Benrahma se do West Hamu nevrátí, Lyon aktivoval opci na přestup

30.06., 17:54
Aktuality
Saïd Benrahma (© AFP)

Saïd Benrahma se zabydlí v Lyonu. Alžírský křídelník do francouzského klubu přišel v zimě na hostování z West Hamu United a Olympique nyní uplatnil opci na přestup.

Už samotné hostování afrického fotbalisty vyšlo na šest milionů eur a londýnský klub nyní dostane navrch 14,4 milionu. Suma navíc nemusí být konečná, na účet Kladivářů poputuje deset procent z případného dalšího prodeje.

Benrahma podepsal smlouvu na tři sezony, její součástí je opce na dalších dvanáct měsíců.

Benrahma v srpnu oslaví 29. narozeniny a hrával i za OGC Nice, Angers, GFCO Ajaccio, Châteauroux a Brentford. Za Lyon na jaře stihl patnáct startů a v nich tři góly.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (14)

Přidat komentář
Bayern +

Okrem neho dnes v klube končia aj Johnson a Mubama.

Škoda, Benrahma nemal až tak dlhé obdobia bez formy oproti tomu ako často sa kritizoval. Moyes ho dosť tvrdo odjebal, pritom je to typ hráča, ktorý aj keď nezbiera body dokáže byť výnimočný, Moyes si zakladal na strojových hráčoch a makačoch.

Oooohh Saaid Benraaahma!

Reagovat
Seydou Doumbia

já ho do lyonu nechtěl, fuj alžírsko ale herně mě překvapil, asi tam jednoho uzenáče přežiju no

Reagovat
Langi

neblbni...byl jeden z nejlepších směrem dopředu a zrovna Lyon je dost friendly k těmhle naturalizovaným skoro-Francouzům...a jedinej kdo tam za poslední roky dělal bordel byl Brazilec Marcelo

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ghezzal nebo aouar taky nakonec neodcházeli v dobrém

Reagovat
Seydou Doumbia

právě proto ho přežiju, protože patiřl mezi nejlepší no

Reagovat
Wazza228

Joshua Zirkzee is increasingly heading towards Manchester United! Zirkzee’s departure from Bologna is now certain and he is ready to join United. An agreement has been reached between United and the player’s agent, Kia Joorabchian, on the commissions and the striker has been convinced about his role in the technical project. Erik ten Hag contacted Zirkzee directly to overcome his resistance to the move. #MUFC [@corrierebologna]

V minulý sezóně 12+6, takže žádná hitparáda. V té sezóně předtím jen 2+2 v 19 zápasech. Každopádně jsem ho nikdy extra neregistroval, je nějak dobrej alespoň v mezihře?

Reagovat
Seydou Doumbia

ale notak, respektuj benrahmu a lyon a necpi tu spam synu

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Seydou Doumbia

žirkzé jinak na tuto uroven ještě nemá, takže ideální koupě pro týmy jako chelsea/united...fc koncepce

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mastný Chobot

Kia Joorabchian toto meno som nepočul roky

Reagovat
SunFells

Odůvodněně

Reagovat
SunFells

V jeho věku extrémně dobrý.

Reagovat
Wazza228

tak uvidíme, jak to dopadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele