Bod je naprosto zasloužený, míní Kozel po remíze s Ostravou

06.03.2022, 12:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Banikovec7

Včera jste hráli od té 30. minuty slušně Luboši, ale už by ses mohl přes ten podzimní zápas přenést, Tiehi určitě nešel ven skoro za nic.

Reagovat
lichna.

To je přesně to, čím mě vytáčel nejvíce. Že jsme drželi míč ale skoro nevystřelili (na konci jeho působení), to bych ještě přežil, ale ta neustálá ukřivděnost a vymlouvání se na všechno, tohle mu očividně zůstalo.

Reagovat
PlackaSKS

Kuš, respektuj pana trenéra!

Reagovat
Kepy_FCB

¨ jak si Trevorek vždycky naběhne

FCB1922 05.03.2022 17:44#

Tak už neknuc jak nějaká kurva furt.

Reagovat
ratusek

to psal na mě ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Vím a v zápětí kňučí ten jeho idol zase

Reagovat
ratusek

Kozle kurva už nebreč

Reagovat
Lawman

Stejný obraz jako proti Teplicím. Baník vede jedna nula a klasicky odejde .Naštěstí Liberec vyrovnal poměrně pozdě protože jinak by zřejmě následoval druhý vítězný gól kdyby vyrovnávací branka padla dřív.

Je jasné, že v nátlakovém fotbale se nedá hrát 90 minut ale dá se hrát aktivní obrana s brejky. Ale o tom zřejmě pan Smetana nic neví. Každý kvalitní trenér za stavu 1:0 naordinuje buď soupeře okamžitě dorazit druhým gólem ( tak to dělají špičkové mančafty ) anebo se stáhnout a hrozit brejky. To je už druhý zápas po sebe kdy Baník vedl a nepochopitelně se stáhl do pasívní obrany. Pane Smetano: Zapamatujte si praxi sira Fergusona. Za stavu jedna nula vždy dal pokyn dvojici forvardu přecházet do protiútoku a to vždy v poledních 10 minutách. Málokdy zápas Man U končil 1:1 ale většinou 2:0 poišťovacím druhým gólem. Mimochodem přesně takovou taktiku jsme viděli dnes v podání Slávie krásnym konta útokem a 2:0 proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Jenže snažit se "převtělit" Smetanu do Fergusona je jako se snažit z trabantu vymáčknout 250...

Reagovat
GrimeBaller98

Po prvni puli, jsem cekal jasnou prohru, ale ve druhym polocasu jsme hrali konecne dobre. Frydek je skvelej. Vtipny, ze vyrovnal nejvetsi drevak v Liberci a on ma jeste pasku

Reagovat
Lawman

Počkal jsem si na tiskovku se Smetanou a klasika. Nedostupovali sme soupeře, hrali jsme zbrkle, dovolili jsme soupeři jít do tlaku.

1. Kdyby hráli aktivní obranu s hrozbou brejku, Liberec by nemohl útočit v 10 lidech ale musel by vzadu nechat minimálne tři hráče a tak by nemohlo o přečíslení anebo o tlaku být ani řeči. ( Úplně stejná taktika by platila i na Teplice )

2. Smetana nevidí, že tuto taktiku uplatňuje Baník na hřišti soupeře a je úspěšný ? Proč ji nerealizuje i doma za stavu 1:0, je skutečně na zamyslenou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele