Brožek po odchodu z Opavy zůstane ve druhé lize, stal se trenérem rezervy Olomouce

06.06., 15:51
Aktuality
Miloslav Brožek (© sfc.cz)

Novým trenérem B-týmu Olomouce ve druhé lize bude Miloslav Brožek. U mužstva nahradil Tomáše Janotku, který po povedeném minulém ročníku povýšil k áčku Sigmy. Hanácký klub to oznámil na svém webu.

Olomoucká rezerva obsadila druhé místo, vzhledem ke startu prvního mužstva mezi elitou však nemohla postoupit. Po Janotkově povýšení se jí ujme devětačtyřicetiletý Brožek, který spolupracoval s pražskými celky Spartou i Slavií, působil v Táborsku či naposledy v Opavě.

"Sigma pro mě vždy byla a pořád je jedna z nejlepších akademií v republice. Vždy jsem tady viděl u trenérů velmi vysokou míru vzdělanosti a moc si vážím, že mě oslovila," řekl Brožek.

S Opavou skončil v posledním ročníku na šestém místě a navíc postoupil do semifinále MOL Cupu. V minulosti také oslavil postup do druhé ligy s Táborskem. Ve Vlašimi koordinoval tehdejší spolupráci se Spartou, pro Slavii zase skautoval africké hráče.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele