Bílek: Ztráta na čelo se dohnat dá, teď se ale musíme soustředit na sebe

01.04.2023, 20:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Martin9719

Údajně měl být snad na tribuně Uhrin. Ekonomicky by to asi dávalo smysl, dost možná by i dokázal poskládat tým - což on umí, ale na tu jeho půlroční epizodu moc rád nevzpomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl i o Lavičkovi.

Reagovat
Martin9719

Proč ne, i když říkám, za mě by byl v pořádku i Karel Krejčí. V tuhle chvíli se Adolf snaží zachránit něco co už zachránit nejde, nehodlá se s tím smířit, proto nepřijal rezignaci. Nejhorší na tom ale je, že je to bohužel trápení úplně pro všechny lidi uvnitř a vně klubu, včetně trenérů.

Reagovat
Sosi

Tak Uhrin doplatil na to, ze sel po Vrbovi v nejlepsich letech, a hral uplne jinej typ fotbalu. Takze se blokli hraci, vedeni a fanousci, proste byl uplne jinej a na revoluci to proste nebylo staveny. Ted ale po Bilkovi, ktery hraje sracku, se klidne Uhrin se svym stylem hry a nakopy a centry muze zdat jako krok k lepsimu. A tym on dat dohromady umi...

Reagovat
Martin9719

Kabinu si proti sobě měl poštvat už jen tím, že jezdil na zápasy vlastním autem. Za trenérem jinak fans stojí u nás snad vždy, ani dneska nebylo nic proti Bílkovi. Navíc sektor se Uhrina zastal hned po vyhazovu, myslím že byl vyvěšen zápas na to i transparent. Uhrin je v tuhle chvíli jedna z nejdostupnějších cest a pokud je to pravda tak je to dost pravděpodobně tah k tomu aby postavil znovu mužstvo a připravil ho pro dalšího trenéra.

Reagovat
Freedo

Zavede se zase hodnocení hráčů podle Castrol indexu, pokud to Dušan vezme?

Reagovat
Sosi

Ja nerikam, ze byli fans proti nemu, ale on prisel po legende Vrbovi, zaroven odstavil legendu Horvatha a do toho zboural cely system kombinacni hry. Do toho nejaky ty debakly v predkolech a byl jasnej... v jinou dobu by tam zapadl dokonale, treba to bude ted...

Reagovat
Martin9719

No min. se pod ním třeba podaří vyhrát v Edenu. Nemyslím si, že by ten tým v tý době nějak drasticky překopal, spíš mu potom zlomili vaz ty předkola a to byla doba kdy trenérovi nevyšel 1 zápas a šel. Potkalo to samý Koubka i Pivarníka. Uhrin naopak odstavením Horvátha udělal to nejlepší pro tým tehdy. U Pivarníka se potom uzavřel kruh, když Áda konečně přivedl zpět Vrbu po kterým musel toužit celou dobu po tom co odešel. Ale je to teda šílenost co vydrží trenéři teď a co předtím.

Reagovat
fabec1222

V Příbrami už mu neplatí?

Reagovat
Mass

Uhrin tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je ale v hledáčku Bolky místo Hoftycha, který nenaplňuje potenciál kádru

Reagovat
Martin9719

Tak zrovna ten povýšenej břídil Hoftych asi zatím nenaplnil potenciál nikoho nikde.

Reagovat
Tromas

Teoreticky ano ve skutečnosti jsou šance na získání titulu v prdeli.

Reagovat
Martin9719

Abys mohl hrát o titul tak na to musíš mít výkonnost a stálost výsledků. O titul jsme už přišli dávno, teď hrajeme do konce ligy spíš o důstojnost a hledáme cestu ven z krize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele