Agent: Crespův přestup do AS Řím není příliš pravděpodobný

09.04.2008, 12:22
Aktuality
Velká konkurence je v útoku Interu Milán a pokud se v létě opravdu vrátí Adriano, bude zřejmě muset někdo z kola ven. Hodně se v tomto ohledu spekuluje především o Hernanu Crespovi, jehož nápadníkem je římské AS, podle agenta argentinského reprezentanta ale tento transfer není příliš pravděpodobný...

"S Římem jsem o Crespovi mluvil již před dvěma roky, když odcházel z Chelsea, tehdy se ale do všeho vložil Inter. Giallorossi o něho měli zájem vždycky, ale na rovinu, nedokáži si představit, že by za ně v příští sezoně hrál," prohlásil zástupce jihoamerického fotbalisty Fernando Hidalgo.

"S Interem má smlouvu ještě na jeden rok a u Nerazzurri je spokojený. V tuto chvíli neočekávám, že by AS obnovilo nabídku. Každopádně pokud se věci nějak změní, Řím bude jedním z vážných kandidátů," dodal Hidalgo.

Crespo dal loni čtrnáct ligových branek a úspěšně tak navázal na své první působení v Interu. Letos se mu ovšem příliš nedaří, na svém kontě má jenom jedenáct odehraných utkání, v nichž zaznamenal čtyři trefy.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak zhnije na lavicce interu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je fakt že je ho tam škoda myslim si že by měl bejt v zakladu s ibrem, inter vždycky koupí nějakýho good hráče a pak ho posadí.

Reagovat
smazaný uživatel

totti,crespo,vucinic-super as ...

Reagovat
smazaný uživatel

Musí odejít, Crespo je výborný útočník a i přes jeho věk může odehrát ještě pár skvělých sezon. Ale ne v konkurenci Ibry, Suaza, Cruze a Adriana (?).

Reagovat
smazaný uživatel

Ne v konkurenci Ibry protože těm ostatním je schopnej se vyrovnat ba ne byt ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ManRED prej tam bude hnít s Mourinhem jako v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych ho v AS uvítal :) .. sice je starý, ale tak za nějakou rozumnou cenu by se hodil ..

Reagovat
smazaný uživatel

jo je pravda ze Zlatan se v Interu fakt paradne rozstrilel ...a je daleko lepsi nez v predchozich angazma

Reagovat
smazaný uživatel

No kdybys viděl hrát Ibru v Ajaxu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele