Barcelona se rozloučila se třemi hráči, do mateřských klubů se vracejí Félix a Cancelo

30.06., 14:38
Aktuality
Joao Félix (© AFP)

Rok se láme do své druhé poloviny, řadě fotbalistů končí hostování a vrací se do mateřských klubů a platí to i o portugalské dvojici João Félix, João Cancelo. S oběma se dnes rozloučila Barcelona, přestože není vyloučeno, že se katalánský klub během léta ještě vrátí k jednáním.

Útočník Félix míří zpět do Atlética Madrid a obránce Cancelo je znovu členem kádru Manchesteru City. Barcelona nemá finanční prostředky na vykoupení tohoto dua a snažila se prodloužit hostování, s oběma jmenovanými kluby ale nenašla společnou řeč.

S Barcelonou se vedle portugalských fotbalistů loučí i zkušený obránce Marcos Alonso. Toho trápila zranění, vypršel mu kontrakt a nový podle očekávání nedostal.

"Marcos Alonso, João Félix a João Cancelo nebudou pokračovat v Barceloně. Španělskému obránci skončila smlouva, portugalské dvojici zase hostování a oba se vrací do mateřských klubů. Všem chceme poděkovat za jejich výkony a popřát hodně štěstí do budoucnosti," stojí v prohlášení na internetových stránkách katalánského klubu.

Smlouvu v Barceloně čerstvě nemá ani univerzál Sergi Roberto, v jeho případě je ale pokračování nejreálnější, jelikož na stole má nabídku na prodloužení spolupráce.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbarcelona.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
-R2D2-

Ani jeden mě ve výsledku nepřesvědčil. Na soupisce to vypadalo hezky, ale na hřišti hůř. Měli své momenty, přispěli líbivou hrou, pomohli k získaným bodům – to se jim musí nechat. Další sezonu bych zvolil jinou cestu. Vsadil bych znovu na Fatiho, přece jen ten musí bejt motivovanej jako nikdy. A pak je tu zas to naše slavný RB. Co s tím? Joshua asi…

Reagovat
Di Stéfano

A ako to vyzerá s Roquem? Dostane šancu či hosťovanie ?

Reagovat
Jordi Alba

Kdo ?

Reagovat
Seydou Doumbia

victorek roque porque

Reagovat
Di Stéfano

Ako píše kolega nižšie , myslel som hráča menom Vitor Roque

Reagovat
Jordi Alba

Jojo, to byla reakce na to, že jsem ho na hřišti skoro neviděl.

Reagovat
Mateo16

S Fatim idete znovu poutierať podlahu

Celkom vtipne aka je krehka hranica v Barcelone medzi Ballon door talentom a uplnym tragedom

Reagovat
wwwx

Mně se líbí, jak ty mladý kluky v Barce v 16, 17, 18 letech úplně zmuchlaj. Ten kluk má za sebou utrženej meniskus, hamstring, zranění lýtka, každou sezónu teď 1/3 absentuje. A to ještě z těch talentů Fati hraje nejmíň. Pedri to samé, Gavi sezona hajzlu kvůli křížáku a dříve nebo později tak dopadne i Yamal.

Reagovat
Mass

Tihle dorostenci jsou pořád ve fyzickym vývoji. Když toho na nich moc naložíš, můžou dopadnout zdravotně hodně špatně.

Reagovat
LyEX

Skôr je potrebné položiť otázku čo iné Barcelone ostáva? Pozberali zopár starších priemerakov free agent ako bol Kessie, Romeu a podobne, nákupy tiež mali hlavu a pätu keď dali 50 za nejakého no name z brazílie a potom zistia, že vlastne majú veľkú dieru, ktorú sa snažia zaplatať mladými talentmi, čakám ešte ako dopadne ten stopér Cubarsi, lebo aj na neho určite naložia 30+ zápasov ďalšiu sezónu

Reagovat
-R2D2-

Nakonec Joaos údajně zůstavají…

mně švihne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele