Brendan Rodgers v zajetí čísel

28.10.2012, 07:02
Aktuality
Derby od řeky Mersey nováčkům nepřeje. Od března 1994 a slavného triumfu Roye Evanse s Liverpoolem FC se v čele červených protočili čtyři různí manažeři, u modrých jde dokonce o pětici mužů - a žádný z nich prestižní debut neustál na jedničku. Brendan Rodgers se dnes jakožto vyslanec páté země pokusí dlouholeté prokletí zlomit...

Desítka je dozajista krásné, kulaté číslo. Kdyby se právě ona stala symbolem konce jedné zvláštní šňůry, statistici by se určitě nezlobili. A radost by s nimi pochopitelně sdílel rovněž talentovaný Brendan Rodgers, vůbec nejmladší kormidelník nejvyšší soutěže, který se po neúspěších Angličanů, Skotů, Francouze a Španěla pokusí proslavit vlajku Severního Irska.

Čistě hypoteticky: Pokud byste mezi všemi liverpoolskými fandy uspořádali průzkum a ptali se jich na největšího manažera v dějinách klubu, nemělo by vás překvapit, kdyby se rozdělili řekněme na dvě poloviny - jedna by bez váhání vyřkla jméno Billa Shanklyho, ta druhá by upřednostnila Kennyho Dalglishe (předpokládejme, že události posledních dvou let jeho reputaci nijak nenabořily). Bylo by přitom jistě pošetilé snažit se tomu či onomu táboru jeho volbu vymluvit; a stejně tak nejde oba velikány svého řemesla řádně a objektivně srovnat. Co však zvážit bez problémů jde, je jejich bilance v Merseyside derby...

Kenny Dalglish ze srovnání vychází podstatně lépe, skoro by se chtělo říct, jako přeborník na tento typ střetnutí. Dodnes je totiž jediným (!) manažerem v historii Liverpool FC, který zvládl z premiérového výjezdu na hřiště Evertonu přivézt všechny tři body; a to pro jistotu hnedle dvakrát. Jeho celková bilance, ve všech soutěžích, pak také bere dech: 26 zápasů, 16 výher, 7 remíz, pouze 3 prohry. Procento vyhraných derby zhruba odpovídá číslu 61,5. Shankly? Vesměs vyrovnaná čísla a ve finále jemně pozitivní bilance: 27 zápasů, 11 výher, 8 remíz a stejný počet proher. Procento vyhraných derby zhruba odpovídá číslu 40,7.

Po násilném zaokrouhlení nám tedy vychází rozdíl nějakých 20 %. Jakkoliv tenhle výstup hovoří zdánlivě jednoznačně ve prospěch Skota, nakonec tomu tak úplně není. Dalglishovo první, plodnější "funkční období" totiž ironicky ukončilo právě Merseyside derby; na prokletém Goodison Parku, hádáte správně.

Osud Dalglishe přeci jen dostihl ve středu 20. února 1991, kdy Reds nastoupili k odvetě osmifinále FA Cupu. Na Anfieldu se hrálo bez branek a vzhledem k tomu, že tehdy neexistovalo žádné pravidlo o venkovních gólech a zároveň se nepřipouštěla penaltová loterie, byl teoreticky ve hře i třetí opakovaný zápas.

Ve 32. minutě se LFC ujalo vedení trefou Petera Beardsleyho - pár sekund po přestávce jej pozbyl. V 71. minutě tu byla znovu Beardsleyho radost - a za dvě minuty odpověď z kopaček rovněž dvougólového Graemeho Sharpa. Také Reds nicméně uměli bryskně reagovat, takže v 77. minutě skóroval Rush - aby chvíli před "závěrečným" hvizdem vyrovnal Cottee. A v prodloužení se pěla ta samá písnička: Barnes dával na 4:3, Cottee na 4:4.

Čtyřikrát za více než dvě hodiny hrací doby červení dokázali ztratit nit, respektive vedení! A to navrch nešlo o jediný šok toho týdne. Jen dva dny poté se Kenny Dalglish uchýlil k senzační rezignaci. Konsternovaní Reds příští středu na Goodison Parku padli poměrem 0:1, takže do čtvrtfinále kráčel jejich rival.

Toto utkání bývá dodnes pamatováno coby vůbec nejatraktivnější Merseyside derby, jaké historické anály registrují. A zároveň - jakožto příčina Dalglishova odstoupení - upozorňuje na všeobecné kouzlo, kterým Goodison Park oplývá; ačkoliv to vskutku platí spíše z druhé strany. Totiž ne že by se tu zle končívalo (třeba Benítez, Paisley i Shankly se v této konkrétní roli se stánkem EFC loučili výhrami 2:0, 5:0, respektive 1:0), to spíš debuty zde manažerům LFC soustavně nevycházejí.

Pomineme-li Dalglishovy příspěvky, začínalo se tu z pohledu LFC osmkrát prohrou a šestkrát plichtou. V poli poražených se ocitli dva první lodivodové Reds ještě z 19. století; Matt McQueen s Georgem Pattersonem (20. léta minulého století); George Kay konkrétně v září 1936; pak Roy Evans v listopadu 1994 - celkem paradoxně, viz výše; a nakonec nám již důvěrně známí Rafael Benítez s Royem Hodgsonem.

Poslední dva mimochodem dodrželi takřka železnou tradici, podle níž se při neslavné premiéře na Goodison Parku raději ani nezatěžuje konto protivníkova brankáře. Tuhle běžnou praxi porušil z oněch osmi pánů jenom Tom Watson v říjnu 1896. Ani jeho eskadra se nicméně nepředala, když Evertonu podlehla 1:2.

Mezi remízovými nováčky najdeme samozřejmě další zvučná jména jako Bill Shankly (2:2, září 1962), Bob Paisley (0:0, listopad 1974; zároveň v dresu LFC debutoval Terry McDermott), Graeme Souness (1:1, prosinec 1991) nebo Gérard Houllier (0:0, duben 2000). Neutrální vyznění takových bitev si ovšem jakýkoliv divák nerad připouští, a tak radši přistupme k nevyhnutelné otázce závěrem: Do jaké škatulky zahučí Brendan Rodgers?

Pokud by se snad jeho debut chtěl blížit klání ze sezony 2006/07, které vidělo největší derby-debakl LFC za posledních 42 let (0:3), bude se vše patrně omlouvat nízkým věkem, nulovými zkušenostmi se zápasy takového kalibru a podobně. Potom se dopředu sluší připomenout, že Dalglish za sebou v září roku 1985 ve věku 37 let (Rodgersovi je 39) neměl pražádnou trenérskou štaci - a byl tedy čistě papírově v ještě horší výchozí pozici, než jakou nyní zaujímá exmanažer Watfordu, Readingu a Swansea.

Naopak pokud by se Rodgersova premiéra podobala spíše na případ z ročníku 1982/83, kdy Everton historicky zcela ojedinělým hattrickem a jedním gólem navíc zničil Ian Rush (5:0), jakékoliv další dodatky budou zbytečné. Rodák z Carnlough bude stoprocentně vynášen do nebes. Pokud tedy nedojde k další diskreditaci, jakou nedávno sudí Mark Halsey vystavil jinému speciálnímu duelu, jehož neodmyslitelnou součástí je klub s názvem Liverpool FC. To by byla vpravdě nehorázná škoda...

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1192)

Přidat komentář
M0rb1D4S

Já bych řekl, že se zařadí do kategorie kolem Shanklyho, Paisleyho nebo Sounesse a na Goodisonu získá 1 bod..

Reagovat
Kornovec

doufejme v to.Ale chtelo by to napodobit krale Kennyho

Reagovat
Darren Fletcher

ten subjektivny a trapny zaver si si mohol odpustit

Reagovat
M0rb1D4S

Proč je trapný? Protože je pravdivý?

Reagovat
Darren Fletcher

pretoze je bulvarny, ucelovy a hodi sa mozno tak do blogu a nie do seriozneho clanku

Reagovat
smazaný uživatel

však neříká nic o tom, že by byl nějak ovlivněný ze strany nějakého klubu, jenom to, že prostě rozhodčí zápas nezvládl a to je prostě jednoznačné

Reagovat
13

Když nemůžeš snést že sudí připískává tvýmu klubu, tak nefandi MU.

Reagovat
smazaný uživatel

vzpamatuj se..jaký bulvár když je to pravda..troubo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bulvár znamená že někdo lže?

Reagovat
fantomas

A jakej znak teda tenhle závěr sdílí s bulvárem?

Reagovat
smazaný uživatel

Útočí na emoce a snaží se vyvolávat senzaci za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to sis vygůglil?

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, dětský argument. Zalez.

Reagovat
fantomas

Jakou senzaci? Konstatovánim pocitu většiny fotbalový obce?

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný je, že se proti tomu ozýváš. Vždyť neříká vlastně nic jinýho, než že je ostuda, když o zajímavých zápasech (nebo spíš jakýchkoli zápasech) rozhodují chyby rozhodčího.

Reagovat
eder

Reagovat
fantomas

Sem měl za to, že se na tom shodnou oba tábory..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
papos182

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Závěr není vůbec subjektivní a trapný už vůbec ne. K tomu má podstatně blíže tvá reakce á la potrefená husa...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Super článek, dík za něj

Já osobně věřím, že to prolomíme, nic jiného si nepřipouštím, jeden ze zápasů podzimu jsme, jak se píše v článku, bohužel projeli, teď to musíme napravíe. Minimálně bod si odvezeme, věřím ale ve všechny tři, můj tip je výhra LFC o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že si dnes LFC odnesie 3 body, práve preto, že ide o derby zápas, na ktoré sa tím vie vynikajúco namotivovať. Osobne som najviac zvedavý na výkon Gerrarda, ktorému to od začiatku sezóny nešlape zrovna ideálne, avšak práve na ťažké zápasy sa vie namotivovať spoločne s celým tímom.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za nabuzení

Každopádně miluju takovýhle zápasy...

Reagovat
tomasinho

Taky tak. V tomhle zrovna moc fotbalové kvality nebylo, ale zase bylo krásné v jiném ohledu.

Reagovat
Zaschrona

ted jen aby tenhle prvni ze zapasu sezony zase nepodelal rozhodci..

Reagovat
13

Aha takže Rodwellovo vyloučení ti vadí, ale nahoře opalcuješ příspěvek od Fletchera, který kritizuje, že tam Fantomas napsal pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

neskutocni ufnukanci

Reagovat
Zaschrona

S tim, ze to fantomas napsal zbytecne moc subjektivne souhlasim, to si nemuzu pomoct. A co je pravda, to je vec dalsi, ja si treba jednoznacne myslim, ze pravda je nekde mezi tim vetsinovym nazorem fans LFC a MUFC..

Nicmene, ja nemyslim jen Rodwellovo lonske vylouceni, i kdyz to take bylo pekne herectvi od znameho umelce.. Staci ale se jen podivat na letosni sezonu, kdy nas rozhodci uz jednoznacne obrali o peknych par bodu a ze by nam piskli neco na vic, to se fakt hovorit neda..

Reagovat
fantomas

Eh, ale co je na tom jako subjektivní? Dyt na tom, že ten zápas byl sudim de facto zdiskreditovanej (max. jiný slovo se dalo použít), se po zápase shodly snad všechny deníky, oba tábory, drtivá většina rozumných fanoušků...tak co vyvádíte? :))

Reagovat
Zaschrona

No nema cenu slovickarit, ale je pravda, ze s diskuzemi fandu, ktere kolem tohohle zapasu probehli, je tohle vyjadreni minimalne trochu nestastne.. Me hlavne slo o to, ze tady ted pravdepodobne vznikne dalsi vlna flamu k tomu zapasu, coz se nastesti nestalo.

Reagovat
SunFells

Ten záběr ze zápasu s účkama

Reagovat
Maresma

A dneska by se mohl probrat Gerrard, proti Evertonu se většinou namotivuje a nevynechává jedinej souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dirktátor.

Reagovat
fantomas

Reagovat
ďuriLFC

Fantík paráda Veľmi pekné čitanie na ráno , snáď aj poobedie dopadne dobre . YNWA !

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Miguel19

Dneska super den. F1, KHL, Everton vs. Live, Chelsea vs. United, extraliga. Učení holt počká. Ještě že nám odpadají dnes zápasy

Reagovat
Le Gunner

Řekni našemu dějepisáři.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš vlastivědu, ne?

Reagovat
SunFells

Na druhém stupni už se to jmenuje dějepis, ale ...k tomu se dostaneš

Reagovat
j_mrazik

V mým oboru se tomu už říká Hospodářské dějiny nebo Světová ekonomika.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný píčoviny no

Reagovat
smazaný uživatel

světovka je hrozná sračka, to mám tenhle semestr

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Milan.B

alebo prvovka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Talker

Po dvou odstavcích bylo jasné, že ten článek napsal Daníček

Reagovat
fantomas

Jakej zázrak!

Reagovat
smazaný uživatel

super trener pre Liverpool to len oni si mohli vybrat tohto trageda ... Van Gaal bol volny a oni si vyberu Rodgersa

Reagovat
tomasinho

Jo, radši si vybrat arogantního staříka než mladého talentovaného manažera, který by mohl v klubu být delší dobu. Van Gaal by to rozesral podobně jako v Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no no, titul v Bayernu je opravdu málo

Reagovat
tomasinho

Titul v Bayernu je povinnost.

Reagovat
Zaschrona

S tim jakou skvelou praci udelalo a porad dela v poslednich letech vedeni Bayernu, tak rozhodne ano. Van Gaal v Bayernu zadal hrace, kteri na Bayern nemeli a mladikum zrovna moc sance taky nedaval a to zrovna neni to, co by ted potrebovalo LFC. A i jinak se tam uprimne vubec nehodi. Ale jestli jste mohli vybrat lepe, tezko rict, mozna ani ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp by bol lepsi...

Reagovat
Zaschrona

To nevim, s nim se do budoucna prilis pocitat neda, nicmene zlepseni oproti Dalglishovi by to jistojiste bylo..

Reagovat
stas87

van gaal zapracoval treba badstubera a müllera...

Reagovat
Zaschrona

No je pravda, ze je zacal stavet az on, ale uplne jeho prace to zrovna taky neni..

Reagovat
stas87

nj,van gaal ma roky odtrenovane v anglicku a pozna PL dokonale..

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně doufám, že dnes uvidíme fotbal plný zákeřností se spoustou karet i červené barvy a nejlépe s vítězstvím Evertonu po nějaké hrozně sporné situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě třetí nejzajímavější derby v PremierLeague

Reagovat
tomasinho

Které jsou předtím? LFC-MU a North London? Nebo Tyne-Wear?

Reagovat
smazaný uživatel

1.Tyne-Wear

2. SeveroLondýnský

3. Pak tohle Liverpoolský

.... pak už je to dost vyrovnaný

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za článek a především za povedený a pravdivý závěr Snad dneska Liverpool urve tři body a nejlépe po nějakém pěkném fotbalu z obou stran. A za to co včera řekl Moyes bych si přál, aby rozhodl Suarez YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

a góly venoval jemu s úsmevom na tvári

Reagovat
minoLFC

co povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

takže jenom pravdu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

je to pravda...snad da ale Suarez hatrick

Reagovat
Kowe

Miluju tohle derby, pro me daleko lepsi atmosfera nez s MU.

Reagovat
Zaschrona

Nejvetsi derby zapas v Anglii

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

proč by ne? je to takhle známé derby dvou klasických TRADIČNÍCH klubů.. ani jeden z nich není napumpován penězi jak jeden tým z Manchesteru i Londýnu

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, že kiwwi má komplex pošpinit cokoliv, co se týká LFC?Jetšě sis nezvyklk?

Reagovat
kiwwi

ziaden komplex pospinit vsetko co sa tyka LFC nemam...ja vsetko co sa tyka LFC pospinim rad

Reagovat
smazaný uživatel

říkej tomu jak chceš...Jsem rád, že člověk tvého typu se hlásí zrovna k United..Házíš špínu na Suareze (simuluje, vím to), Gerrarda apod.A v týmu máte Naniho, Younga, Rooneyho (taky si sem tam zasimulují) nebo kopou do protihráčů,šoustají švagrové...Opravdu radši snesu Suareze..Prostě jsem to chtěl trošku shrnout, tu tvou "nenávist"..

Reagovat
kiwwi

rob si co chces

Reagovat
smazaný uživatel

nazývej si to jak chceš, ale v tomhle má jednoznačně pravdu. Tohle není největší derby zápas v Anglii ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsem to nazval největším derby?

Reagovat
kiwwi

ty si nic nenazval...ty si sa do debaty votrel komentarom o mne

Reagovat
smazaný uživatel

jej,to se nesmí?Dostanu ban?

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to divne no

Reagovat
smazaný uživatel

jediný kdo se tady vtírá jsi ty čobole ananasovej

Reagovat
smazaný uživatel

proboha přečti si to vlákno. Na co kiwwi reagoval. V tomhle případě byla tvá reakce absolutně neadekvátní a chtěl sis jenom jak je to v modě do kiwwiho rýpnou i když měl v tomhle vlákně pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, chtěl jsem si rýpnout.To se rovná tvrzení o největším derby?

Reagovat
kiwwi

ty to proste nechapes co?

Reagovat
smazaný uživatel

co nechápu?Nikde jsem nenapsal, že je to největší derby, protože není.Nedá se to říct stejně tak , jak videa o nejlepších obráncích, útočnících atp..Jen jsem reagoval na tebe, protože jsem chtěl - jak máš ve zvyku i ty, se vetřít, jak jsi napsal do nějaké diskuse..Pokud jsi to nikdy neudělal, tak se mýlím, což si nemyslím.

Reagovat
kiwwi

neuveritelne, ty si pojdes stale tu svoju o tom, ze ty si nic nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

něco ti to připomíná,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale já nikde nepsal, že si psal ty. Máš problém s pochopením textu? Úplně zbytečně se tady do někoho kdo má ve vlákně pravdu navezeš a tím se stáváš ubožákem a ještě nechápeš co ti chce člověk řict.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá, jaká jsou kritéria pro nazvání největšího derby tímto názvem, když jsem se podle tebe zastal názoru o dnešním zápase tím, že jsem reagoval na smile kiwwiho?

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně s tebou končím debatu, neumíš chápat psaný text. Ještě jednou nenapsal sem nic o tobě a největším derby. Psal sem ti jen o zbytečné reakci, u které sis asi chtěl udělat dobře nebo si zvýšit ego či něco podobného. Dokud tohle nepochopíš už nikdy na mě NEREAGUJ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"nazývej si to jak chceš, ale v tomhle má jednoznačně pravdu. Tohle není největší derby zápas v Anglii ani omylem " pokud tohle není o zápase a o derby, tak opravdu nechápu psaný text

Reagovat
smazaný uživatel

prozření je prvním krokem k nápravě

Reagovat
smazaný uživatel

těžko si pamatovat, oc bylo o deset řádků víš,že?

Reagovat
Zaschrona

Cemu se smejes? Pro me osobne to je proste uplne jiny zapas, suverene nejvetsi zapas, ktery za cely rok PL v ni je.. Je jasne, ze fans toho a toho klubu to vidi asi uplne jinak, ale pro me osobne tenhle zapas ma mnohem vetsi naboj, nez jakekoliv derby v Londyne, Manchesteru nebo zapas mezi LFC a MUFC..

Reagovat
smazaný uživatel

ten sa hrá až 17.11.

Reagovat
eder

Nezbývá než doufat, aby toto Merseyside derby nezkurwil rozhodčí, tak jako v případě posledního North-West derby...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: čo myslite postupi Middlesbrough ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Maji velkou sanci

Reagovat
hefy

Snad ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

... Já je mam rád.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.co.uk/coventry/content/images/2006/01/18/boro_riverside_11_470x363.jpg

Zacinam te podezrivat, ze na to mas uchylku, vzhledem k tvymu tymu c. 1

Reagovat
hefy

Plus Darlington kam taky nikdo nechodil. Aspoň že mi lidi chodí na Galaxy a Viktorku, jinak bych byl jasnej.

Reagovat
hefy

A měl bys o derby navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude plichta.

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
stiflerovamama

Dufajme , ze o vysledku rozhodnu hraci a nie pani rozhodcovia .

Reagovat
smazaný uživatel

..normalne dufam, ze zase vas "poskodia"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

este nic a uz placete

Reagovat
smazaný uživatel

jooj tak si želám aby mala Chelsea 3 penalty a presilovku aspoň o jedného hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám by rozhodčí tři penalty nikdy nepískli

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Co je na tom plakanie ? Predsa kazdi normalny fanusik chce aby sa takyto zapas rozhodol medzi hracmi a nie tym , ze rozhodca poskodi jeden alebo druhy tim . Viem , ze vy ste zviknuti na to , ze o vysledku vasich zapasov casto rozhoduju rozhodcovia ale my ostatni si radsej pozrieme ferovy suboj

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zbytočnosť. V ostatných zápasoch ti už nezáleží akým spôsobom sa uhraje výsledok?

Reagovat
stiflerovamama

takyto aj ostatne , ale najme taketo derby zapasi na ktore sa tesis v sezoze najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ze tohle zrovna zminujou masove fans LFC, uz si ani nevzpominam, kdy naposled by v Merseyside derby zarizl LFC rozhodci...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Brendana Rodgerse

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

100. pre EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš takovej krypl, že většího neni. Zlatej Filip12.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Scouser jako scouser.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ešte horšie ako keby nám fandil Justin Bieber

https://pbs.twimg.com/media/A6SHCeTCAAAPtzK.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

No, to zase ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to je?

Reagovat
hefy

Nicki MInaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/SeIJmciN8mo

klip je na facku ale song sa dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srát na to, že se z hudby stalo porno,

vymývárna mozků, žádný nový Bono.

Srát na to že lyriku zastihla poprava,

srát na myšlenku v textu "kule dáme do prava."

Reagovat
fantomas

Jo, to je tahle ošklivka, co si hraje na sexy paní.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hefy
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

#respect

Reagovat
smazaný uživatel

Čubka zmalovaná, bych jí ty pracky urazil

Reagovat
smazaný uživatel

U prevka to zapadlo...

Kdybys byl manazer - McCleary nebo Kebe?

Reagovat
tomasinho

Fúha, těžko říct, pro Kebeho mám trochu slabost, ale zase McCleary využil jeho absence v úvodu sezony. Teď třeba hráli oba dva a McAnuff spíše ze středu. Momentálně by měli být oba tak na stejné startovní čáře. Já bych ale přeci jen dal spíše odzkoušeného Kebeho, tak 52:48. Anbo někdy takhle oba, jako včera.

Reagovat
tomasinho

Ale to možná proto, že mám Kebeho o něco více nasledovaného a Royals jsem letos mockrát neviděl. Pouze se sestřihů a v úvodu tuším s Chelsea a na Anfieldu, tam byl mírně lepší McCleary.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, diky. U me zase mirne vyhrava Garath, i kdyz mam pro Kebeho taky slabost a minuly rok byl skvely. Ale Royals mam na ocich min, nez bych chtel, takze me zajimal i jinej nazor

Do PL se mi vic hodi Garath, je drzejsi, cekam, ze se lip adaptuje. McAnuff je ale jednoznacne no.1, a v momente, kdy nemaji poradnou dvojici utocniku, bych klidne hral stred Mikele-Danny, pred nima tihle tri ofenzivni zaloznici a na hrotu Pog nebo Roberts

Reagovat
tomasinho

Jojo, Jimmy je na PL až moc hračička, ale nebojím se, že by si časem nezvyknul, jak jsem psal, zatím se lépe ukazuje McCleary. Stejně jako ty je ale nemám až tak na očích. Jojo, na Anfieldu tak hráli asi od 25. minuty, když se zranil Karacan a přišel místo něj McClary, Jobi pak hrál AM a posledních 10 minut čisté CM, když chtěli vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kebemu taky skodi to, ze Royals nemaji moznost v PL uplatnovat tu svou obvyklou taktiku z Champu - rychlej prechod do utoku po kridle a doruceni mice do vapna na utocnika, coz byla Kebeho nejsilnejsi stranka. Maji proti sobe holt o 5 levelu lepsi obrany a musi se prizpusobit.

McCleary byl loni o parnik nejlepsim hracem Forest, takze v nem urcite neco je, doufam, ze se mu to podari prodat. Ma potencial byt o dost lepsim hracem, nez je Kebe, a pokud si to dobre pamatuju, tak ho Royals podepsali zadarmo

Reagovat
tomasinho

Jojo, to máš pravdu, přišel zadarmo. Pamatuju, jak nemohl ze sebe dlouho vyžídmat ten potenciál u Forest, až loni ho pak pořádně prodal. Zatím mě docela překvapuje, čekal jsem, že to bude 1. náhradník na křídlo, ale i díky zranění Kebeho dostal šanci a chopil se ji. Co se týče Kebeho, tak se dá jenom souhlasit, na jaře parádně fungoval ten přechod do útoku a pak centr na Robertse do vápna. Ale zlepší se, je to kvalitní hráč, který by se měl přizpůsobit. Platnější je ale zatím asi McCleary no.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať padne nějaká ta červená karta a je to plné emocí

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak sami ruští rozhodčí přispěli k této sérii porážek. lev prohrává vždy o gól a věřím, že se rychle chytne. podívejte, kde je v lize sparta a jaký má mančaft. jednoznačně nejnižší úroveň v tomto klubu má ledař. ten by se měl vyměnit první aby se hrálo v regulérních podmínkách.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten konec je co? To si autor vycucal ze scouserských fan stránek?

Reagovat
minoLFC

realita

Reagovat
eder

Reagovat
Miguel19

Alonsooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To je jak prašť a uhoď, Vettel a Alonso. Snad se po odchodu Hamiltona pořádně chytne Button a bude mít pořádný vůz.

Reagovat
ďuriLFC

Jednoznačne najlepši jazdec v štartovom poli .

Reagovat
Trand

Kimi.

Reagovat
tomasinho

Ten si to posral přestupem k Ferrari. Nejlepší byl Mika Hakkinen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

absolutní fenomén, on by dojel na bedně i ve Fabii

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Ale musím souhlasit, že je to perfektní jezdec, ačkoliv neskutečný slizoun, kterého jsem nikdy neměl rád a po angažmá v Maclarenu už vůbec ne. Nejlepší byla dvojka Hakkinem-Coulthard, v ndešním poli Button nebo Webber třeba.

Reagovat
Zaschrona

Naporsto famozne, zase dneska potvrdil, ze je jednim z nejlepsich jezdcu vsech dob..

Reagovat
madridcan

3 kurz, ze skonci prvy alebo druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Liverpoolu, ale ten závěr je trapně neobjektivní

Reagovat
Kowe

ono to tak na první pohled vypadá, ale když si to přečteš, tak tam nic neobjektivního neni

Reagovat
božský John

#respect

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se obavam,ze Gerrard dostane cervenou aby se moc nevyhecoval

Reagovat
smazaný uživatel

vždy mě fascinuje, když o sobě lidi mluvej ve 3. osobě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdravím, nevíte kde najdu juniorské ligy, např. by mě zajímala německá jak si vede Mašek, nebo třeba nějaký web kde jsou naši nejlepší největší talenti v zahraničních ligách, dělám menší průzkum...předem dík

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus soccerway

Reagovat
smazaný uživatel

za ten koniec fantikovi

Reagovat
tomasinho

Rumour: Jones, Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson, Allen, Gerrard, Sahin, Sterling, Suso, Suarez.

Tak jediné místo, nad kterým visel otazník, asi bude tak, jak jsem nechtěl.

Reagovat
Zaschrona

Tak prace jen ten Sahin. A 5 debutantu v derby, no jsem zvedavy jak to Rodgers zvladne..

Reagovat
tomasinho

Já se právě bojím o toho Sahina, musí dávat míč rychleji od nohy, ne jako proti Stoke. Snad zase nebude hrát nad Gerrardem. Sterling i Suso si poradí, Allen taky. Wisdom to má lehčí, když nehraje Pienaar.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli na nej bude hrat Mirallas, tak to o moc lehci mit nebude

Reagovat
tomasinho

Tak ten zase není tak sehraný s Bainesem. Počítám teda spíš, že zleva bude hrát Naismith podle té sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

I z toho, co sem hodil Zaschrona, mi vychazi Mirallas na LW. A pokud by sel behem zapasu Neville na RB a Coleman na RW, tak uz je ten Mirallas tutovka

Reagovat
tomasinho

Já nevím no, on hrál většinou vpravo ne? A Naismith hrával zleva v repre, kdy hrál an hrotu sám Miller, vpravo Morrison a v záloze Brown, Adam, Fletcher, Ale to už je nějaký ten rok zpátky no.

Reagovat
Zaschrona

Ja se spis bojim toho jak zvladne branit Coleman, asi mu zase bude hodne pomahat Neville a to by pak mohl byt ve stredu hriste trochu problem. Naopak na Wisdoma by to Mirallasovi mohlo jit.

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman/Neville vs. Sterling a Wisdom vs. Baines+Mirallas, to budou mozna klicovy "duely"

Reagovat
tomasinho

Wisdom je dozadu jistota, proti Anži byl asi nejlepší hráč, rychlý, silný v soubojích, zase ale nevýrazný dopředu (protože je to stoper). No Coleman bude mít se Sterlingem a Johnsonem co dělat.

Reagovat
Zaschrona

Jo, to s tebou, i s hrubasem uplne souhlasim. Kazdopadne, pekny rozhovor, vybral jsi od nas dost mozna toho nejlepsiho cloveka..

Reagovat
tomasinho

Dík, já rozhodil sítě a potřeboval jsem rychle. K nám na web chodí ještě Karamela, tomu jsem slíbil příště. Pak až bude nějaký šlágr, kde bude hrát Everton, tak ti dám kdyžtak vědět.

Reagovat
Zaschrona

Dobry, to jsou vsichni urcite lepsi kandidati nez ja, everton1878 nebo Evertonian jsou taky urcite lepsi kandidati nez ja, tedy staci jen zminit ty, co chodi sem.

Reagovat
tomasinho

Uvidíme, Everton1878 mi neodpověděl. Ale už to slušně hecuje zase.

Reagovat
Zaschrona

Proc ne, on je to fajn kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to čtu všude, údajně jako confirmed.

#LFC team is NOT the one that has been doing the rounds on Twitter. Follow @LFC for official team news first an hour before kick-off.

Reagovat
tomasinho

Tak je očekávaná, já jsem věřil v Jonja no, podle mě je to vhodnější typ do toho zápasu. Ale asi se Brendan bojí, aby se nevybláznil a nedostal další redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, já taky doufám v Jonja.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně doufám, že to nedopadne jako při EL, kdy se stala z tý údajný i ta ověřená.

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v Everton: Jones, Enrique, Wisdom, Skrtel, Agger, Gerrard, Allen, Sahin, Sterling, Suso, Suarez.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, José

Reagovat
smazaný uživatel

glen sa vraj zranil pri rozcvičke

Reagovat
tomasinho

Ten se zranil už v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

niekto na Twitteri písal, ževraj sa zranil pred zápasom. Preto bol v predpokladanej zostave.

Reagovat
tomasinho

Tak byl střídán prevenivně ve čtvrtek, asi se mu to zhoršilo dneska.

Reagovat
Zaschrona

Rumour: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Neville, Fellaini - Osman, Naismith, Mirallas - Jelavic

Dobry, to dulezite jmeno tam je a to, ktere jsem si tam fakt nepral videt tam taky nastesti neni. I z Distina misto Heitingy mam usmev.

Reagovat
tomasinho

Takže Mirallas pravá strana, Naismith levá jo?

Reagovat
Zaschrona

Prvni varianta asi je, ze spis budou obracene (Naismith lepe brani - pomuze Colemanovi) a druhou je, ze napravo bude hrat Osman, Naismith ve stredu a Felli bude hrat dneska vedle Nevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to teda postavil zprava Naismith-Osman-Mirallas

Reagovat
Zaschrona

Taky tak, ale spis se priklanim k tomu, ze na postu "in the hole" bude hrat misto Ossieho Felli..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fellainiho beru jako celoplosnyho hrace mezi vapnama a nema cenu ho nekam psat, proste bude tam, kde ho bude potreba

Reagovat
Zaschrona

Taky to jde takhle rict, no. Nicmene, asi zase bude hrat spis vpredu, nez vzadu.

Reagovat
fantomas

A Tonyho ti líto neni?

Reagovat
Zaschrona

Je po zraneni, takze lepsi asi neriskovat, i kdyz je jasny, ze zrovna pri derby to mrzi. Navic, Coleman hral v posledni dobe hodne dobre, tak je celkem skoda, aby sedel.

Reagovat
fantomas

No, já počítal se Seamusem v záloze a Naismithem na lávce. Očekávali to tak i na Guardianu a mně to přišlo logický.

Reagovat
Zaschrona

Nevim, dle meho ted Moyes nebude chtit z praveho beka Seamuse asi uz sundavat vubec. Hraje tam dobre a to je pozice, kde je dlouhodobe jeho budoucnost. Ale uvidime, treba se mylim.

Reagovat
tomasinho

200. pro výhru LFC.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v Everton: Jones, Enrique, Wisdom, Skrtel, Agger, Gerrard, Allen, Sahin, Sterling, Suso, Suarez.

Reagovat
fantomas

Grrr, zkurvená fanta.

Reagovat
tomasinho

Glen?

Reagovat
smazaný uživatel

Interesting Liverpool team news coming up very soon. We'll reveal full details on @LFC at 12.30pm. Make sure you're following.

Hmmmmmmmm, už jen minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Jones, Enrique, Wisdom, Skrtel, Agger, Gerrard, Allen, Sahin, Sterling, Suso, Suarez.

Reagovat
ďuriLFC

Čo je s Glenom?

Reagovat
tomasinho

Zraněný, však střídal v poločase, měl se dát dokupy, ale asi nedal.

Reagovat
ďuriLFC

Nj , som myslel že ho šetril pre dnešok. Nikde som sa nedočital žeby mal byť zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC subs: Reina, Carragher, Shelvey, Coates, Downing, Henderson, Assaidi.

Reagovat
smazaný uživatel

No co, snad José je ten správnej tah. Určitě podle mě lepší, než Glen na LB. Stejně jsem chtěl vidět Jonja.

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Liverpool!!!! musí dnes vyhrát!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
tomasinho

Napsal větu

Reagovat
smazaný uživatel

ty lulánku jsem tady už 7 let a napsal jsem tady víc jako ty

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k těm manažerům... Řekl bych že se fanoušci rozdělí na 3 tábory... (Shankley, Paisley a Dalglish...)

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to iste som chcel napisat

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC subs: Reina, Carragher, Shelvey, Coates, Downing, Henderson, Assaidi.

Reagovat
Erdovec

snad nechá zahrát Usámu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útočník tam prostě chybí... Ale tak musíme počkat do zimy no...

Reagovat
fenixLFC

hm na supiske 5 stoperov

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #EFC line-up: Howard; Coleman, Jagielka, Distin, Baines; Naismith, Neville, Fellaini, Osman, Mirallas; Jelavic

Fellani

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je vitezna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

snad mas pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Everton subs: Mucha, Heitinga, Hibbert, Oviedo, Hitzlsperger, Gueye, Vellios.

Reagovat
Zaschrona

Everton subs: Mucha, Heitinga, Hibbert, Oviedo, Hitzlsperger, Gueye, Vellios

Konecne tam je Apostolos! A absence Vica zrovna pro tenhle zapas je taky uplne fajn..

Reagovat
tomasinho

Jé Vellios ještě žije? A kde je ten druhy s tím divným dlouhým jménem?

Reagovat
smazaný uživatel

Stracqualursi tam jen hostoval

Reagovat
tomasinho

Aha.

Reagovat
Zaschrona

Jo tak.

Ten ted hraje za San Lorenzo, dal tam myslim asi 2 nebo 3 goly zatim, takze nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to napsal spravne

Reagovat
kiwwi

ja som ho volal stračatela...neviem to precitat ani ked to vidim napisane

Reagovat
Zaschrona

[strak-va-lur-sy]

Reagovat
Zaschrona

No, on jakmile Vellios nastoupi do zapasu PL, tak Moyes musi do Recka poslat myslim cca dalsich 400 tisic liber za bonusy, tak si porad neni jisty, jestli to ma udelat. Ale hlavne to asi bude tim, ze se na jare nejak pohadali na treninku, ale od te doby zacal makat a uz mu to zase zacina strilet za rezervu. Ale uz by zase mohl hrat, mam doma dresy se jmenovkama Lescott, Yakubu, Arteta a Vellios.. posledni kdo zbyva..

A ten druhy nevim - bud Francisco Junior nebo Conor McAleny, jinak nevim..

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem toho, co zmínil hrubas. Jinak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dodatecny platby za hrace v pripade startu jsou priserny Markovi Stechovi takova dohoda mezi WHU a Spartou ukoncila jeho pusobeni u WHU

Reagovat
Zaschrona

Je to tak, ale ona se takhle tech prestupu dela spousta, bohuzel to je mnohdy pro prodavajici klub kontraproduktivni..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to docela castej jev. Prodavajici klub vidi penize v budoucnu, kupujici klub tim nemusi platit vsechno najednou, a hrac to pak odsere Allardyce dokonce tehdy radsi nechal chytat Lansburyho, nez aby museli poslat 700k do Prahy

Reagovat
Zaschrona

Tak to uz mi prijde celkem jako extrem, teda. Vubec, jak se Henrimu dari v Forest? Nejak jsem o nem v posledni dobe vubec neslysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne, asi ani nehraje. Forest maji ted tu zalohu hodne naslapanou. Ale treba je jen zranenej, netusim

Reagovat
Zaschrona

Jasne, diky.

Reagovat
miky10

Achjo, ten Naismith tam bude zas do počtu, uplně to vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude nalevo. Ono i tak Baines bez Pienaara bude slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si chtěl vsadit na rudou, ale asi to nedám. Na straně LFC jedinej vážnej adept, u EFC je jich víc ale stejně se mi do toho nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak Jonjovi stačí kdyžtak půlhodina, pokud nastoupí. Koho myslíš tím u nás, Skerts?

Reagovat
smazaný uživatel

Steve.

Reagovat
tomasinho

Ten už se toho vyvaroval a v poslední době ani v derby nemá extra přemotivované zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Agger/Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

To už máme adeptů nějak hodně...

Reagovat
Zaschrona

Neville, Fellaini, mozna Coleman.. jinak nejaci velci adepti to u nas dle meho zase nejsou

Reagovat
fantomas

Nehraje Pienaar, takže tam vidim jen Nevillea a Fellainiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton vs Liverpool: Only Everton (10) have hit the woodwork more times in the PL this season than Liverpool (6)

Reagovat
fantomas

Hergot lidi ten závěr se vůbec neměl zavděčit scouserum, neměl nějak šokovat subjektivitou, dyt je to jen nevinný shrnutí většinovýho názoru médií i fanoušků (a to nejen zaujatých), kterej zavládl těsně po derby. Maximálně se dalo použít jiný slovo než diskreditace, každopádně že rozhodčí svym výkonem tak velkej zápas uplně zbytečně ovlivnil nebo znevážil, je z mýho pohledu nezaujatýho diváka nepopiratelnej fakt. A myslel sem, že se na to shodnu i s MUfanama.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

FUCK OFF!!!

Reagovat
fantomas

...vyjma kiwwiho, samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

suchar

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

No co, řídim se palcema výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šak v pohodě, já se nepohoršuju. Stejně je to napsané proti Liverpoolu, páč jestli rozhodčí zničil nějaké Merseyside derby, tak tím že pomohl červeným.

Reagovat
Rssa

Jen se tu někdo postaví na naši stranu a hned dostane vynadáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
ďuriLFC

Nejaký sopcast , ktorý vysiela SS existuje?

Reagovat
hefy
Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nám to krásně dopadlo

http://www.youtube.com/watch?v=T4tej2QRgYw

Snad i fotbal bude mít pěknej závěr

Reagovat
Miguel19

Zrovna sem zapnul YES a akorát Feyenoord luxusní gól na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak, Macharone z Evertonu, dneska spláčeš nad výdělkem.

Reagovat
Zaschrona

Ahoj, hodne stesti.

Reagovat
Rssa

Děkuji. Ale my nehrajeme na štěstí, u nás je to vše vypracované a promyšlené několik zápasů dopředu.

Reagovat
Zaschrona

Stesti je ale pak stejne potreba.

Reagovat
tomasinho

Tak Danny navlečen, šála přichystána. Jdeme na to. Come on you Reds! YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tunel mě vždycky dostane

Reagovat
Zaschrona

Mate nekdo nejaky dobry stream?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
Zaschrona

diky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/133323

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Pěkně to řekl Neville, Everto je silnější, větší hrozba před bránou, Liverpool má lepší fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to skazi Jones

Reagovat
tomasinho

Ha, Suso vlevo a Sterling vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky José ale.

Reagovat
Rssa

Sušička, Sterling, bez Johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

Glen je nakonec zraněnej.

Jinak koukám že seš tenhle víkend docela rychlej.

Reagovat
Rssa

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavus teď zjistil ve třetí minutě, včera sis myslel že Messiho druhej gól je teprv první...

Reagovat
Rssa

Jo, no

Reagovat
Rssa

Jose

Reagovat
Miguel19

Dřív to měl dát Enrique.

Reagovat
Erdovec

Suarez ustál takový souboj

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na to hleděl

Reagovat
fantomas

Však to je na tom právě to nejhorší - on když chce, tak toho ustojí poměrně hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

ale krasnej prunik od Keva

Reagovat
Miguel19

Mirallas

Reagovat
smazaný uživatel

what a Messi by Mirallas

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri kurva, dávej tooo.

Reagovat
fantomas

On čekal, že se mu Sterling utrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co měl dělat? Když mu ten prcek stojí na metr od něj a čumí, co s tim asi udělá, místo aby se hnul tam nebo tam..

Reagovat
smazaný uživatel

Tý levý strany Toffees se bojim.

Reagovat
Rssa

Co to bylo? Proč to nepustil

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

GOOOOOOOL!!!!!!!

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

LUIS BITCHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

LUIS BITCHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
madridcan

To len kvoli tomu odhanal spoluhracov, aby sa mohol tak jebnut o zem pri oslave?

Reagovat
smazaný uživatel

Baines fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přihrávka Enrique mu, ale byla parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa tam hodil pred Moyesom

Reagovat
Rssa

Suareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Zaschrona

Klasika.......

Reagovat
Rssa

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
ďuriLFC

jooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak José zatim super, snad vydrží celej zápas.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Miguel19

Ta oslava

Reagovat
Erdovec

to bylo u Moyesovi střídačky že?

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
Zaschrona

jako bych to vcera nerikal, ze to Moyes nemel rikat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Co Moyes říkal?

Reagovat
Zaschrona

OSSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Zaschrona

sorry, vedle.. a rikal.. ze Suarez simuluje..

Reagovat
Rssa

Taková blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
tomasinho

José i Suso parádně, zatím celou dobu ta levá strana výborná.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle Coleman posral

Reagovat
fantomas

Hehe, FIFA oslava...sem netušil, že to někdo fakt dělá.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, tu oslavu si mohl odpustit

Reagovat
ďuriLFC

To mal no . Ale emocie no . Keď sa prehrá bude to mať blbe.

Reagovat
Erdovec

to byl teda "faul"

Reagovat
tomasinho

Tak teď Sterling spadnul úplně sám. A Allen výborný jako vždy, těch 15 mega za něj stálo.

Reagovat
tomasinho

YEEEES! In your face David!

Reagovat
fenixLFC

steve a el pistolerooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
masly008

sterling se učí od suareze?

se ho ani nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to vůbec faul?

Reagovat
tomasinho

Já bych řekl, že ne.

Reagovat
Side

Sterling už se zaučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluku zubatá já tě zbožňuju !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn začátek pro Liverpool.

Reagovat
masly008

z vymyšlené standartky gol,to nasere

Reagovat
fantomas

OSSSSIIIIEEEE!!!

Reagovat
hefy

To je zápas.

Reagovat
Rssa

Luisáááááááááááááááááááátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Brade, omg

Reagovat
fantomas

Teč.

Reagovat
tomasinho

Však to měl vyboxovat buď úplně pryč, nebo tam nechodit.

Reagovat
Miguel19

Z vymyšleného přímáku

Reagovat
madridcan

Osmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
mithro

GOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Everton slušně teče

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

zatim hezkej zápas

Reagovat
minoLFC

Baines je Red a Suarez sa tam pekne hodil k Moyesovim noham, hehe

Reagovat
Erdovec

buď se ho vůbec nedotkl nebo ho mu zaškobrtl o patu, nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

BEASTTTTTTT

Reagovat
smazaný uživatel

mala byt reakcia na Suarezov gol no..

Reagovat
masly008

to bude zápas

Reagovat
ďuriLFC

Boýže moj

Reagovat
Miguel19

Ty krávo....THIS IS PREMIER LEAGUE

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, fantazie, fantazie..

Reagovat
smazaný uživatel

OZ

Reagovat
smazaný uživatel

Největší zásluha na brance Fellaini.. Neskutečný.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

El Pistolero!!! Prostě bůh...

Reagovat
smazaný uživatel

Osman+Suarez ve fantě

Reagovat
Rssa

Kurňa, to je zápas

Reagovat
pa3ce

Derby zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to je jak Eredivise... Obrana hadr...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se de vysrat a padnou tři góly.

Reagovat
madridcan

lebo ti treba lustit krizovky tam...

Reagovat
madridcan

Nemusel nechavat vyhodu...

Reagovat
Zaschrona

Tohle vyhrajem! COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte už do kela s těma zkratkama

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Největší prdel je, že mám ve fantě na lávce jak Suáreze, tak Osmana,

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas na lávce Josého a Fellainiho. Jenkinson včera nehrál vůbec, viď?

Reagovat
Trand

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A snad dneska nenastoupí vůbec Dembele.

Reagovat
tomasinho

Já Suareze vyhodil před kolem a Baibnese hodil z lavičky do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez kápo

Reagovat
masly008

rozhodčí trochu připískává poolu

Reagovat
Zaschrona

s tim se musi pocitat..

Reagovat
hefy

Reagovat
Rssa

Luis dneska světový

Reagovat
mithro

aky faul na brankara? vsak tu loptu vobec pod kontrolou nemal

Reagovat
Nikikrew

uzasny zapas

Reagovat
ďuriLFC

Andre

Reagovat
smazaný uživatel

Ten balon ztratil Raheem myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nebyl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom tam hoří...

Reagovat
Tomekcz

Everton zase jasne lepsi, ale Suarez se musi 2x ukopnout

Reagovat
Rssa

Andre Tvoje první chyba v sezoně a mohla nás stát branku...

Reagovat
masly008

ten everton je tak sympatický mančaft,já tam nevidím jediného nesympaťáka.a moyes to jen podtrhává na lávce.

Reagovat
tomasinho

Já jich pár vidím - Neville, Fellaini, Mirallas, Jelavič - ze základu.

Reagovat
masly008

tak fellani ani omylem,jenom pokud jsi fans poolu,jinak fakt nevím

Reagovat
tomasinho

I kdybych nebyl, je to skvělý hráč, ale děsně odporný. Navíc hraje jak prase.

Reagovat
Zaschrona

Tak zrovna Fellaini chapu, ze spouste fandu leze krkem.. mimo fandy EFC..

Reagovat
tomasinho

Jojo, je to takový nesympatický ksicht. Navíc jak jsem psal, prase. Začal jsem ho nemít rád v tom tovrdém derby, co jsem tu dával v odkazu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka, Osman...

Reagovat
Arbiter

hehe, průchoďák z obou dvou stran...

Reagovat
Zaschrona

Sterling by za tohle zaslouzil vyhodit..

Reagovat
fenixLFC

sterling poleti....

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To už měla být 3. žlutá...

Reagovat
ďuriLFC

Raheemko radšej na polčas dole . Teda keď to sám nestihne skor.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve to tam vyjednával stylem ''je malej, no koukni na něj, on nechtěěěěěěěl''

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Tak to docela smrdělo

Reagovat
Rssa

Moyes by si měl uklidit před svým prahem, Baines se tam dneska válí jak levná prostitutka

Reagovat
masly008

tak sterling se válí ohodně víc.tak 3 čisté souboje a vždycky lehl a z jednoho dali i gol

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Erdovec

lol ten pičus ho chytí rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
Zaschrona

NAISMITH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wohooooo..what a football

Reagovat
mithro

paradicka

Reagovat
Trand

Zrovna jsem chtěl na Naismitha nadávat.

Reagovat
Ligter

To byl výpadek.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kurva zas dělal Škrtel někdo u praporku?

Reagovat
fantomas

Enrique

Reagovat
tomasinho

OMG, to je za to, jak přestali hrát. Nakopávají míče proti 2. nejlepšímu týmu ve vzduchu.

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
pa3ce

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

co dělal Škrtěl? to pouštěl golmanovi nebo co?

Reagovat
masly008

šlo mu to kolem ruky tam nohu dát nemohl

Reagovat
masly008

šlo mu to kolem ruky tam nohu dát nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň nějakou snahu vyvinout mohl...přišlo mi že stačilo vystrčit bok a zblokoval by to na roh

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini zas asistence.. A Škrtělova chyba.

Reagovat
fantomas

Enriqueho. Nemít na malym vápně přehled o tom, kdo kde nabíhá, je na pěst. Co na pěst, na dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pouštět prudkej balon na malý vápno je ještě větší chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mně nepřišlo, že by ho pouštěl úmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhejbal..

Reagovat
fantomas

Tak to pak jo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

jinak ti "tvrdí" hoši z Evertonu dneska padají jak hrušky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
ďuriLFC

Jose a Andre Prefackať a znova začať.

Reagovat
supervizor

Obrana Poolu.

Reagovat
Miguel19

MF asistence

Reagovat
Zaschrona

mam ho jako kapitana ve Fante, ale tu cert vem...

Reagovat
Arbiter

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

to sou hrubky vzadu...everton zaslouzene

Reagovat
Swarley

no když se na tenhle zápas dívám, tak ta naše obrana není až tak tragická...

Reagovat
madridcan

Damy a páni neskutocny zapas Bavim sa ako kral

Reagovat
Miguel19

Ale Everton naprosto zaslouženě. 2. gól Live bych řekl nespravedlivý, navíc Everton jasně lepší.

Reagovat
minoLFC

Perfektný zápas, Fellaini zatiaľ MOTM, snaď nepojde k mrdkam

Reagovat
Arbiter

Manchester o něj má zájem?

Reagovat
Swarley

já doufám a v tomto případě mi klidně říkejte mrdko

Reagovat
minoLFC

onho ma zaujem každý, ale do ManU dufam nepojde

Reagovat
tomasinho

Půjde, k jedněm z těch tří určitě.

Reagovat
Zaschrona

PSG, Real, City nebo Chelsea. Jinam nepujde.

Reagovat
Zaschrona

Respektive by mozna sel, ale nezaplati ho.

Reagovat
Swarley

bohužel bych to na 90% viděl na Chelsea nebo City...pokud se do toho zaplete City, těžko je někdo přeplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne do United?

Reagovat
Zaschrona

Nedokazu si predstavit, ze za nej SAF vyplazne 25+ mega..

Reagovat
fantomas

Leda časem za Carricka, ale tak dlouho čekat nebude.

Reagovat
Swarley

což o to, já bych ho bral všema deseti...ale pochybuju, že za něj nabídneme takovou pálku, aby to bylo aspoň nějak srovnatelné s nabídkou City a nebo takového Realu...Everton každou libru obrací v ruce nejmíň dvakrát, takže bych to viděl tak, že kývnou tomu, kdo nabídne nejvíc peněz...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla velká škoda.. No, snad to alespoň nebude Chelsea.

Reagovat
Swarley

zbývá jen doufat, že se šprajcne a bude si chtít vydupat nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Zaschrona

Tak nejak. Navic, urcite ho radeji i prodame nekam mimo PL. ToPSG by mohl byt, myslim, dobry kandidat..

Reagovat
Swarley

zrovna u něj věřím, že si nebude vyloženě vybírat podle toho, kdo mu nabídne ten nejvyšší plat...ale tak to je ve hvězdách, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

v United by mi nesedel

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha jak mohl takhle proběhnout mezi nima Naismith.

Reagovat
Darren Fletcher

toto je premier league. parada! a podme karamelky :)))

Reagovat
tomasinho

Klasika, neskutečný prostor mezi obranou a zálohou.

Reagovat
tomasinho

A proč hraje Gerrard posledního v záloze mi fakt hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě chybí Lucas...

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to opravdu jo... Místo Sahina, kterej je úplně neviditelnej...

Reagovat
tomasinho

Protože hraje na pozici, na které nemá.

Reagovat
tomasinho

Ten problém byl i s ním loni, dvojka Lucas-Adam byla postrach.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam byl Adam... Horšího hráče už jsem u nás dlouho neviděl...

Reagovat
tomasinho

Já jo, Lucase v prvních dvou sezonách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v prvních dvou sezónách... Jenomže mezi Tamtím Lucasem a tím loňským je obrovský rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten starej to předváděl dvě sezony a ten tvůj údajnej novej něco předvedl ve třech zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, předváděl to celej podzim, než se zranil...

Reagovat
tomasinho

Ne, velmi dobrý měl zápas s Boltonem doma (3:0), pak něco průměr, něco hrůza a před zraněním 3 špičkové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím prostě nesouhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch hráčů se najde, Konchesky, Poulsen, pokračovat bych mohl dlouuuuuuuuho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Konchesky... Ten měl krásný střílený centry...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím fantastickej zápas ale začíná se to otáčet na špatnou stranu

Reagovat
masly008

tak everton lepší a co je překvapivé i technicky

Reagovat
smazaný uživatel

Při tomhle maj prostě bejt stopeři na tyčích, né někde na rohu vápna

Reagovat
madridcan

Baines vzdy tak vytlieskava smerom k fanusikom ked ide kopat roh? Velmi sympaticke

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

si tam dopisují nebo co?

Reagovat
Erdovec

takže gol Evertonu neměl vůbec být, zase rozhodčí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Ale jedno je nutno uznat. Tohle je bitva o mesto jak ma byt!

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtelova chyba? co vám je.e?

Reagovat
fantomas

(a toho si važ )

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to musím zapiť toto

Reagovat
fantomas

Uh, Suárez

Reagovat
supervizor

Taky se vam na YES drbnul zvuk?

Reagovat
masly008

jo

Reagovat
madridcan

Malý jak máva cervenou kartou

Reagovat
Rssa

Taky vám ohluchl Yes?

Reagovat
fantomas

Ne, rozumný lidi koukaj na nutjob.

Reagovat
supervizor

To je ale jen v Flashi ne?

Reagovat
fantomas

No, a? Naprosto srovnatelná kvalita, navíc SkySports.

Reagovat
Arbiter

je to stabilní?

Reagovat
fantomas

Zatim stoprocentně.

Reagovat
Arbiter

hmm, a datový tok?

Reagovat
fantomas

Omg, co já vim, prostě si to pusť nebo nech bejt.

Reagovat
Arbiter

tak to jsou důležité věci, že jo Ale flash nemám rád, zejména proto, že to musí být v prohlížeči a nemůžeš s tím moc manipulovat...

Reagovat
fantomas

Netušim, kde mám jako nákej datovej tok zjistit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

http://www.thefirstrow.eu Tohle je maximálně stabilní a máš tu všechno, koukám tady na NFL, NHL...

Reagovat
Arbiter

no ono je pitomé, že to je v prohlížeči...

Reagovat
Trand

Já teda ne přímo tam, ale taky koukám na flash, už si na většinu ani nehledám sopcast.

Reagovat
fantomas

Já od konce Bloodzeedu taky ne.

Reagovat
Trand

Nj, já poslední dobou bloodzeed rozjel max na 60/100, tak už od začátku sezony jedu na flashi.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Když dám volume naplno, tak je to trochu slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neoněměl, to asi ty jsi ohluchl

Reagovat
Trand

Mirallas dneska jede.

Reagovat
ďuriLFC

Nuri , Raheem ani Sušička niesu ešte stavaní na tak tvrdý zápas.

Reagovat
Swarley

nice move

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas je famozny

Reagovat
Trand

Ale moc sóluje.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas to má nalevo pod kontrolou. Radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas

Reagovat
Miguel19

Mirallas parádní

Reagovat
Ligter

Ouuuuu, Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, ať už je poločas.

Reagovat
tomasinho

Hezky, mrdka Neville žlutá za dive

Reagovat
Swarley

už není náš, ale tohle si vyprošuju

Reagovat
tomasinho

Bude navždy váš, navíc to je něco jako Rooney, dva nejhorší kluby si vybrali.

Reagovat
Kowe

oproti jeho bráchovi je to furt sympaťák

Reagovat
masly008

tak vyrůstal u utd ,není se co divit

Reagovat
fantomas

Marriner

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře sudí.

Reagovat
Zaschrona

Aha, tak Nev neni vtipnej jen pri kolobezce..

Reagovat
mithro

Neville

Reagovat
Erdovec

tvrdí hoši z Evertonu

Reagovat
Miguel19

Neville A ještě se diví

Reagovat
supervizor

Suarez má v Evertonu obdivovatele koukám.

Reagovat
Nikikrew

neville

Reagovat
Rssa

Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Dagger jak se mu vysmál...

Reagovat
ďuriLFC

úúú krásne Stieve

Reagovat
Rssa

tohle derby rozhodne Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

leda by se nechal vyloučit

Reagovat
smazaný uživatel

ne*ville

Reagovat
masly008

pool z 1 střely 2 goly.kouzelníci

Reagovat
Miguel19

Od toho 2. góly je Liverpool zralý na ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC je vzadu horší než takový Hradec nebo Dukla.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Lucas, co naděláme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není problém absence jednoho hráče.

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
Arbiter

Už je přestávka? To neskutečně uteklo...

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa bavis, tak to leti

Reagovat
Arbiter

Reagovat
madridcan

Pri Barcelone sa potom posuva cas dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haha.

Reagovat
blade115

Reagovat
masly008

Reagovat
Ligter

Začnou v 5 a za hodinu se divíš, že jsou teprve 4.

Reagovat
ďuriLFC

Ukľudniť a začať držať viac loptu. A vymeniť Sterling-Assaide , Sahin-Shelvey.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A stiahol by som najradšej aj Wisdoma, s kt. si tam Mirallsa utiera prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdoma nemáš vystřídat za koho, Glen není ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj, no...

Reagovat
minoLFC

jj už vypotil snad 7 tweetov za polčas

Reagovat
Rssa

První věc, kterou musí Rodgers udělat, je ihned sundat Sterlinga. Po té žluté a tomu Bainesově divu má u rozhodčího škraloup a proto se bojí hrát a chodit do soubojů.

Do druhého poločasu MUSÍ, prostě MUSÍ Assaidi. Ten je tam utahá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jak Everton dal prvního gola, tak sem si myslel že vyrovnají. Mirallas si dělá s Wisdoma dobrý den Docela se bojím, aby se nevykartoval Raheem. Hlavně se o poločase uklidnit, začít držet balon a neinkasovat. Bod je v téhle situaci dobrý

Reagovat
Erdovec

celkem sranda vidět ty simulanty potom co včera Moyes řekl, každopádně chce to do druhého poločasu oživit, vystřídat Raheema, ať neudělá nějakou blbost, seřvat obránce ať něco hrajou, nasadit Assaidiho pokud možno, a nechť se děje vůle boží

Reagovat
Erdovec

jo a druhý gol Evertonu neměl platit, respektive neměl vůbec být, otázka je jestli náš první nebyl něco podobného

Reagovat
herbage

proč neměl platit?

Reagovat
Erdovec

měli jsme mít aut my a ne oni

Reagovat
Miguel19

Stejně tak neměl platit váš druhý gól.

Reagovat
Erdovec

asi jo no, furt doufám že mu nějak zaškobrtl o patu ale asi to byl dive no

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
herbage

nádherný zápas, na tohle se dobře kouká. Snad Everton pár gólů ještě přidá, i když pro nás by byla výhodnější spíš remíza

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

už ti vyhrála Barcelona, tak co chceš dnes krom dobrého fotbalu víc?

Reagovat
Rssa

Spravedlnost = výhru LFC

Reagovat
Zaschrona

Hmm, oni z niceho dva goly, rozhodci je jako tradicne ***** a my zatim hrajem skvele.. snad se ale ta paradni hra projevi i na vysledku.. k dalsim vecem ted radsi nic, nechci dostat ban...

Reagovat
tomasinho

Co že rozhodčí? A asi další tři na půlce jasné fauly na Sahina a Susa?

Reagovat
Erdovec

nebo létající Baines a Naismith, nebo gol který jste vůbec neměli dát (i když tam to chápu ale prostě byla to chyba...)

Reagovat
Zaschrona

Ted radeji nic vic nez , nechci v emocich prehanet..

Reagovat
tomasinho

S tím už jsi začal.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, radsi uz nic...

Reagovat
herbage

a Hitzlsperger má podíl na druhém gólu a to ještě ani nebyl na hřišti. Tomu se řiká posila

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EL Gringo

ten druhy gol evertonu ani nemal platit,, mal vhadzovat LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak se tím tady zas celej měsíc ohrazujte.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale stejně jsme tam to bránění prostě hrubě nezvládli. Jak Škrtel, tak Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

ten přímák, z kterýho padl druhý gól poolu se taky neměl kopat

Reagovat
fenixLFC

chvalabohu za polcas..tempo neskutocne, skutocne derby ako sa patri....len nechapem preco sme od 2:0 prestali hrat....prava strana absolutne hori, wisdom nestiha a pruser je, ze ho ani nemame moc za koho dat, carra alebo skrtel vpravo by bol rovnaky maler..co tak skusit tam downinga? raheem dole ten sa vykartuje, nuri dole ved on je absolutne neviditelny....ale zas vyplytvat vsetky striedania cez polcas by bol risk....kazdpadne ma doraza nasa obrana..uz predtym ked sa jelavicovi vrhol pod nohy jones a chytil som si vsimol ze agger tu loptu absolutne vypustal a daco podobne sa stalo pri druhom gole, skrtel na loptu uplne kaslal, rovnako ako enrique a agger jediny sa snazil zasahovat ale z pozicie kdesi uplne na pravo je to tazke...snad sa spamataju lebo takto je gol iba otazka casu, treba cosi spravit s wisdomom lebo tam to hori ako uz davno nie a to je co povedat....

Reagovat
fenixLFC

a mirallas je skvely

Reagovat
fantomas

Jagz je aktuálně nejlepší stoper v PL. Náký námitky?

Ossie je famózní hráč, furt si žiju svuj naivní sen, že by aspon jednou mohl nakouknout do repre.

A mlaďasové z LFC? Suso dejme tomu, ale s Wisdomem si Mirallas cvičí jak s opičkou a Sterling je stydlivej, když dojde na útočení, a naopak děsně přemotivovanej, jakmile má jít o bránění = nejhorší možná kombinace.

Reagovat
tomasinho

Stydlivý? Však snad dvakrát ztratil míč při kličce. Ale jinak souhlas, Suso patří k tomu lepšímu, nalevo kombinoval dobře.

Reagovat
fantomas

No přijde mi nesmělej, nervózní. Do těch kliček právě chodil tak jako po špičkách, aby náhodou nevyvedl něco drzýho. Mám z něj divnej pocit, neni to ten sebevědomej kluk jako vždycky.

Reagovat
tomasinho

Asi ho to pohltilo no, všecko to očekávání a ta atmosféra derby. Přitom proti MU hrál dobře. Tak či tak místo něj přijde brzo Assaidi.

Reagovat
Kowe

dneska Adré ani Raheem nic moc.... Sterling už tak působí minimálně 3 zápasy a André, těžko říct co s ním je.. proti Anži byl výbornej

Reagovat
herbage

Osman hraje výborně, ale nevím proč se před zápasem spekulovalo, že bude na pravém křídle, když tuhle roli staženého tvůrce hry hraje celou sezónu a naopak Fellaini zaujal trvale místo Cahilla. Jagielka je borec, škoda že tehdy nevyšel místo Mertesackera. Navíc v případě zranění Wojty i Fabiho by nám zachytal Ale až se vrátí Koscielny, nebude o nejlepším stoperovi PL pochyb

Reagovat
fantomas

Takový spekulace sem teda fakt nezachytil. Mluvilo se o Colemanovi, Naismithovi, ale Osman?

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem to zminoval jako moznost, ale Moyes uz se snad definitivne poucil, ze Osmana do strany ne-e.

Reagovat
fantomas

Po tom sem volal x let no, konečně..

Reagovat
herbage

Zaschrona 28.10.2012 13:21

Rumour: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Neville, Fellaini - Osman, Naismith, Mirallas - Jelavic a vlastně celý vlákno týkající se toho

Reagovat
Zaschrona

ja to takhle jen kopiroval z Twitteru

Reagovat
fantomas

A důvod spekulací je případně nasnadě - absence Pienaara a tedy nutnost přesunu Mirallase.

Reagovat
herbage

však jo, ale vzhledem k tomu že Naismith hrával v Rangers pravé křídlo a v Evertonu vlastně taky, tak se to nabízelo a Osmana se to přímo netýká

Reagovat
hefy

Možná do tý kyperský/turecký, na anglickou už je moc starej. Bohužel..

Reagovat
fantomas

Jj, na druhou stranu když se tam nedávno mohl podívat Kevinko.

Reagovat
hefy

V tom případě má Osman ještě čas.

Reagovat
Zaschrona

Panejo, ty ses muj kluk..

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini je strašný hovado, ten se za ten zápas ani nezapotí a stejně je MOTM..

Reagovat
Miguel19

Na začátku byl hodně špatný. Ale potom zase ovládl útočnou polovinu Evertonu. Hrozně to na něm stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrávky do strany dává dost často na paty.. Ale ten jeho pohyb? To je buď neskutečný štěstí, nebo genialita..

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom dneska Mirallase bohužel nestíhá. Enriqueho jsem chtěl chválit, ale u druhý branky se úplně vykašlal na Naismithe. Dvacet minut jsme byli lepší, pak to šlo do kopru. Suárez zatím nejlepší hráč LFC. Nezbývá, než věřit, že tam něco dovalíme a vyhrajem.

Reagovat
tomasinho

Taky jsem Joseho chválil a pak tohleto. Škoda, nepodržíme vůbec míč a necháme je hrát, to je chyba.

Reagovat
Zaschrona

Prvnich 20 minut jste teda lepsi fakt nebyli. Leda pokud jsou goly definici toho, kdo byl lepsi, to pak teda souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že to je definice toho, že jsme byli lepší, ale přesto si myslím, že o něco jo. Hlavně jsme se nenechali zatlačit, když Toffees útočili. Od branky Suáreze to šlo, jak říkám, do kopru.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, mirne lepsi mozna, ale bylo to vcelku vyrovnane.

Reagovat
Trand

Enrique jak u toho gólu chodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle debilně přijít o vedení umíme jen my. Škrtela jsem nepochopil při 2. gol karamelek. Allen nejhorší zápas za LFC a Sterling musí o poločas hned dolů, nedává to. Vůbec celá ta středová trojka je na pěst a díky ní everton vyrovnal, nechávaj tam díru za sebou jak svině.

Reagovat
masly008

on allen jako hraje jo?jsem si ho vůbec nevšiml.

Reagovat
tomasinho

Hraje a je daleko lepší než Sahin, který trpí tou pozicí a tím, co jsem přesně říkal. Měl hrát Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tady zase neřešte, jak druhý gol Evertonu neměl platit. Těch otočených autů je každý zápas 10, tak se nevymlouvejte na rozhodčího...

Reagovat
kiwwi

moze byt ten Suarez este vacsi sasek?

Reagovat
smazaný uživatel

A můžeš ty být ještě větší šašek?

Reagovat
tomasinho

Ty vole, jsi mi to sebral, už jsem se na to chystal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

emocie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To dáme, to musíme dát. Everton je zralý na poražení!

Reagovat
smazaný uživatel

Everton 2-2 Liverpool (HT): Shots (on target) 8(3)-4(1), Ball Possession 57%-43%, Pass Accuracy 77%-80%, Dribbles Won 5-4

Reagovat
Zaschrona

Doprcic, Gueye za Mirallase....

Reagovat
Godwinson

Hm, to mě láká si to zapnout.

Reagovat
Trand

Podle mě průměrák, tak snad se ukáže.

Reagovat
Zaschrona

Dle meho taky, takovy mladsi Anichebe...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Vic má podle mě ale v EFC větší budoucnost.

Reagovat
Miguel19

To je z té "kosy" od Suaréze.

Reagovat
Kowe

Reagovat
ďuriLFC

5-4-1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Coates is coming on

Reagovat
fenixLFC

fantomas daj prosim ta link, mne ten moj skoncil

Reagovat
fantomas
Reagovat
fenixLFC

dakujem

Reagovat
tomasinho

Co to Brendan zkouší omg? A zrovna Susa, který je 3x tak lepší než Sterling dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ostal? WTF Brendan

Reagovat
fantomas

Proč ne Sterling z těch dvou, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling dostane rudou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Nedostane. Nebue chodit do soubojů a bude neviditelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle nechápu, no. To BR říkal podle čísel a spletl si je, ne?

Reagovat
sintha

Hmm, tak nutjob se kvalitou nedá srovnat s YES a ještě se seká.

Reagovat
masly008

mě yes vypadl a před tím se mi přepl do holanštiny či co to bylo

Reagovat
Rssa

Rodgers je debil nebo co?

Sundá jediného hráče, kterýprvní poločas v záloze odehrál slušně....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Jonjo.. ten toho vymyslí taky dost..

Reagovat
smazaný uživatel

LFC hraje 5-3-1-1?

Reagovat
norton

ide vam sopcast ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně právě ne...

Reagovat
Godwinson

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
tomasinho

Sterling Fakt hrozný zápas.

Reagovat
fenixLFC

raheeeeeeem

Reagovat
ďuriLFC

boha raheemko

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeme

Reagovat
Trand

Suarez.

Reagovat
Tomekcz

Jen mu dej Luisi, ta cerna svi.e ani nenahraje

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Raheem udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique ale parádní pas

Reagovat
fantomas

Loužička.

Reagovat
Miguel19

Těsně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mala byť penalta. Nechápem čo tam Škrteľ skúšal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bainsův pohyb je prostě... uch nádhera.

Reagovat
Erdovec

Baines to je fakt vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel je jebnuty ...FA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ále, sem ne.

Reagovat
Erdovec

pičo, mám to zpožděné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Zklapni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ..dnes tam vyhrate

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník je klasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hrajeme jak v oslabení.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Normálně jsme se zatáhli a hrajeme na brejky, nepodržíme míč, nic prostě.

Reagovat
ďuriLFC

Des no. Do 2.polčasu sme si prišli po bod

Reagovat
Kowe

což s tou obranou nebude nejlepší řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo měl přijít spíš za Raheema, Suso hrál lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
fenixLFC

raheem je totalne mimo

Reagovat
Tomekcz

proc se Suarez porad hlasi?

Reagovat
Azazelo RD

Asi chce něco říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Baines má v tomhle rozestavení LFC šílenej prostor, na to doplatí.

Reagovat
ďuriLFC

Redka ne kurva ?

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Distin by ho zakřižoval.

Reagovat
ďuriLFC

Akože aj tá lopta šla mimo uplne ale bol posledny Jags .

Reagovat
Godwinson

Přesně tak.

Reagovat
fantomas

V tom případě ale nezabránil žádný gólový šanci, ne? Takže pořád přicházíš o jednu podmínku červený.

Reagovat
ďuriLFC

Dobre no . Chcel som nám pomoct kus

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
tomasinho

Jsem říkal, že má hrát Jonjo, po jeho nástupu záloha o dva levely výš. Ale on nic neukázal, že garethe?

Reagovat
Godwinson

Za tohle bych mu dal klidně rudou ... i když by to v životě nedoběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky máte YES tak potichu?

Reagovat
norton

tebe ide yes ? mne pise ze je offline

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam potichu zvuk a teď už to mám taky off

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný tackle

Reagovat
smazaný uživatel

Co je sakra s tím sopem?

Reagovat
norton

tiez ti vsade pise offline ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
norton

neviete niekto co s tym ?

Reagovat
smazaný uživatel

už to cele ide do piče, pozeram cez torrentstream

Reagovat
smazaný uživatel

Baines právě 3x za sebou úplně v pohodě nacentroval bez toho, aby k němu někdo vůbec jenom přišel a snažil mu to nějak znepříjemnit? To je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

http://kiwwi.homo.com/index_cz.php

Supr stream, perfektní kvalita bez reklam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

hele, to uz trochu prehanite, ne?

Reagovat
fajdax

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

je to dno?

Reagovat
smazaný uživatel

z neho si chces urobit srandu a pritom sa na nete hrajes s pipikmi?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

aaaah...

Reagovat
Erdovec

fifa

Reagovat
tomasinho

Hovado ten Fellaini

Reagovat
tomasinho

Ty pičo, místo faulu toho zmrda pískne Aggerovi ruku nebo co?

Reagovat
ďuriLFC

Už je veľa tých štandartiek. Treba to prerušiť.

Reagovat
Erdovec

dneska mi hráči Evertonu příjdou strašně zákeřní, jakoby uměli rozdat ale neuměli přijmout

Reagovat
Zaschrona

pochop, ze tohle je pro hrace Evertonu jeste mnohem vetsi zapas nez pro ty Liverpoolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a na to si přišel jak?

Reagovat
Zaschrona

Zkus se nad tim zamyslet.

Reagovat
Erdovec

a to je důvod k divingu a zákeřné hře?

Reagovat
Zaschrona

ne, ale ta mnohdy az prehnana motivace tim je.. a fakt mi teda rekni, kdo tam dneska od nas divoval.. asi jsem slepy..

Reagovat
Erdovec

Neville, Naismith, Baines ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Krome Nevilla ty ostatni simulace vidi asi zrejme jen fandove Liverpoolu.

Reagovat
Maresma

Ted sem přišel, jak to zatím vypadá? nějakej kvalitní sop?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6816.

Reagovat
ďuriLFC

omg..šak fellaini ho fauloval

Reagovat
Godwinson

Fellainimu se nepíská?

Reagovat
Zaschrona

Konecne taky jedna zaslouzena zluta

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejsem spokojenej hlavně s Rodgersem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
tomasinho

A tohle je zase co za střídání? Diamant se Škrtelem jako RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo RB.

Reagovat
ďuriLFC

To je v prdeli. Tak poprehadzovane mužstvo sme ešte nemali.

Reagovat
Godwinson

Co Assaidi Rodgersovi provedl?

Reagovat
tomasinho

Asi nemýá fyzičku, nehrál skoro měsíc kvůli tomu a ve čtvrtek hrál 90 minut.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Rodgeeeeeeeeeeeeeers???

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez

Reagovat
Tomekcz

jasna cervena

Reagovat
Kowe

Hendo .. ale tři střídání tak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je kokot.

Reagovat
Darren Fletcher

krysa

Reagovat
masly008

jasný úmysl no,ale byla by to škoda to zase dojebat redkou

Reagovat
Zaschrona

A tohle je jeden z milionu duvodu, proc si preju at Suarezovi na tom hristi nekdo zlame hnaty!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

to bylo spíš nešikovný, než že by ho chtěl trefit..

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

ten pohyb udělal umýslně, ale dal bych ruku do ohně za to, že takto ho trefit nechtěl

Reagovat
Zaschrona

Promin, ale Suarezovi neverim vubec nic..

Reagovat
Kowe

chápu tě... ale až takovej to vůl to neni, aby ho tak hnusně sejmul uplně mimo míč

Reagovat
Ligter

Taky mi přišlo.

Reagovat
ďuriLFC

Skerts RB...omg

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, proč tam nehodí Assaidiho místo Raheema?!

Reagovat
ďuriLFC

Riskuje sice redku , ale je to jediný hráč , ktorý ich dokáže prekonať rýchlosťou.

Reagovat
Kowe

to by udělal i Assaidi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle suarez prehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ten záměr s Hendem, fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole,to byl šlapáček..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Škrťela Baines sežere za živa.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje Baines útok?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že bude hrát Škrťel RB, ale i tak Baines má hrozný prostor v druhé půly, to rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez to boli emocie?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Hendo už RB loni hrál... Sice asi jenom jednou nebo dvakrát, ale dobře...

Reagovat
fenixLFC

jj proti blackburnu ked vylucili doniho

Reagovat
Maresma

Kurva kde se dívate?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Jem jim nandej Jonjo!

Reagovat
Azazelo RD

Shit a mám offline všechno.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Godwinson

Tady už se Suárezovi nadává za všechno. Kéž by rozhodl z nasimulované penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Haters gonna hate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a niektorych by porazilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

bože ten Felleini je fakt prase, ještě se mi líbí jak se ty kurvy modré vždycky diví

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini už mě sere ale.

Reagovat
minoLFC

Jonjo by tu strelu mal zlepšiť

Reagovat
Godwinson

Fellaini má dnes na hřišti zajímavou pozici, ten může všechno.

Reagovat
Darren Fletcher

nj suarez tento ti nik nezozral

Reagovat
Kowe

ten Fellaini je hrozný kretén, ať už někam přestoupí... bez něho mi bude Everton mnohem sympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea: Čech (c); Ivanovič, Cahill, David Luiz, Cole; Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Torres

Náhradníci: Turnbull, Bertrand, Romeu, Azpilicueta, Sturridge, Marin, Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team to face Man United: Cech; Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Ram, Mik; Mata, Oscar, Hazard; Torres

Reagovat
Godwinson

Ideál

Reagovat
smazaný uživatel

To Ramires - Mikel se mi prostě nelíbí.

Reagovat
Godwinson

Naposled se to velmi osvědčilo, lepší varianta tam není.

Reagovat
tomasinho

A koho bys tam chtěl asi dát, když je Lampard zraněný, Meirelese a Essiena jste pustili?

Reagovat
smazaný uživatel

Oscara. Na podhrot Matu a na křídlo Danyho.

Reagovat
Godwinson

To by bylo terno.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tenhle střed prostě víc boří než tvoří. To mě prostě irituje.

Reagovat
Godwinson

Dělat z Oscara CM je píčovina. Podobně jako se to dělalo z De Bruyneho, byť tam je to výrazně pochopitelnější. Ten střed je takhle ideální vzhledem k tomu, co má před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no... I tak prostě se mi to nelíbí. Nejlepší to asi bez Lampse je.

Reagovat
tomasinho

Však tvoří 3 před nima.

Reagovat
tomasinho

A bránil by kdo prosímtě? Já myslel, že se ti nelíbí tohle, protože je to ofenzivní a ty bys to ještě zofenzivnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Balls deep . Nejradši bych tam viděl i tak Lampse, ale co se dá dělat.

Reagovat
supervizor

Oscar je fyzicky slabej na to hrát v anglii CM.

Reagovat
Miguel19

A zrovna jim to docela funguje

Reagovat
tomasinho

Proč ?

Reagovat
terry

Co se nezdá?

Reagovat
terry

Lavička: jméno, jméno, MARIN, jméno, jméno, jméno.

Reagovat
Godwinson

Coates

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Coates pořád fauluje v takové vzdálenosti?!

Reagovat
smazaný uživatel

Man United team to face Chelsea: De Gea, Rafa, Ferdinand, Evans, Evra, Nani, Cleverley, Carrick, Young, Rooney, Van Persi

Reagovat
mithro

miesto naniho je tam tony

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som dns radsej Naniho

Reagovat
Swarley

ten měl být místo Younga

Reagovat
fantomas

JAAAGZ!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Reagovat
Zaschrona

Co tam ten Gueye dela...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Godwinson

Ten Suárez si je tam maže na chleba, pěkný :)

Reagovat
Rssa

Ojjjjjjjjjjjjj

A mohlo být hotovo

Reagovat
tomasinho

Jagielka 2x zachránil Distina.

Reagovat
Trand

První byl Gueye.

Reagovat
tomasinho

Aha, ale i tak Jagz famózní.

Reagovat
Trand

To každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem má taky tu střelu libovou

Reagovat
smazaný uživatel

Baines

Reagovat
WienArsch

On si tu minci dal do kopačky??? Ať mu přinese štěstí!!!

Reagovat
Azazelo RD

Suarez už má vyděláno.

Reagovat
hefy

Oviedo má dobrý vlasy.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si novej Švejdíkův účes? Vypadá jak pudl.

Reagovat
hefy

Švejdík to má fajn, když to má rozpuštěné. V tom culíku to vypadá divně, uznávam.

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Já ho ještě neviděl, no. Proto tak pozdě..

Reagovat
fantomas

No o to mi samozřejmě nešlo.

Reagovat
Rssa

Suarez, když se udrží na nohách, je neskutečný

Reagovat
Godwinson

Reagovat
masly008

no jo ale jak často to je ,že se udrží na nohou.

Reagovat
Miguel19

Dobrá Mikelovka

Reagovat
smazaný uživatel

tahni pod preview

Reagovat
fantomas

Ale to se váže k tomuhle zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, som hlupak

Reagovat
Swarley

Reagovat
terry

IDEA

Nepřesuneme se pak pod preview Chelsea, když už se musí rozklikávat ta Premier League, tak je to jako samostatnej článek a je tam málo komentářů.

Reagovat
Trand

Snad to neuvidí Counter.

Reagovat
tomasinho

Ten to nabídl ráno hned.

Reagovat
Trand

No mně šlo o to, že to podpoří jeho myšlenku každý zápas PL řešit u preview toho zápasu.

Reagovat
Miguel19

S tím se snad počítá ne?

Reagovat
terry

Co já vim, co má zdejší elita v úmyslu.

Reagovat
Swarley

chtělo by to dát na hlavní stránku, ať na to každý narazí...když se jde přes články v sekci PL, tak se to najde sice hned, ale víš jak to je

Reagovat
fantomas

Můžem to dát místo Rodgerse do nepřehlédněte no.

Reagovat
Swarley

řekl bych, že to by byla ta nejlepší varianta

Reagovat
terry

Jestli to ale šéf Váňa dovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham.

Reagovat
tomasinho

To jsme nemohli začít hrát dříve?

Reagovat
fantomas

Marriner si odpískal ruku.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz bere Distina na kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

Luis*

Reagovat
smazaný uživatel

4 lidi ve vápně

Reagovat
tomasinho

Gerrard luxusně 2x zadřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
Trand

Gueye je hroznej.

Reagovat
Godwinson

Škoda, mít tam místo Sterlinga někoho ... kohokoliv, mohlo to být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

LUis

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ofsajd nebo co ?

Reagovat
Maresma

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Maresma

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PIČA

Reagovat
Godwinson

Supeer.

Reagovat
supervizor

Uff...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

au, takto ohrozit moju x-ku

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt to nebyl offside Dohajzlůů

Reagovat
Godwinson

Mám blbej přenos a skočila mi tam reklama ... to nebyl gól nebo co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se umávl asi po půl metru

Reagovat
masly008

pískl ofside,ale nebyl

Reagovat
Trand

Prej offside, ale nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd. Vymyšlenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní mával, nechápu co.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý offside.Ale podle opakovačky to nevypadá..

Reagovat
Rssa

Luisto Pepito Juanito Suarez

Reagovat
fantomas

No fu

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo sakra?? Mě se to seklo pak...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná spíš faul ne? Ten ofsajd nemůže myslet vážně.

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí FA

Reagovat
tomasinho

A pak komu sudí pomáhá? Buzerant Marriner

Reagovat
masly008

tak pool dal 2 gol po úplně vymyšlené standartce

Reagovat
Kowe

to stejný máš u evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyšlené, aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton po blbě mávnutém autu, poser se

Reagovat
vitasrp

On za to snad může hlavní rozhodčí?

Reagovat
fenixLFC

mal platit

Reagovat
Maresma

do píčeee

Reagovat
Godwinson

Aha, slušnej zářez.

Reagovat
Darren Fletcher

tak fantomas, privolal si to

Reagovat
minoLFC

čo bol offisde či čo kurva?

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol ofsajd

Reagovat
Zaschrona

Nezaslouzena remiza, nebejt toho ****** rozhodciho, tak mame 3 body..

Reagovat
Godwinson

Nebýt rozhodčího, nemáte ani jeden.

Reagovat
Zaschrona

Prosim vas mlcte, Sterling mel byt davno ve sprse, Suarez za svoje prasarny rovnez tak, primak z ktereho byl druhy gol vubec nemel byt, z tech zakroku ve vapne LFC mela byt minimalne penalta... Budte radi, ze mate bod.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

aspon drz hubu, zachranil vm bod

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Erdovec

ty fakt musíš být troll...

Reagovat
smazaný uživatel

regulerni gol, pice

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Miguel19

To nasere, jasnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj sa,som si istý že aj proti vám niečo vymyslia

Reagovat
herbage

hehe, to nasere

Reagovat
smazaný uživatel

řekne mu kurva někdo, kde byl ten ofsajd??

Reagovat
Wat

Zm*d.

Reagovat
Erdovec

skurvysyn marriner

Reagovat
supervizor

Ten to nemával ty chytráku.

Reagovat
Side

jj za to může hlavní

Reagovat
iamek

Dobre sudi

Reagovat
smazaný uživatel

takovej zarez

Reagovat
Rssa

Takže na fantíka se taky nahrnulo tolik nenávistných komentů a ON TEN KLUK UŠATÁ MĚL PRAVDU Obrali nás o výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol mal platiť waaa

aj tak sme si výhru nezaslúžili. Ale je to npč feeling keď vás takto rozhodca poškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona ta poslední věta článku nebyla až tak mimo že?

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem někdo tady psal, že si nevzpomíná, kdy byl naposled LFC zaříznut v derby, tak odpověď je dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

FA

Reagovat
niflheim

Coatés faul?

Reagovat
smazaný uživatel

PIcus pomezni

Reagovat
smazaný uživatel

no tu to zas bude nariekania

Reagovat
ďuriLFC

Uprimne , diviš sa nám teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

A divíš se?

Reagovat
ďuriLFC

Kurvy jedne praporkarske

Reagovat
supervizor

Reagovat
iamek

Kurva jedna hlavni. Nedal redku Suarezovi

Reagovat
C0br

To je zase fňukání

Reagovat
smazaný uživatel

oprávnené

Reagovat
tomasinho

Už se těším, až zařízne sudí tedka vás.

Reagovat
smazaný uživatel

MU? To se nestane..

Reagovat
Nikikrew

Uf este ze tak. Lebo som mal podane 1X ale nevidel som ten moment, pretoze mi to seklo

Reagovat
Azazelo RD

Tam byl faul, ne? Jak si na hráče vyskočil, že si ho chytil rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Proměnit ty šance co byly od 80. a neprojebat to střídáníma, mohlo bejt rozhodnuto už dřív a nikdo by nebyl nasranej na rozhodčí. No co, snad se z toho BR poučí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, upřímně, kromě střídání Hendo <> Wisdom to zase tak špatně nebylo. Everton nám dělal problémy, potřebovali jsme ve středu hřiště hráče navíc, to Coates splnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přece se nemohlo takhle zalízt a dát dolů Susa. Vždyť dopředu hrál vždycky jenom Luis a Raheem, k nima se občas přidal Jonjo. Jinak všichni zalezlí.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, ale zase přesto, jak moc jsme byli nebo nebyli zalezlí, tak ty šance na rozhodnutí jsme měli a dovolím si tvrdit, že rozhodně víc, než Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

carovi dneska totalne selhali hned jejich dva prvni sdvizeny praporky byli spatne a ted todle

Reagovat
smazaný uživatel

A vadí to někomu? Lepší scénář bejt nemohl, Suarezovi neuznali v poslední minutě gól, já jsem spokojen

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš pěknej komplex

Reagovat
smazaný uživatel

máš celkom smutný život

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl pan "Vymyslím co nejvíc ponižující situaci pro Evru, a pak si u toho vyráchám"

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
madridcan

Ofsajd ani nahodou, ale skor faul toho co nahraval Suarezovi, ale videl som to len raz. Kazdopadne ofsajd ani zdaleka...

Reagovat
ďuriLFC

Faul možno tak v španielsku

Reagovat
fenixLFC

takze zapas za nami teraz drzat palce chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Coates faul.

Reagovat
smazaný uživatel

A pískl ho, nebo ten neofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"Ofsajd" byl odpískán.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že odpískal ofsajd. Kdyby odpískal faul, nedivil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak divil bych se, kdyby pískl i ten "faul". prostě to nezvládl...stane se.

Reagovat
Azazelo RD

To je úplně jedno, když ten gól neměl platit kvůli faulu. Ale těžko říct, co pískl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale běž Fellaini to dělal celý zápas

Reagovat
Erdovec

ani nemám chuť to nějak komentovat, řeknu jen to že se mi zhnusil Everton a čárový je pí*a

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje? Rozhodčí poškodil Liverpool, a blije se na něho, a ne na fanoušky Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Evertonu asi nejsou dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vesmes co je znam, tak jsou to vsichni fajn lidi, s dobrym vzdelanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Práce šlechtí

Reagovat
fenixLFC

fan evertonu su v pohode nie pribiti debili ako mufaci

Reagovat
smazaný uživatel

tymto prispevkom si nam ukazal, ze vy ste upne ini

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže je to zaprděný komplex. Dobře, budu si to pamatovat,a příště nebudu brát vážně cokoliv kdo z Liverpoolu napíše na Man United. A sme z toho venku.

Reagovat
fenixLFC

no neviem kto tu odrazu nabehol ked sa pisklo cosi proti liverpoolu...ked sa piskne neico proti vam a my sa zacneme smiat presne ako vy tak hned je to komplex..ale ked vy-a hlavne kiwwi- maju tristvrtiny prispevkov nie k united ale proti liverpoolu tak to je v pohode...mindas ma pravdu, vy ste zaslepeni az hroza, fan chelsea su oproti vam neskutocne mili ludia

Reagovat
smazaný uživatel

když o zaslepenosti napíše jakýkoliv fanoušek Liverpoolu tak se musím smát, větší zaslepenci než vy jsou už jenom sparťani

Reagovat
iamek

Stejne mel dostat redku za brutalni slapak na hrace Evertonu. .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jj a jagielka ci kto to bol na faul na sterlinga

Reagovat
Rssa

Zascharona, buď chlap a měň, tohle se počítá jako výhra

Reagovat
Zaschrona

Zmenim, ale kdyz si ho zmenis taky.

Reagovat
smazaný uživatel

už se brečí

Reagovat
herbage

remízka = spokojenost

Reagovat
Godwinson

A příběhnou dementi vykřikující, že se opět brečí k fanouškům Liverpoolu, které rozhodčí v posledních vteřinách zařízl ... to už lepší nebude, lámu svou hůl.

Reagovat
Azazelo RD

Nezařízl.

Reagovat
Godwinson

Ovšem, že ano, ofsajd ani faul.

Reagovat
Azazelo RD

Takže to není faul, když si vyskočil na protihráče pomocí rukou? Kdyby ten gól platil, tak by to byl jasně zařízli Everton. Dobře vyřešený!

Reagovat
Godwinson

Hloupost, k Evertonu byl rozhodčí hodně milý ... a Liverpool by pak mohl říci, že pískal podle nastaveného metru, jak snadné.

Reagovat
Azazelo RD

Podle pravidel to je faul, tečka. Vůbec nechápu, že to může někdo zpochybňovat.

Reagovat
Godwinson

Podle pravidel to nebyl ofsajd - zářez .. těžko pochopit, jak to může někdo zpochybnit.

Reagovat
Azazelo RD

Nezpochybňuji, že to offside nebyl, ale já tam vidím 100% jednoznačný faul, takže ten gól prostě platit neměl a co rozhodčí odpískal mi je fuk, protože kdyby neodpískal nic, tak by zařízl Everton, protože ten gól kvůli tomu faulu platit neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle fauly se už dneska nepískaj.

Reagovat
Azazelo RD

Tak to jsem si teda nevšiml. Přijde mi, že zejména při rozích a trestňácích se tyhle souboje, kdy si hráči pomůžou rukama pískají naopak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Tyvole, tady to fakt devět desetin lidí totálně neunáší.

Reagovat
ďuriLFC

V situácii keď je všetko zle , mohlo byť toto neskutočne povzbudenie . Tak to chvilu riadne zaboli.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je zarez jak prase, regulerni gol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Další zdiskreditovaný derby, díky čau, věrní čtenáři. ( )

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Brečim z toho, že sem to přivolal, jinak sem přál vám, neboj.

Reagovat
Zaschrona

Tak to jo, ja si jen rikam, jestli nahodou taky dneska nebudes podporovat tu bandu Liverpudlians, co tady zase udela flame.. Protoze tohle derby zase rozhodci nezvladl, jako obvykle.

Reagovat
fantomas

Akorát tentokrát tlačil z druhý strany no.

Reagovat
Zaschrona

Mozna jsem trochu blazen, ale ja mam z celeho zapasu pocit, ze to bylo presne naopak. Ta zaverecna situace byla dost neprehledna, nicmene, i kdyz o ofsajd neslo, pokud rozhodci piskal faul, tak naprosto opravnene, gol platit nemel.

Reagovat
Rssa

Jsi blázen.

Reagovat
LGT

Reagovat
Zaschrona

Klidne mi to hromadne opalcujte, klidne uznam, ze minimalne z casti to je pravda. Ale z te mensi.

Reagovat
LGT

Bože takový kydy Měl bys rozhodčímu děkovat, že vám zachránil body a ne tady mudrcovat že vám chudáčkům upískávál.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

pochop že vás dneska rozhodčí dotlačil k bodu

Reagovat
Zaschrona

vas = Liverpool?

Reagovat
Kowe

ty by ses na ten zápas měl podívat ještě jednou, vklidu.. třeba zítra

Reagovat
Zaschrona

To bych se asi zblaznil, znova koukat cca 94 minut na Suareze.

Reagovat
Kowe

jak tě mam za inteligentního, tak dneska se teda předvádíš

Reagovat
Zaschrona

Nevim jestli jsem inteligentni, maximalne jsem schopnej sam za sebe tvrdit, ze rozhodne nejsem blbej, mozna to sice je nahoda, ale nejses prvni fanda Liverpoolu, ktery mi to dneska rika..

Reagovat
Kowe

to náhoda nebude

Reagovat
Zaschrona

Ja bych na ni sazel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal píčoviny na obě strany, a občas ani jasný fauly nepískal jak pro nás, tak pro vás. A pomezní nakonec obral LFC o 3 body, jestli to nedokážeš uznat, tvůj problém.

Reagovat
Zaschrona

Sorry, ale minimalne ted, ani nahodou, ba naopak..

Reagovat
Maresma

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bod beru i tak, ale za ten konec jsem nasranej. Tak snad mi spraví náladu Kladýnko se Spartou.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

počkám si na chvíľu keď vás rozhodca poškodí. Budem zvedaví na tie komentáre MUfanov a hlavne Fergusona. Si to vyžerieš

Reagovat
smazaný uživatel

A co se na to vykašlat úplně a nezasírat tim každej článek?

Reagovat
Kowe

Remízu byl bral před zápasem, remízu beru i teď. ...výbornej zápas, především teda první poločas celkově výborný derby, bez prasáckých faulů, 4 góly, nervy.... co víc si přát (mimo výhry)

Reagovat
Kowe

*bych

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle.

Reagovat
ďuriLFC

A ešte jak čakal ten postrranný Úkažkovo nas zarezal. Profik.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nám pomohl, Suárez je kokot, bod beru jako skvělej a zápas byl krásnej... Víc do týhle diskuze psát nebudu....

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

, keby zostal mirallas mohli ste mat viac,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FLAME! Chápu tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zase se místo pěkného fotbalu bude probírat jedna chyba sudích Jako nezaujatý fanoušek jsem rád, že se sudí spletl remíza je naprosto zasloužená vzhledem k průběhu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Suarez jasná červená (oslava gólu + šlapák zezadu), ten hráč je příšerně na přesdržku už jen od pohledu a oslava gólu alias mám pověst simulanstkýho zmrda a jsem na to hrdej? Hrozný.....Jinak Everton jasně lepším týmem, veškeré sympatie patří jim, tam byla škoda toho Mirallase, jinak by to bylo jasný, škoda že není EFC jen o trošku bohatší a musel jít hrát jakýsy průměrák kterýho sem si za celou půlku ani nevšim....ten neuznanej gól to trošku schodil což je škoda ale křivdy se alespoň vyrovnali....bohužel když se tu tak kouknu tak místní fanoušci LFC zas potvrzují proč jsou nejotravnější a nejpřiblblejší skupinou na EF hned po Barca fans....ne že bych čekal objektivitu, spíš jen že LFC je furt velké jméno aby táhlo davy a do toho je to aktuálně strašně špatný tým a jejich fans se pořád pouštějí do rivalit a spekulací na které aktuálně prostě nemají a vidí to všichni kromě nich...i EFC je prostě aktuálně lepší tým....doufám že stejně skvělé bude i příští derby

Reagovat
Kowe

10 řádků populistických tlachů s kapkou pravdy, gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom zrovna populistickýho?

Reagovat
Kowe

takovej trolling schovanej za pěknou mluvu... připomíná mě to politický tlachy

Reagovat
Zaschrona

Vis co mi prijde na tom celem nejvtipnejsi? Ze fandove Liverpoolu temer do jednoho reaguji podobne jako ty. Jak klony.

Reagovat
Kowe

tím myslíš konkrétně koho?

Reagovat
Zaschrona

Konkretne nikoho, obecne vsechny, az na vyjimky..

Reagovat
Kowe

ale zrovna v téhle situaci nevidím nikoho, kdo reaguje jako já

Reagovat
smazaný uživatel

jé, tady se někdo snaží trapně provokovat

Reagovat
Zaschrona

Nemuzu hodnotit kdo je tady jak moc priblbly, ale jinak souhlasim. A uz jen cekam, az i tady zacne obvinovani Evertonians z dnesniho pouzivani "Hillsborough chants", jak to uz je na Twitteru v plnem proudu..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele