Brémy a Hoffenheim se hašteří kvůli Wiesemu

22.09.2012, 15:18
Aktuality
Vedení Brém a Hoffenheimu na sebe útoční přes média kvůli Timu Wiesemu, který v létě jako volný hráč opustil Werder a smlouvu podepsal právě v Hoffenheimu. Sportovní ředitel Brém Allofs zpochybnil brankářovy kvality, v TSG se své posily zastávají.

"Chtěli jsme brankáře s jiným stylem, někoho kdo se zapojí do hry a bude žít s týmem," prohlásil Klaus Allofs. "Mít v bráně místo Wieseho Sebastiana Mielitze pro nás určitě není krok zpět."

30letý Wiese působil v Brémách sedm let, nedokázal se ale dohodnout na nové smlouvě, a tak zamířil jinam. Začátek v Hoffenheimu se mu vůbec nevydařil, když dostal patnáct branek ve čtyřech soutěžních zápasech.

V Hoffenheimu svého brankáře hájí. "Jak dlouho hrál Wiese v Brémách? Proč se o něj Allofs zajímá teď? My své hráče chráníme, když někdo odejde, nebudeme na něj házet špínu," prohlásil manažer Andreas Müller. "Nevím, co Allofs sleduje. Jsem překvapen, protože Timův brankářský nástupce není lepší," přidal trenér TSG Markus Babbel.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
Filip12

Wiese Hoffenhem Brémy Schaaf

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase s Freiburgem to bude asi něco ve stylu: Ten je váš, ne, ten je váš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem vsazeno na neprohru domácích a ten zápas zařídil, že jsem nevyhrál dost slušnou sumu. On to nějak Wiese posral? Mám si ho dát na černou listinu k Tottimu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jéééj, jiný mančaft, jiné kolo No nic, tak aspoň takhle. Hannover fůj! Nebo Hanover? Měl bych více sledovat německou logu, pak mě její zápasy aspoň nebudou kurvit tikety. Aspoň jsem si po dlouhé době pokecal s někým inteligentním.

Reagovat
Aldeano

On nemá krk?

Reagovat
Krausio_Real_M

??

Reagovat
Paul Anka

piješ hodně vodky?

Reagovat
Filip12

ty si vůl

Reagovat
Han střelil první

Máš konkurenci, no..

Reagovat
FC Porto FC

Mielitz

Reagovat
smazaný uživatel

Travolta

Reagovat
Posledni Kovboj

totalni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Guy Pierce

Reagovat
Arne

Není to košér se takhle o někom vyjadřovat, ale když si vezmu, jak se Wiese vyjadřoval o Werderu při odchodu, tak ať se on s tím svým vidláckým klubem nedivějí.

Reagovat
stas87

ja sa zasa wiesemu nasmal minulu nedelu vo freiburgu,nebyt jeho ma hoffe bod

je mozne ze mu allofs chcel znizit plat?v ramci setrenia

Reagovat
jv

Určitě. Rozhodně bych se tomu nedivil a dokonce by si to i zasloužil, dělal si tak už ¨, co se mu zrovna zachtělo, museli mu nějak "přistříhnout křidýlka".

Reagovat
jv

*tam

Reagovat
stas87

aha,no pred casom vedenie wiesemu povedalo ze z finacnych dovodov mu nemoze ponuknut novu zmluvu,wiese povedal ze to chape a ze stavajucu dodrzi a potom podpise novu

chcel vedenie vydierat a na to sme nepristupili tak odisiel,on to asi neprekusol a potom sa vyjadril ze je rad ze odchadza zo zbankrotovaneho klubu,teraz ma peniaze ktore chcel ale horsi tim

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to tak už pred minuloročnou sezónou sa vedeniu klubu rozhodlo z dôvodu šetrenia a nedostatok financií ktoré sa roky predtým čerpali zo štedrej ligy majstrov, utiahne kohútik a znížilo platy zo 48.500.000 na 24.000.000. Ja tento krok kvitujem, lebo dajte na mňa príde recesia a zadĺžené kluby nebudú moc brať od štedrej UEFA. A k tomu WIesemu. Ja nikdy nezabudnem že len kvôli nemu a jeho "parádičke" sme prišli o účasť vo štvrťfinále Champions League keď fátalnym spracovaním lopty, lebo sa proste musel efektne hodiť a vypadla mu z ruky a pre Emersona nebol problém dať do prázdnej. Ale to by som ešte oželel ale už pred podpisom minulej zmluvy to vyzeralo že už-už ide odísť, samozrejme kvôli peniazom, takže pre toto som sa na neho díval trocha zhora. Tuším u nás mal 2.800.000, taký Naldo asi 4.000.000, podobne aj Pizarro....

Reagovat
JimBob

15 branek ve 4 utkáních, wow!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele