Boas i přes remízu zářil nadšením

23.12.2011, 18:05
Aktuality
Remíza z půdy Tottenhamu zanechala v André Villas-Boasovi dobrý dojem především díky výkonu jeho týmu. Bod z White Hart Lane navíc podle něj Chelsea udržuje v boji o titul. Stejně jako proti Wiganu skončil zápas 1:1, nálada byla ovšem úplně jiná.

"Náš výkon byl výjimečný, nehledě na výsledek. I kdyby v poslední minutě míč doputoval až do naší sítě, byl bych spokojený," prohlásil nadšeně Portugalec. "Nemyslím, že jsme ztratili dva body, i zisk jednoho je při současné formě Tottenhamu na jeho stadionu výborný. Ukázali jsme náš charakter a odolnost. Bylo úžasné sledovat, jak jsme si dokázali postupně získávat převahu a následně i gólové šance," rozplýval se Villas-Boas.

Manažer Chelsea chválil hlavně svého kapitána Johna Terryho, který, jak sám 34letý kouč zmiňuje v předchozí části rozhovoru, kromě výborného výkonu po celých 90 minut zachránil pro Chelsea bod v nastaveném čase úžasným skluzem v malém vápně. "Jeho koncentrace a odhodlání jsou zkrátka fenomenální. Skvěle přečetl situaci a zmařil Tottenhamu zřejmě klíčovou příležitost," liboval si.

Nezapomněl ale připomenout ani šance svého celku. "Měli jsme taktéž gólovky, Drogba napálil spojnici, Ramires šel sám na bránu. Ve druhém poločase jsme se hodně zvedli. Kdybychom se do takové pohody dostali dříve, mohli jsme ze zápasu vytěžit všechny tři body," podotkl Villas-Boas, který stále věří, že jeho mužstvo může dohnat kluby z Manchesteru. "Pokud se nám podaří vyhrát obě utkání, jež nás do konce roku čekají, stále budeme ve hře," zakončil.

Autor: Marek Ustohal / chelseafc.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale zapomněl připomenout ty jeho parádní střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Čo mal iné robiť? Zranil sa mu DZ, nahradil ho DZ. Zranil sa obranca, nahradil ho jediný obranca, ktorý bol dostupný.

Drogbu nahradil Torresom, ktorý je podľa mňa stále hráč, ktorý zápas vie rozhodnúť. Aj keď to v ňom veľmo, veľmo drieme. Niekde to určite je tento zápas striedal dobre

Reagovat
smazaný uživatel

AVB

Aj keď to tento rok na titul fakt nevyzerá, s jeho prácou som veľmi spokojný

Reagovat
Stankovic

Pudes, Ty Pudes

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle se s Boasem shodnu, kdyby v poslední minutě ten míč doputoval až do jejich sítě, tak bych byl spokojený taky. Ale vážně, Chelsea mě letos připadá tak nějak maniodepresivní, buď je všecko perfektní, nebo je všecko na nic. Střední stav neexistuje, furt se de ode zdi ke zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jen přechodná fáze, jinak to mé nervy časem nevydrží Ale ne, s tímhle trenérem asi vážně nuda nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

to jsi hezky vystihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andre to je zas prohlaseni kde jsou ty casy, kdy nas trener byl za bod nastvany...

Reagovat
smazaný uživatel

bod na hřišti třetího nejlepšího týmu Anglie ti je málo?

Reagovat
Bayern +

Terry byl opravdu famozni, snad bude takhle hrat co nejdele a nepotka ho ta ctyrnasobne nadhodnocena FA sracka, jako Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze dali gol s ruku co si cole posunul loptu ....a ofsajd co mal byt gol neuznany....kurva ten Webb to je rozhodza ...TOTTENHAM .....aj tak bude tottenham v prvej stvorke vcera super vykon....

Reagovat
smazaný uživatel

keby si chápal futbalu vedel by si, že tá ruka bola nastrelená a na ten ofsajd tam nebol Webb, ale postranný rozhodca,takže nadávať možeš na postranného nie na Webba ...a áno aj ja verím, že tam bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele