Badstuber vyhlíží další návrat, v lednu chce trénovat naplno

16.12.2014, 21:24
Aktuality
Holger Badstuber je bezesporu největším smolařem v současném kádru Bayernu Mnichov. 25letý obránce si v minulosti rychle získal místo v sestavě bavorského celku a německé reprezentace, poslední dobou ovšem jeho kariéru ničí vážná zranění. Nyní se chystá na další návrat na trávník...

Badstuber si v prosinci 2012 v utkání s Dortmundem přetrhl zkřížený vaz v koleni a vážné zranění si pak obnovil o půl roku později. Od letošního února trénoval individuálně a na přelomu dubna a května se stoper konečně zapojil také do přípravy celého týmu.

V průběhu přípravy na sezonu 2014/2015 si následně Badstuber získal důvěru trenéra Pepa Guardioly a v prvních třech ligových zápasech nechyběl v základní sestavě, v onom posledním duelu se Stuttgartem si ovšem vážně poškodil stehenní sval a pod nůž musel znovu.

V tuto chvíli německý fotbalista trénuje individuálně a těší se, až se připojí k prvnímu týmu. K tomu by mohlo dojít 9. ledna na začátku soustředění v katarském Dauhá.

"Od začátku soustředění chci naplno pracovat se spoluhráči. Chci na hřišti ukázat, že znovu mohu být volbou pro trenéra a týmu mám co nabídnout. Poté uvidíme, co řekne trenér," prohlásil dnes Badstuber.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohužel se obávám, že už to nedožene, tech prodlev bylo moc a hodně dlouhejch a troufám si i pesimisticky tvrdit, že zase něco přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim, než se letos zranil, hral skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som nad nim uz bohuzial zlomil palicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict co prijde a hlavne, ikdyz bude zdravej, konkurenci ma velkou, nicmene

Reagovat
smazaný uživatel

A znovu se zraní, ten hoch má smůlu :-(

Reagovat
risk je zisk

V lete prestup do Arsenalu.

Reagovat
bayern987

Reagovat
bayern987

Snad bude v pohodě, a doufám že získá i formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší stoper akeho Bayern má ked je zdravý a k dispozícií tom neni pochýb

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvavalo, ted rozhodne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele