AS Monaco pokračuje v posilování, další akvizicí je obránce Teze

20.08., 13:15
Aktuality
Jordan Teze (© AS Monaco)

Jordan Teze ve svých 24 letech poprvé opouští PSV Eindhoven a vydává se do zahraničí. Nizozemský pravý krajní obránce vyztuží zadní řadu AS Monaco, knížecí celek dnes ohlásil přestup.

Teze ještě předevčírem naskočil k ligovému utkání proti Heraclesu, začátkem tohoto týdne odcestoval do Monaka a podrobil se zdravotní prohlídce. Smlouva je platná na pět let a PSV Eindhoven dostane deset milionů eur, další dva miliony může vyinkasovat na základě bonusů.

"AS Monaco s potěšením oznamuje příchod Jordana Tezeho z PSV Eindhoven. 24letý nizozemský reprezentační obránce podepsal pětiletý kontrakt platný do 30. června roku 2029," stojí v prohlášení na internetových stránkách AS Monaco.

Teze v prvním týmu PSV Eindhoven debutoval již v sezoně 2018/2019 a celkem za klub odehrál 189 utkání, v nichž dal čtyři branky a na 23 gólů svým nyní už někdejším spoluhráčům přihrál. Na svém kontě má i tři starty za seniorskou nizozemskou reprezentaci.

Teze je šestou a druhou nejstarší letošní akvizicí AS Monaco. To posílili i Thilo Kehrer (27), George Ilenikhena (17), Christian Mawissa (19), Lamine Camara (20) a osmnáctiletý útočník Paris Brunner, který byl obratem zapůjčen na hostování do belgického Cercle Bruggy.

Autor: Tomáš Pavlík / asmonaco.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Super posila, ta obrana je jinak nabouchaná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele