Angeliño se do Lipska nevrátí, AS Řím uplatnil opci na přestup

01.06., 18:02
Aktuality

Angeliño se může natrvalo přestěhovat do hlavního města Itálie. Španělský obránce v zimě odcházel z RB Lipsko na hostování do AS Řím a Giallorossi se rozhodli uplatnit opci, včera bylo vše potvrzeno oficiální cestou.

"Angeliño naskočil do základní sestavy a v rámci Serie A a Evropské ligy odehrál celkem dvacet utkání. Své kvality ukázal nejenom na trávníku, ale rovněž mimo něj a klub se tak rozhodl využít opce na trvalý přestup," stojí v prohlášení AS Řím.

27letý Angeliño si zahrál i za Manchester City a oblékal rovněž dresy Mallorky, Bredy, PSV Eindhoven, Hoffenheimu a Galatasaraye. AS Řím za něho zaplatil pět milionů eur, obě strany uzavřely kontrakt platný do června 2028.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

5 milionov a 1,8 mega plat, to je konečne rozumný prestup. On síce úplne nezaujal, ale IMO to bude aj tým, že vlastne nevedel čo sa od neho chce a De Rossi z neho urobil pomaly Bonucciho, miesto toho aby mu dal voľnosť na kraji. Technicky a futbalovým myslením jeden z najlepších v tíme.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Largo

Reagovat
Kucka

Super hráč. Potom, jak vystřelil v RBL, jsem ho čekal výš, ale tak snad to rozbalí v Itálii.

Reagovat
Houfi

Dobrá zpráva teď ještě někoho doprava..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele