem zvítězil už pětkrát v řadě. Pro tuzemské fanoušky bylo zajímavostí, že na obou stranách působilo dohromady šest českých hráčů, z různých důvodů se však od prvních minut představil jen domácí Pavel Kadeřábek.

Prakticky vzápětí po úvodním hvizdu mohl jít Leverkusen do první velké šance, když se do samostatného úniku řítil po chybě obrany Florian Wirtz. Oliver Baumann mu ovšem včasným vyběhnutím úmysl překazil. O poznání úspěšnější byli hosté na konci úvodní dvacetiminutovky, kdy se Boniface těsně vyhnul ofsajdovému postavení, předložil míč jako na zlatém podnose Martinu Terrierovi a letní posila z Rennes si jednoduchým zakončením do prázdné branky připsala svůj první přesný zásah v novém dresu. Asi čtyři tisíce fanoušků Die Werkself znovu propukly v jásot po půlhodině hry. Boniface opět utekl obraně, tentokrát se však rozhodl sám zakončovat a přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0. Ideální scénář z pohledu hostů se mírně začal kazit krátce před odchodem do šaten, kdy Piero Hincapié neodvrátil centr z levé strany, který tak propadl až k Mërgimu Berishovi, a ten z krkolomné pozice překonal Lukáše Hradeckého.

Po změně stran se průběh duelu zhruba na 20 minut výrazně zklidnil, jenže pak přišla závěrečná část zápasu a s ní i další pozdvižení. Alejandro Grimaldo byl na první pohled faulován kousek za vápnem, po přezkumu u videa však nakonec byla nařízena penalta. Té se ujal Wirtz a bez problémů zaznamenal třetí gól svého týmu. Jen několik desítek sekund nato Boniface přešel přes Kadeřábka a podobným zakončením jako v první půli dal definitivní razítko na úspěch hráčů v bílém.

Ti si pak bez většího překvapení náskok pohlídali a duel dovedli k vítěznému konci. V příštím kole 22. září je bude v domácím prostředí čekat Wolfsburg. Hoffenheim se o den dříve vydá na hřiště Unionu Berlín.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - VfL Bochum 2:1

14.09.2024 15:30

Góly: 58. Junior Adamu, 61. Junior Adamu - 45. Myron Boadu

Junior Adamu pomohl ve třetím bundesligovém kole Freiburgu dvěma brankami ve druhém poločase proti Bochumi otočit utkání a zaznamenat již šestý tříbodový úspěch ve vzájemnách zápasech.

Freiburg, který mohl teprve podruhé v historii zaznamenat dvě domácí vítězství v řadě na začátku sezony, mohl jít po čtvrthodině do vedení. Japonská superstar Ritsu Doan však při svém jubilejním stém vystoupení v Bundeslize mířil vedle tyče.

Smůla domácích se kupila i nadále, když šest minut před přestávkou musel Merlina Röhla kvůli zranění nahradit Eren Dinkci. V závěru poločasu se situace pro svěřence Juliana Schustera ještě zhoršila, když Myron Boadu, který poprvé nastoupil za svůj nový klub, instinktivně zakončil přesnou přihrávku Jakova Mediče z bezprostřední blízkosti a poslal Bochum do vedení.

Freiburg se chtěl vrátit do hry a okamžitě po poločasové přestávce se mu to téměř podařilo, ale Drewes neuvěřitelným zákrokem zabránil Junioru Adamuovi v zakončení. Přesto musel Drewes nakonec v 58. minutě vytahovat míč ze své sítě, když přihrávka Vincenza Grifa za obranu umožnila Adamovi prudce vypálit a slavit svůj vůbec první gól v Bundeslize. O necelé tři minuty později Freiburg neuvěřitelně otočil vývoj zápasu, když se muž zápasu Adamu opět zapsal do střelecké listiny. Sebejistě uklidil míč do branky poté, co byl pokus Lukase Küblera zblokován na brankové čáře.

Gól střídajícího Lukase Daschnera nebyl uznán pro hraní rukou, stejně jako zásah Lucase Hölera, tentokrát kvůli ofsajdu. Freiburg si udržel kontrolu nad utkáním a prodloužil proti Bochumi na Europa-Park Stadion neporazitelnost.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Union Berlín 0:0

14.09.2024 15:30

Góly: -

Lipsko se ve třetím kole Bundesligy rozešlo bez branek s Unionem Berlín. První body v sezoně ztratilo zejména proto, že belgický útočník Lois Openda neproměnil v 74. minutě penaltu. V tabulce se tak alespoň dotáhlo na vedoucí Dortmund. Naopak Union, který se v minulé sezoně zachraňoval až v posledním kole, ani ve třetím zápase nové sezony neprohrál a na kontě inkasovaných branek má jediný gól.

Lipsko se v předchozím zápase stalo prvním týmem od května 2023, který vyhrál na hřišti Bayeru Leverkusen. A i díky tomu vstoupilo do utkání mnohem aktivněji. Openda ale nejprve poslal míč těsně mimo branku a poté donutil gólmana Frederika Rönnowa k výbornému zákroku.

Union však počáteční tlak soupeře ustál a ve 30. minutě si vytvořil velkou šanci zásluhou Toma Rotheho, jehož hlavičku po rohovém kopu zastavil konečky prstů brankář Lipska Péter Gulácsi. Hned vzápětí se na druhé straně dostal k odraženému míči Xavi Simons, ten však napálil míč jen do tyče.

Lipsko i ve druhé půli dobývalo obranu soupeře a po faulu Kevina Vogta na Opendu si sám postižený vzal v 74. minutě míč k exekuci pokutového kopu. Gólman Rönnow však jeho pokus k pravé tyči vyrazil, a belgický útočník tak neproměnil penaltu stejně jako v nedávném duelu Ligy národů s Izraelem.

Oba celky se tak poprvé v historii vzájemných soubojů v Bundeslize rozešly smírně. Příští týden pojede Lipsko na hřiště nováčka ze St. Pauli, Union změří doma síly s Hoffenheimem. Lipsko ještě před tím čeká ve čtvrtek vstup do základní fáze Ligy mistrů na hřišti Atlétika Madrid.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - 1. FC Heidenheim 4:2

13.09.2024 20:30

Góly: 11. Donyell Malen, 17. Karim Adeyemi, 41. Karim Adeyemi, 90+3. Emre Can (pen.) - 39. Marvin Pieringer, 74. Maximilian Breunig (pen.)

Borussia Dortmund porazila ve třetím kole Bundesligy Heidenheim 4:2 a vystřídala jej na čele tabulky. Na úspěchu BVB se velkou měrou podílel Karim Adeyemi, jenž na jeden gól nahrál a dva sám vstřelil.

Před reprezentační přestávkou si Heidenheim poradil s Augsburgem a stal se 35. týmem, který kdy stanul na čele Bundesligy, ale netrvalo dlouho a Dortmund se postaral o to, aby jeho vláda skončila. Úvodní tlak přinesl ovoce, když Adeyemi z pravé strany přihrál Donyellu Malenovi, jehož střela z hranice pokutového území zapadla do sítě. Domácí pak rozjeli rychlý protiútok, který skončil přesným pasem Juliana Brandta na Adeyemiho, a ten přesným obstřelem zvýšil na 2:0.

Mimochodem, přesně takhle dopadlo toto utkání v minulé sezóně - rovněž v pátek večer třetího hracího dne se Heidenheim vrátil do zápasu a zachránil remízu. Tato myšlenka hostům nejspíše dodala potřebné sebevědomí a chvíli před koncem úvodního dějství Omar Haktab Traoré našel centrem Marvina Pieringera, jehož přesná hlavička vedla ke snížení. Žlutočerným se ovšem vzpomínka na minulou sezonu nepozdávala a ještě před odchodem do šaten propadl centrovaný míč na Adeyemiho a ten pohodlným zakončením vrátil svému týmu dvougólový náskok.

V prvním poločase chyběl v útoku Dortmundu snad jen premiérový zásah Guirassyho, který byl před svým vystřídáním dvakrát blízko gólu, včetně situace, kdy se mu do cesty postavil Müller. Dortmund zpočátku druhé půle působil uspokojeným dojmem, ale po chvíli rozhodčí Robert Schröder ukázal po faulu Niklase Süleho na puntík a Maximilian Breunig z penalty opět snížil.

Heidenheim ve své první sezoně v Bundeslize sice předvedl několik famózních zvratů, ale tentokrát měl poslední slovo Dortmund. Traoré v nastaveném čase zahrál v pokutovém území rukou a Emre Can se z penalty nemýlil. Heidenheim se tedy na špici příliš neohřál, po slibném začátku sezony se ovšem jeho příznivci mohou těšit na zajímavý průběh ročníku.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Bayern Mnichov
3
3
0
0
11 : 3
9
2
Borussia Dortmund
3
2
1
0
6 : 2
7
3
RB Lipsko
3
2
1
0
4 : 2
7
4
1. FC Heidenheim
3
2
0
1
8 : 4
6
5
Bayer Leverkusen
3
2
0
1
9 : 6
6
6
Eintracht Frankfurt
3
2
0
1
5 : 4
6
SC Freiburg
3
2
0
1
5 : 4
6
8
Werder Brémy
3
1
2
0
4 : 3
5
9
Union Berlín
3
1
2
0
2 : 1
5
10
VfB Stuttgart
3
1
1
1
7 : 7
4
11
FC Augsburg
3
1
1
1
5 : 7
4
12
VfL Wolfsburg
3
1
0
2
5 : 5
3
13
Borussia Mönchengladbach
3
1
0
2
5 : 6
3
14
TSG Hoffenheim
3
1
0
2
5 : 9
3
15
1. FSV Mainz 05
3
0
2
1
5 : 6
2
16
VfL Bochum
3
0
0
3
1 : 5
0
17
FC St. Pauli
3
0
0
3
1 : 6
0
18
Holstein Kiel
3
0
0
3
3 : 11
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (31)

Přidat komentář
$dolar$

Nechtel by se Openda uz vysrat na to kopani penalt?

Reagovat
fabec1222

Kriplové z lipska

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Heresy

united nejvic vyrovnany tym asi jako autisticka skupina deti

Reagovat
Salfovic

Hranáč to dneska s lavičkou vyhrál

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
dave30

Dostaveníčko našich reprezentantů na lavičce. Hrál v podstatě jediný náš hráč - nereprezentant Kadeřábek.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Martin9719

S takovou je vlastně úplně jedno zda bude u nároďáku sedět Hašek nebo někdo jiný. Ale ty hlavní problémy jsou stejně daleko hlubší.

Reagovat
dave30

Jj, jestli se ke všem našim "lavičkářům" přidá ještě Hranáč a Coufal (Bissaka je sakra těžká konkurence), tak nevím...

Reagovat
Nuno čomes

Jo, protože Coufal se Součkem v základu repre jsou úplné terno

Reagovat
dave30

V současné repre jsou téměř všichni terno... Nicméně nevím, jestli jednoduše nahradíš hráče se 130 či 160 zápasy v LM.

Reagovat
Martin9719

Tak že by zase nastal železný Union?

Reagovat
Rudnevs

Union ma v time velku koncentraciu hracov, ktorym prajem alebo ich mam z nejakeho dôvodu rád. Skarke, Querfeld, Rothe, Skov… chvilku mi už liezli na nervy, ale teraz mám znovu dôvod im priať.

Reagovat
Martin9719

Me spíš zaujalo právě to nové složení kádru takže v kombinaci s Bo mě bylo hned jasný, že Union půjde nahoru.

Reagovat
MarcoBanco

Kde si nechal Benesa?

Reagovat
Bayern +

Kiel hrozne slabučký a to ešte brankár zlikvidoval dalších 4-5 tutoviek.

Reagovat
Tomanatura

U Kolina to uz snad ani nemuze byt smula, jak mohli takovy zapas prohrat

Reagovat
santini

Ja som už prvý polčas neveril, čo zahodili, potom som to vypol, a keď som kúpil ten výsledok a stats, spadla mi sánka

Reagovat
monty25

Taky jsem koukal, byl to parádní zápas. Prohrát i přes takovou převahu, to se jen tak nevidí...

https://www.livesport.cz/zapas/pv3GyFxS/#/prehled-zapasu/statistiky-zapasu/0

Každopádně v 80. minutě ještě za stavu 1:1 měl podle mě Kolín kopat penaltu.

Reagovat
Breze

Reagovat
andrew96

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Martin9719

Pořád není nic ztraceno a je to začátek sezony. Kdyz Kolín udrží latku tak půjde min. do baráže. Je to zatím asi nejlépe hrající tým 2. BL spolu a KSC.

Reagovat
santini

KSC snáď na postup

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ratusek

Schválně jsem se podíval na sestřih a to je jak z grotesky. Magdeburg 3x v šanci a dva goly

Reagovat
Rudnevs

Kiel je asi proste len slaby, ale St. Pauli si podla mna vybralo trenera fakt zle. Teraz s tym musia zit, nemozu ho samozrejme hned odvolat, a to ich zrejme môze stat nejake zachrany. S Hürzelerom by uz urcite malo nejake body, ten minulorocny tim bol fakt skvely.

Reagovat
Martin9719

Letos je těch jasných sestupujících už na začátku nějak hodně. Stačí ještě pár kol a budeme moct prakticky vyloučit na sestup všechny týmy co jsou nad nimi jako např. Gladbach, Mainz, VFL a další. Pauli na tu BL aspoň ještě loni určitě měla, ale Kiel v té BL prostě nemá co dělat a ani neměl. To si myslím, že se v rámci Hinrunde prezentoval snad i SVD lépe. Do toho v té 1. BL už neměla být ani Bochum. Myslím že se nám to vykrystalizovalo docela rychle stejně jako boj o záchranu ve 2. BL.

Reagovat
Senna28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele