Belotti bude střelecké kopačky oprašovat v Comu, zaujal ho projekt nováčka Serie A

26.06., 11:21
Aktuality
Andrea Belotti (© AFP)

Como si po 21 letech znovu zahraje italskou nejvyšší soutěž a vedení včera ulovilo jednu zajímavou posilu. Střílení branek by měl mít čerstvě na starosti Andrea Belotti.

Belotti přišel za čtyři miliony eur z AS Řím a s nováčkem Serie A uzavřel dvouletý kontrakt. Suma nemusí být konečná, díky bonusům může klub z hlavního města dostat ještě jeden milion eur navíc.

"Vybral jsem si Como, protože na mě udělal obrovský dojem projekt, který mi představil trenér a skupina majitelů," zdůvodňuje svou volbu.

"Líbí se mi způsob, jakým trenér uvažuje a jaký chce hrát fotbal. To pro mě bylo velmi důležité, máme na věci úplně stejný pohled. Jak jsem již naznačil, Como připravilo ambiciózní projekt a má vše potřebné k tomu, aby uspělo," dodal.

Třicetiletý fotbalista se v Comu pokusí navázat na sedm plodných sezon v dresu Turína, za který nastřílel celkem 113 gólů. V AS Řím po dva roky starém příchodu zklamal a za rok a půl se trefil jen desetkrát, lepší to po individuální stránce nebylo ani během jarního hostování ve Fiorentině.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
Largo

Super, že jsme se ho zbavili.

Reagovat
Truffaldino

Přesně, možná mu z těch 4,5m budeme doplácet rozdíl v platu, ale i kdyby, jestli se ještě podobným způsobem zbavíme Aouara, tak začne Ghisolfiho tým sezónu zázrakem.

Reagovat
Largo

Prý jsme na Aouara dostali nabídky od Saudů, 10-12 mega. Ještě se zbavit Smallinga, Karsdorpa a Zalewskiho s Abrahamem a bude to lahůdka.

Reagovat
Lech

Nevim teda kolik bral, ale mit takoveho hrace na lavce, vs 5 mega na posily navic...radsi bych ho podrzel

Totiz krome toho, ze nebyl golovy, to vzdycky byl na hristi dric a neco vzdycmy vyplodil.

Skoda ze ho DDR v zime tak rychle odpalil, ale urcite to bylo na vzajemne dohode, a pokud to takhle chtel hlavne on, ok

Reagovat
Largo

Bral 4,5 mega, což je prostě na lavičkáře moc. Za dva roky dal 10 branek, je po třicítce. Ano, makal vždycky, ale gólovej prostě u nás nebyl. Obávám se, že ta jeho kariéra už bude mít jen sestupnou tendenci, ale rád se budu mýlit.

Reagovat
Truffaldino

Měl 2,4m čistého (4,4m hrubého). On byl právě jenom dříč, teď ve Fiore se mi hodně nelíbil, jasné gólovky posílal dva metry vedle brány a ani s bojovností to nebylo nic moc. Navíc měl problém s udržením dlouhých míčů, a to i když nebyl pod tlakem.

Já si pamatuju, že jsem ho pod Mourinhem svého času chválil a chtěl pro něj více prostoru, ale postupně se u něho s přibývajícím časem na hřišti napříč AS a Fiore projevoval úbytek zápalu podobně jako u Tammyho v prvé sezóně a nakonec ani fialky nepřesvědčil k pokračujícímu zájmu.

Zatím to směřuje k tomu, že ze čtyř devítek nezůstane v týmu ani jedna, nicméně kdyby se vrátil Peter Crouch z důchodu, tak by byl pro hru AS platnější než tři z nich a proto jsem rád, že budeme hledat útočníky dál a líbí se ni představa zkusit Dybalu ve středu útoku.

Reagovat
Largo

Dybala na false nine by nemuselo být vůbec špatný, i když k tomu potřebuje kvalitní a rychlý křídla.

Reagovat
AC.Milan

3 roky zpět bych neuvěřil, ze o něm nekdo napíše takovou větu…

Reagovat
Largo

Reagovat
Tomanatura

Ony ty tymy tehdy v lete vsechny vedely, proc ho i zadarmo nechcou podepisovat.

Reagovat
wiggum

Jo a proč? Těch zájemců bylo více než dost, jenom on preferoval AS.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Tomanatura

To tezko, evidentne ho nikdo nechtel, tak vzal zavdek i dvoumesicnim cekanim na AS, zda se jim uvolni misto v rozpoctu.

Reagovat
Largo

Reagovat
Igli

Chtěl jsem ho do lazia, škoda

Reagovat
Wazz Wazz

12. 6. 2017 — Torino striker Andrea Belotti will not be sold to Manchester United for anything less than his €100 million (£88.4 million)

Reagovat
Wazz Wazz

*buyout clause

Reagovat
Me2win

To byly časy.

Reagovat
Largo

Tak on si Cairo mohl tu stovku tehdy říct...

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
mayday

Kohout Belotti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele