AS Řím zapůjčil Abrahama do Milána, opačným směrem míří Saelemaekers

30.08., 22:24
Aktuality
Tammy Abraham posílil AC Milán (© AFP)

Velké rušno v závěrečných hodinách přestupového okna panovalo na trase AS Řím - AC Milán. Vlci na sever Itálie zapůjčili útočníka Tammyho Abrahama, do hlavního města naopak pro tuto sezonu míří Alexis Saelemaekers.

Belgický křídelník zamířil do Milána v únoru roku 2020, měl však problém vybojovat si stále místo v základní sestavě. Proto se minulou sezonu vydal do Bologni, kde se podílel na senzačním tažení vstříc čtvrté příčce a tím pádem i Lize mistrů. Podobné ambice musí pochopitelně mít i v Římě.

To Tammy Abraham nastoupil do angažmá u Giallorossi jako uragán. Sedmadvaceti góly v úvodním ročníku překonal své nejgólovější ročníky v Aston Ville i Chelsea, postupně se mu ale dařilo čím dál méně. K tomu jej provázela velká smůla, když si v posledním kole svého druhého ročníku v Římě si vážně poranil koleno a deset měsíců se nepodíval na hřiště.

Oba kluby původně rokovaly o výměně hráčů nastálo, vzhledem k nedostatku času před uzavřením přestupů nicméně sáhly k záložní variantě v podobě zápůjček.

Autor: Martin Vejdělek / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
Csaplárova past

Reagovat
danko10

Ciao Tammy, nebojím sa, že by nám ťa v lete nevrátili.

Vitaj Saele. Pracovitý sympaťák. Z tohto pohľadu sme určite posilnili. Akurát neviem, ako veľmi sas mu do tohoto chcelo. Z proma nižšie vyzerá, ako keď chcel byť hip hoper, ale tatko ho prihlásil na fotbalový krúžok.

https://www.facebook.com/reel/1027009528681403

Djaló sa oficiálne vrátil do Turína. Zdá sa, že rímsky doktor nemá rád čiernych a tak sa začalo písať o Hermosovi, lebo ani novinárom už veľa možností nezostáva. Vzhľadom na vyššie uvedené očakávam ešte potupný odlet hentoho Koného .

Bizarné.

Reagovat
AngryPrd

za prve 4 vety

Reagovat
Alberto Aquilani

Ak by to bolo to čo sa písalo pôvodne - obaja priame prestupy plus s doplatkom 10 mega od AC, bolo by to ideálne. Jednak Tammy nám je na nič a druhak aj tak ľavé krídlo by sme nijaké nezohnali a takto prišiel borec čo pozná ligu, je mu stále len 25 a je to poctivý pracant, typ hráča, ktorý sa nám hodí ako zemiakový šalát k řízku. Problém je, že toto hosťovanie je len ročná záplata, z ktorej nemôžeme vyjsť víťazne. Beriem to tak, že Depardieu cukol, aby oni dali ruky preč od Koného. Tammyho máme o rok späť a už tých 22 mega za neho nedá ani len West Ham.

Celkovo mi príde, že nevieme vôbec predávať a všetci nás hrozne napalujú. Ad. Bove, mne je trošku ľúto, aj keď je veľký potenciál že ho máme v lete späť, ale 12 mega za 22 ročného hráča s 90 odohratými zápasmi za Rím je proste málo. Keby sa to aspoň trošku blížilo k tomu anglickému štandardu, bol by som s tým OK. Na druhú stranu o 2 roky starší Le Fee, ktorý hral doteraz futbal tak max. na pláži v Saint Tropez, prišiel za dvojnásobok.

Nepodarilo sa predať Zalewskiho, Tammyho a nakoniec aj Karsdorp ten kontrakt radšej rozviazal.

Reagovat
Emmett Brown

Nevyriešili sme ani RB, bude tam Celik a Abdul či jak sa volá. Jedine, že by neskutočne vyletel a všetkých nás prekvapil.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Je to Saud a jmenuje se Saud, to si zapamatuješ.

Il Maicon arabo.

Frimpong má jen rychlost, jinak je malinký, má otřesné finální řešení, ale stačilo mu to, aby větral celou Evropu. Saud je rychlý a stačit by to mohlo na většinu Itálie. Když ne, tak je to fail Ghislofiho, hráč za 2,5 se může vrátit domů. Zatím neumí ani slovo anglicky a italsky.

Reagovat
Truffaldino

Přesná forma výměny mezi Tammym a Saelem se bude podle médií ještě dál řešit, teď se to zapláclo jednoduchými hostováními, aby obě strany mohli hráče zaregistrovat. Takže určitá naděje, že to nakonec bude mít větší smysl, tu je.

Bove mě štve, hostování s opcí ve Fiore mi dvakrát smysl nedává, radši bych ho poslal někam do druhé poloviny tabulky a případně hledal kupce příští rok, nebo lépe jej příští rok znova zapracoval. Zase máme o jednoho slušného a mladého odchovance míň.

Reagovat
Pozor skluz!!!

To jsem ani netušil, že ještě jde, ale asi to dává smysl.

I kdyby naplnil podmínky výkupu, pořád musí souhlasit s přestupem a když tam bude zájem od AS po jeho dobré sezóně, musí být cesta.

Je plašan, zdvojuje zbytečně a nechává díry, nestačí být jen běhavý magor, Radjovi to stačilo, protože přidal nástavbu nahoru, Edo ji nemá a pořád hraje tak trochu juniorský fotbal. Doufám, že se vyhraje.

Cristante nenabízí nic navíc, ale oba je držet nemělo smysl, když Bryan je neprodejný. Tak snad příští rok a Edo vezme jeho místo.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

PSV měl Karsdorpa 100 % domluveného, ale nechtěli zaplatiti ani ty 2-3 co bychom si řekl. Však to proběhlo na druhý den po rozvázání.

Na zmrda se rozvázal kontrakt, on dostane odstupné, takže na tom zase tratíme a ještě určitě dostal přímý bonus od PSV (+ agent taky). Slick Rick je samozřejmě tupoun, nečekám, že by ocenil, co mu nabídl Řím. Protože bez AS by v životě větší soutěž než Ere nehrál.

Stejně jako další.

Reagovat
Lech

Slick rick

Reagovat
Salfovic

To jsem zvědavej, kdo na tomhle vydělá, jestli vůbec někdo

Reagovat
MoonKnight

Největší událost pro Řím je jednoznačně Kone. Divím se, že za tu cenu to nezkusilo více týmu, výborná posila pro AS.

Reagovat
Pozor skluz!!!

18+2 skvělý deal.

Takové bychom měli dělat pořád, je to Atalanta styl.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Pry chceme Hermosa a pokud se proda Smalling do Arabie, tak i Hummelse. To by bylo znatelny zlepseni.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nemám problém ani s jedním. Jen ty kontrakty musí být krátké nebo na bázi oboustranných opcí.

Reagovat
Largo

Hummels prý na rok za 3 mega, Hermoso na 2+1 za 3,5. Tedy to, co teď bral Smalling.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Hummels na rok za 3 mega je výborný deal.

Hermoso za 3,5 trochu inflated, ale on bral v Atleticu víc, jsem aspoň rád, že jsme nepřepláceli Galatasaray, ale hráč s agentem uznali, že to má být Turek kdí přeplácí aby tam někdo šel. Je mu 29, 2+1 je zcela adekvátní.

Smalling byl pod growth decree.

Takže teď máme 26 mega z celého rozpočtu jen mezi stopery

Reagovat
Largo

Navíc to ukazuje i Hermosovy motivace, když odmítl nějakejch 5 mega ročně od Galatasaraye, aby u nás bral 3,5. Za to jsem rád, délka kontraktu naprosto adekvátní.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Raffaello

To by byl poměrně levný upgrade kvality. Sice by obrana nebyla plně nejrychlejší, ale to je nízká cena za celkové kvalitativní vylepšení. Max na dva roky ideální řešení.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Hummels si bez rychlosti poradí a oba mantáci by pod jeho vedením hráli trochu lépe.

Reagovat
Largo

Reagovat
Truffaldino
Reagovat
danko10

Je zdravý. V príprave si svoje odohral. Tým špekuláciam o výmene za rovnako neperspektívneho Hummelsa, ktorý v Taliansku nikdy nehral by som rozumel snáď iba keby prišiel na ten rok hrať do Ríma za pár drobných.

Reagovat
Largo

Hummels na rok za 3 mega.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Měl by být připravený do hry, a defenzivně pořád strčí oba trouby do kapsy.

Skoro bych chtěl v áčku Goliče z primavery.

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele