Bílek si nedokázal vysvětlit remízu s Teplicemi, svou budoucnost nekomentoval

30.04.2023, 20:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pudeš, ty pudeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tě vyrazit vodtaď ?

Reagovat
Beči

Nevidím jediný důvod, proč by se měl Bílek bát o budoucnost... Nevím, co čekají. Kádr Plzně se kvalitativně absolutně nemůže rovnat Spartě ani Slávce a Bílek s nimi i tak hraje dlouhodobě nadstandardně. A teď se samozřejmě nebavíme o jeho herním stylu.

Reagovat
Martin9719

Loňská nadstavba: Plžeň - Sparta, výsledek: 3:0. Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer - Sáček, Krejčí, Dočkal, Pešek - Hložek, Čvančara.

V tuto chvíli jste posíleni o Kuchtu a Sörensena. Hložek byl nadprůměrný na FL a střílí góly Německu. Hancko je prakticky opora Feyenoordu. Pešek když nebyl zraněn tak reprezentant. V bráně teda Heča, ok. Ale ten za to nemohl. Höjer nejlepší asistent ještě možná stále letos.

Kde vidíš to, že se kádrově nevyrovnáme např. Spartě?? Jsme posíleni o Klimenta, Vydru, Pilaře, Vlkanovu, Jemelku, Jirku atd. Jediný rozdíl je, že není JBD. Rozdíl je v nastavení a koučinku oproti minulé sezoně jak píšu níže.

Reagovat
Beči

Tak si to klidně můžeme rozebrat:

Brankář - Staněk je lepší, ale ne o moc, oproti Hečovi to byl propastný rozdíl, Kovář je ale jinde než Heča.

Obrana - Určitě mi přijde kvalitnější Wiesner, Vitík, Sörensen, Zelený/Höjer, než obrana Plzně.

Záloha - Vlkanova, Mosquera a Kalvach jsou výborní, záloha je obecně asi nejdiskutabilnější, ale přesto mi přijdou Sadílek a Krejčí lepší, než zmíněná trojice.

Útok - Sýkora, Kopic, Chorý vs. Haraslín, Čvančara, Kuchta - zde si myslím, že asi ani není o čem.

Samozřejmě to mohu vidět zkresleně, proto budu jen rád, pokud i k tomu poskytneš vlastní náhled :)

Reagovat
Martin9719

Takhle, záleží jestli se bavíme o tom, kdo je lepší letos nebo celkově když se podíváš na ty kádry třeba i vzhledem k loňský sezoně. Na což jsem právě poukazoval. Ten hlavní rozdíl je v tom, že mají jinýho trenéra. Souhlasím sice s Vacínem, že Priske Spartu nijak nepředělal, ale pozvedl vlastně hráče na takovou úroveň na jaký by být měli. A právě ta loňská vaše sestava která se neliší moc od tý letošní (Kuchta měl i dlouho stopku atd.) loni nás ani jednou nepřehrála. A to se zase loni spekulovalo, může s tímhle kádrem hrát Sparta o titul? Odpověď z letošní sezony je: může.

Ale že by ten kádr měl být zase o tolik lepší? Ono se po zápase teď mluvilo hlavně o penaltě a ruce. Ale fakt byl třeba ten, že Sparta od nás na ve středu nedostala vyjma střely Kuchty z otočky moc čuchnout prvních 30 minut.

Pak tady jsou experti jako pan Palička který řekne, že tým od Bílka je špatně poskládanej a že máme hodně dinosaurů v sestavě a že mladí hráči jsou lepší než starší. Jo ano, shodneme se že obrana ve složení Havel, Hejda, Pernica, Jemelka už opravdu nemůže hrát pospolu, ale Hejda bude stále stoper č. 1. Hejda ten tým v posledních zápasech opět táhne, bylo to vidět i dnes když tam nebyl. Mosquera byl loni jeden z nej záložníků ligy, ne-li vůbec. Pak tam brblal něco o Sigmě jak má talenty a kdesi cosi, ale zapomněl dodat že má taky v sestavě nepostradatelnýho Breiteho a Beneše a teď i Pospíšila. Bohemka např. Jindřiška. Fleišmana se povedlo odstavit a najít někoho lepšího asi až v 38 letech. O Petrželovi nemluvě. Ten náš tým je mimochodem pořád stejnej od loňský sezony, jenže měl uplně jinou mentalitu a fyzickou připravenost a koncentraci. Samozřejmě chybí na FL nadstandartní útočník JDB - který je mimochodem dle mě pro nás byl důležitější než Kuchta pro Spartu. Ale máme tady Vydru - pořád nadstandart, Kliment - nebýt zdravotně mimo kdoví kolik gólů by měl a Chorý mimochodem těch gólů dával taky dost. Být ten tým lépe připraven na zápasy, tak nás Sparta pořád porážet nebude, ostatně teď proti nám zvítězila penaltou v 99. minutě a ani popravdě nevím zda měla v druhý půli krom penalty nějakou tutovou šanci. A Liberec? Herně a počtem šancí to asi nepotřebuje komentář a to chybělo "pár hráčů" základní sestavy. O penaltách dnes se v tomhle příspěvku jinak nebavím, hodnotím dnešní herní projev Sparty.

Reagovat
Martin9719

Pokud to nechce komentovat tak je jasný že se "něco" děje. A pokud se něco děje a neprodloužila se smlouva což by všem dodalo klid do závěru sezony i pro hráče, tak je jasný že je konec a nový trenér zatím není. Škoda, celý jaro je to spíš o mentálním nastavení hráčů, motivaci a až potom o proměňování šancí. Když se začalo něco dít a hráči si sáhli do svědomí viz Baník nebo Jablonec tak jsme hráli možná lepší fotbal než obě S. Co je za mě chyba trenérů je to, že mužstvo šlo do jarní části špatně připravený jak po mentální stránce tak po fyzický. Někteří hráči v určitých zápasech (kdy je to běhat donutí) nepochopitelně šlapou vodu nebo nechtějí běhat vůbec. "Jak málo nám stačí": věta která dnes na hlavní tribuně byla slyšet asi 30x. To je přesně ono, když hráči chtějí, svoji kvalitou přehrají v lize každýho. Ve Spartě se toho kvalitou tolik až na Kuchtu a Sörensena nezměnilo, loni dostali od nás herně 3x po držce a letos opačný případ. Oni jsou pod Priskem nastaveni úplně jinak a my taky, ale opačně než loni.

Reagovat
run

Teplice hrály dobře, Michale. To je jeden z důvodů...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele