Abbiati po nevydařeném startu žádá fanoušky o trpělivost

28.08.2012, 08:35
Aktuality
Poněkud krušnější časy zažívá AC Milán. Mistr italské Serie A z předminulé sezóny v létě přišel o několik opor a do nového ligového ročníku vstoupil nešťastnou porážkou od nováčka Sampdorie. Brankář Christian Abbiati tak vzkazuje fanouškům, že musejí mít s obměněným týmem trochu trpělivosti...

Kádr Rossoneri začátkem léta opustilo několik zkušených hráčů, v průběhu přestupového období pak navíc odešli do Paris Saint-Germain lídři Zlatan Ibrahimović a Thiago Silva. Předtuchu, že právě započatá sezóna bude pro Milán jednou z nejobtížnějších za poslední roky, pak potvrdila nedělní prohra 0:1 se Sampdorií.

”Není příjemné prohrát úvodní zápas sezóny, zanechává to pachuť hořkosti,” uvedl Christian Abbiati, který nestačil na přesnou hlavičku janovského Andrey Costy z 59. minuty. ”Po inkasované brance jsme zareagovali dobře, ale zkrátka jsme nebyli schopni dotlačit míč za čáru,” řekl dále pětatřicetiletý brankář.

Abbiati, který na San Siru působí s malými přestávkami od roku 1998, nyní apeluje na příznivce, aby měli s týmem strpení. ”Žádám fanoušky o trpělivost. Opustilo nás mnoho šampionů, ale přišli mladí hráči, kteří jsou hladoví po úspěších. Samozřejmě ta trpělivost nemůže trvat věčně a brzy musíme začít vítězit. Fanoušci pochopili, že skončila jedna éra klubu a nová začala,” uvedl čtyřnásobný italský reprezentant.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (152)

Přidat komentář
Woods

Co ti taliani maju s tym slovom sampioni? Silvio, abbiati atd... Im ebe?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

No...pokud ještě AC neposílí na klíčových místech, tak budou muset být fanoušci skutečně ještě dlouho trpěliví

Reagovat
smetos

to co se děje v AC je neskutečné. ta obměna kádru, kdy odešlo mnoho špičkových hráčů (Silva, Ibra, Pirlo, Gennaro, Sandro) a přišli víceméně průměráci (Pazzini, Acerbi....), je smutná. Pokud se ještě během těch několika dnů něco neudělá na trhu a nepřivede se alespon jeden kvalitní záložník a obránce, budem se strachovat o to, abychom hráli alespon EL.

Reagovat
smazaný uživatel

To co se děje teď v ACM jsem za 10 let snad nezažil přestupová politika byla vždycky tou slabší ale letos? To je katastrofa...Pokud nepříjdou posily tak můžou jak na titul tak na LM zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupová politika bola vždy slabšia?? Tak to asi sleduješ iné AC ako ja... Je pravda že tento rok im to nefunguje, ale Galliani je majster vyjednávania.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

co teda tak zazracnyho vyjednal ze je to master?

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

v čem je takovej master oproti funkcionarum treba v takove catanii kde se rok od roku bojuje vcelku ve stredu nekdy skoro o pohary s minimalnim rozpoctem? tenhle kokotko kdyz mel prachy tak nakoupil kdyz ne tak rozprodal,ja v tom nevidim nic uzasnyho a kecy me nezajimaji,dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Iné AC asi sleduješ ty. Keby bol Galliani aj taký chytrý ako majster vyjednávania, tak dnešná situácia nenastane. Čo si myslel, že všetci starci, ktorí teraz odišli budú hrať donekonečna? Ich miesta sa pomaly ale isto mali "zapĺňať" schopnými nástupcami aby tým plynule prešiel zmenou. To je po 1. a po 2. by ma zaujímalo čo také veľkolepé Galliany "vymajstroval"? Okrem Ibru si na nič také majsterské nespomínam. Možno máš ale na mysli Meshab, Acquilani či Taiwo a spol To boli veru nákupy..

Reagovat
smazaný uživatel

oni to nepochopí :) si myslí,ze kdyz privedl kaká a lazara pata,ze je to super vyhledavac talentu a buhvi co vsechno.

Reagovat
domingo

Kaka hlavne prodal za naprosto brutalni cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

AC sledujem už od polovice 90s rokov a nemám chuť sa tu veľmi hašteriť. Možno je Galliani za zenitom, ale jeho prestupy mali vždy hlavu aj pätu. Či sa jedná o odchod, resp. príchod hráčov. V 90s rokoch a v prvej polovici nového milénia bolo AC jeden z naj tímov na svete. A to všetko dosiahli pod jeho vedením a vedením Silvia. Do histórie sa AC zapísalo aj vďaka Gallianimu. Ako dobre viem, prestupy je hlavná výhrada Galianiho a to že mu to tento rok nejde neznamená že je neschopný. Z blízkej minulosti doviedol pomerne neznámeho Silvu z Porta sa mi zdá a pozri akú má hodnotu teraz. Nocerinho prišiel za 500k čo je smišna suma, Mexes zadarmo ( je jedno či vypršala zmluva alebo nie), Boateng. Osobne si myslím, že keby boli financie tak ten prechod medzi hráčskymi generáciami prebehne oveľa jednoduchšie. Ibra a staré garnitúry AC podľa mňa finančne pekne vyšťavil a treba si uvedomiť, že v sérii A už nieje toľko peňazí ako v tímoch ktoré si to slovo "TOP" kúpili za peniaze z ropy... Ale tak rozumiem že polka mudrcov tu má informácie len z Foorball manager a tvária sa ako vševedi.. Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň máš pravdu Galliani je frajer a díky něho AC bude stoupat a má tu nejlepší politiku přestupovou na světě jsem rád že je v AC a dokáže se zbavit nepotřebných hráčů a nakoupit špičkové tahouny Promiň ještě jednou

Reagovat
exot12

Ja tiez nesuhlasim s tebou. Viem ze je potrebna obmena a ze sa to robi za pochodu, ale obmena kadru sa mala robit postupne a nie ze naraz odide polovica muzstva. Budovali nieco comu verili, dosiahli uspech, ale o to teraz budu krusnejsie casy a myslim si ze teraz pride dlha doba kedy AC nevyhra nic. Super priviedol Ibru, Silvu, Noceho a Princa a tyto hraci prisli za hubicku, oproti tomu boli predany Sheva, Kaka, Ibru a Silvu za velmi vyhodne sumy, takze ak tych hracov predas velmi vyhodne a napriek tomu si v strate tak nieco predsa nieje v poriadku nie?

Reagovat
CubONE

lenze majitelom je Berlusconi

Reagovat
smazaný uživatel

to ze ti domluvivelke jmena jako je ronaldinho atp na konci jejich kariery neznamena ze je to dobrej vyjednavatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

OT: Cavani by mal dnes predlzit zmluvu do roku 2017, zarabat by mal 4,5 mega + pol mega bonusy a zmluva by mala obsahovat vykupnu klauzulu vo vyske 55 mega.

Reagovat
Jajinek

To plašení je naprosto přehnané. Sice ztratili dva nejlepší hráče, ale pořád mají druhý nejlepší kádr v Itálii. Abbiati, Abate, Bonera, Montolivo, Nocerino, Boateng, Robinho, Pato. To je výborná osa týmu, která prostě o tu LM bojovat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehanej. V soucasnosti mate lepsi tym.

Reagovat
smetos

jo osa to je dobrá, ale vem si kdy Pato vydržel naposledy víc jak měsíc pohromadě. Robinho taky není zrovna šutér, na kterého by se mohli spolehnout. Nevím proč, ale nějak věřím tomu Pazzovi že se probere

Reagovat
10

Papírově je teď před nima v mých očích Inter a i Neapol, protože AC prostě nemá takovou zálohu a nemá hráče, co dá 25 gólů jako Cavani, nebo potenciál čtyřiceti gólů Milita s Palaciem (Pato by na to měl, ale všichni vidí, jak je na tom zdravotně). To navíc ani při pohledu na zálohu a obranu není jejich hlavní problém, protože ani Bommela a Nestu nikdo plnohodnotně nenahradil. Mercato ještě neskončilo, ale doteď je tohle imo nejslabší pod Gallianim, přejeli ho mnohem méně zkušený a schopný, třeba Pradé, nebo Branca.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal by som, že len Jajinek sa chce pchať fanúšikom AC do zadku a masírovať im pomocou takýchto rečí mozgy

Reagovat
Tsigi

Rok, kdy odešel Kaká, Gourcuff, po skvělý sezoně ve Francii. Maldini ukončil kariéru. Místo nich přišel Huntelaar, Gooch a v zimě Mancini, byl taky dost hrozný.

Reagovat
Jajinek

Mancini byl nasazený agent.

Reagovat
Tsigi

Mancini-Quaresma. Duo křídel, které změní styl hry Interu

Reagovat
Jajinek

já bych upřímně Neapol a Inter nepčeceňoval.

Neapol oproti loňsku neudělal žádnou změnu, která by jim pomohla vyhrávat série zápasů v řadě. Stále budou ztrácet zdánlivě jasné body. Navíc ztratili okamžitou absolutní kvalitu odchodem Lavezziho, za nějž nepřišla náhrada a se vší úctou k Panděvovi a Insignem, ti jeho asistence nahradit nedokážou. Ten kádr až na uzdravení Britose, od kterého si hodně slibuju, taky není o nic širší než vloni a třeba na krajích je to vyloženě početně slabota.

Inter možná výborně vyřešil útočnou fázi (pokud ještě přijde Marco jako vice Milito, tak to bude výborné), ale naprosto se mi nepozdává obrana. Ta obrana je jedna z nejslabších, co jsme měli za poslední léta. Samuel je rychlostně už úplně na dně a vše bude brát jen ze zkušeností. Od Silvestreho si moc neslibuju, v přípravě a EL byl hrozný, ale uvidíme. A pak věčně zraněný Chivu a Rano, který zahraje jeden dobrý zápas za rok. Ti stopeři budou letos naší velkou slabinou s tím, že ty kraje taky nejsou bůh ví co. Uvidíme, jak si pak povede nové záloha, ale z té mám daleko lepší pocit.

Nicméně já bych tyhle dva týmy nestavil vyloženě nad AC, kde v záloze s Nocem, Montolivem a Boatengem stále vidím obrovskou kvalitu. A pokud Robinho dostane prostor, tak i přes to, že není snajper, odvede dobrou práci. Ty nedostatky, které píšeš, jsou pravda. Otázkou bude, jak se s tím vypořádají. Nedostatky má i Inter, Neapol...klíč k úspěchu a LM bude ten, kdo je nejlépe zacelí.

A třeba vyletí někdo další, favorizuju Lazio a Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, že si urazil Zanettiho. Rozplakal si ma tak ako už dávno nie

Reagovat
Jajinek

počítám, že bude nastupovat převážně v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade si to mohol teda napísať, pretože ma to fakt dosť urazilo a zároveň zrazilo a rozplakalo. Pretože ja by som bol so zálohou Fredy-Kučú-Gargamel spokojný Radšej ako mať v obrane tragéda Jonathana

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa uz ale fakt spravas ako kompletne vygumovany retard...

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek ma môže uraziť, pretože ho aspoň ako tak poznám. Ale niekto ako ty, tak to ani náhodou

Reagovat
Kenneth

Doufám že příště o něm řekne že je kretén, potom si můžeš konečně hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

To isté platí pre Teba čo pre Ševčenka. Plus dávam ešte ale 5 Kennethov

Reagovat
olis

vidim ze do toho moc nevidis

Reagovat
Jajinek

jasně

Reagovat
Yanek

ok, tu předchozí obhajobu beru zpět. Nejsi jako Juventini, jsi kokot.

Reagovat
olis

mna aj tak zaujima co som pre teba ja

Reagovat
10

jaký kompliment pro fanoušky Juve!

Reagovat
Pettirosso

dík

Reagovat
M11

Reagovat
10

Neapoli bude ty série zápasů v řadě vyhrávat absence LM, to je zásadní věc hrající v jejich prospěch, EL je tolik nezatíží. Kádr je sehranej, vhodně doplněnej a ty kraje zdvojený. Díra za Lavezzim tam i přes dobrý výkony Panděva je, ale Insigne a Vargas určitě mají potenciál ho do budoucna nahradit, letos ho nahradí spíš trošku jiná role pro Hamšíka.

Ta vaše obrana mi příjde na ligu dostatečně kvalitní, hlavní rozdíl bude v tom, že jí podle mě letos bude držet záloha, Gargano je Brancův majstrštyk, jak už jsem psal, takovej jezdec vám strašně chyběl a Neapol udělala obrovskou chybu jeho prodejem, stejně tak síla Guarina. Ta loňská záloha by v minulým roce udělala šašky i z Nesty s Cannavarem. Taky pro vás hraje absence LM.

Reagovat
olis

Reagovat
Jajinek

Neapol ty výpadky měla i v době, kdy LM nebyla. Pravdou je, že jsou o poznání více sehraní.

Co se týče Interu, proti rychlejším týmům už ta obrana prostě nestíhá, i když souhlas tou zálohou.

Uvidíme.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

kecáš nesmysl za nesmyslem..inter ma lepsi kadr tak nebudme alibisti. obrana - maicon-rano-samuel(chivu)-zanetti je víc nez dobra zanetti je na to kolik mu je bůh,nebo se ti snad zda,ze antonini-mexes-zapata(bonera)-abate je lepsi? ale jdi.

Reagovat
Jajinek

Zanetti bude nastupovat někdy v záloze, na levo bude hrát Pereira.

Jinak Maicon je hodně náladový hráč, který se hecne proti AC a Juve ale ostatní zápasy už bude problém. Navíc náhradníci na kraje obrany nejsou opravdu nic moc. Ze stoperské dvojice mám strach a ten jsem vysvětlil. Neříkám, že má AC lepší obranu, hodnotil jsem tu Interu jako slabou stránku tohoto celku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že problémy v obraně (aspoň s Pescarou) vycházely právě ze zálohy.

Reagovat
Jajinek

Je to možné, Guarín nezahrál dobrej zápas a Gargano pozičně ještě příliš nebyl sehraný. Ale potenciál na dobré výkony ta záloha má.

Reagovat
smazaný uživatel

mě vadí ten japonec tam ten se mi nelíbí,maicon neni co byval ale porad je o parnik lepsi jak nakej antonini,zanetti s prichodem gargana stopro v obrane si myslim,plus je tam coutinho,guarin,cambi,sneider,tam pro neho neni misto.

Reagovat
Jajinek

Cuchu, Guarín a Gargano rozhondě neodehrajou každý zápas. Zanetti je aktuálně první alternativou na všechny tyto posty. Kraje obrany při složení Maicon - Pereira Zanettiho nepotřebuje. Zanetti bude vždy hrát a vždy místo jednoho z 5ti jmenovaných.

Co se týče zbytku, nějak si nerozumíme, já nikde nesrovnávám Maicona s Antoninim a podobně.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

1.juve

2. neapol/inter

3. inter/neapol

4.AC

Reagovat
Tsigi

Záloha bude letos špatná. Bonera se mi začíná zdát těžce za vrcholem.. AC hraje hlavně špatný fotbal a to dost dlouhou dobu, tak nějak doufám, že to bude schopný Montolivo ovlivnit, ale to je spíš jenom přání. Boateng mi začíná čím dál tím víc připomínat o hodně horší verzi Lamparda v nejlepších letech. Jeho přínos tkví v brankách a bez Ibry to bude vidět mnohem více. Boj o LM by to měl být. Ta konkurence není tak brutální.

Reagovat
Jajinek

viz reakce na 10ku, ale v podstatě souhlas.

Reagovat
Arne

Kolik lidu tak čekat na Inter - Roma?

Reagovat
Alberto Aquilani

2000 hostí , 1500 domcich

Reagovat
Jajinek

myslím, že bude hodně. Fanoušci jsou natěšení na novou sezónu. Tipnul bych 60.000

Reagovat
Arne

Super, dík.

Reagovat
Kily

já budu tajně doufat ve větší počet, když loni na AC-Plzeň mohlo být 67 tisíc, i když tam hodně velkou roli sehrála ta promo akce fanoušků Viktorky, kteří dělali v centru města ostudu a místní si řekli, že se na ty exoty musí odpoledne podívat

Reagovat
Kily

večer

Reagovat
Jajinek

asi jo...k těm 70ti by se to mohlo vyšplhat. Plno rozhodně nebude, ale to číslo bude slušné, jak jsem psal. Nechtěl jsem tě zbytečně navnazovat...

Reagovat
Kily

ty nejedeš?

Reagovat
Jajinek

a) máme valnou hromadu

b) je to v neděli a už nemám dovolenou. Chci jet na Madonninu a na jaře na EL, pokud postoupíme.

Reagovat
Kily

no jestli si povedeme v Lize mistrů tradičně a bude to s námi, tak pojedu na EL taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A býva na takéto zájazdy aj nejaký ultra last minute?

Reagovat
Lubinterista

nové topánky jsou lepší investice

Reagovat
smazaný uživatel

Nové topánky kupujem v priemere za 60-70 euro. Keby to bol ultra last minute, tak tak isto by ma vyšiel aj ten výjazd. To by som teda obetoval jeden pár topánok. Takto by sa to ešte dalo. Ale ak by ma mal výjazd stáť povedzme 200 eur, za čo kúpim jeden pár topánok, jednu košeľu a jedny nohavice, tak to nie. A ešte by mi ostalo možno aj na jedny boxerky.

Reagovat
Tomanatura

mne urcite

Reagovat
Arne

Sám nebo přes nějakou cestovku?

Reagovat
Tomanatura

jedem dva sami, listky mam ale predobjednane pres cksportevents. Budes taky v tu dobu v Milane?

Reagovat
olis

mozem sa spytat kolko ta to bude stat ? a sposob dopravy ?

Reagovat
Tomanatura

vlakem Linz-Benatky-Milan, zpatecni cena kolem 140 euro (vagony na spani), vstupenka zhruba 50, tusim. To je proste luxus.

Reagovat
Kily

máš představu, kam ta vstupenka bude?

Reagovat
Tomanatura

3. patro, asi vezmu dalekohled s sebou...

Reagovat
Kily

taky mě to napadlo a pokud to není do sektoru pro fanoušky hostí, jako že asi ne, tak se snad nebude konat podrobná prohlídka s vyhazováním spousty věcí jako loni na AC-Plzeň. Říkal jsem si, že pojedu vyloženě jako neutrální fanoušek, domácí mě budou chtít zmlátit, až uvidí dres Valencie a hosté ve chvíli, kdy uvidí jmenovku Navarro a uvědomí si, že jeho tehdejší oběť hraje za AS

Reagovat
olis

dobra cena

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdrav Pupiho

Reagovat
Arne

Zvažujeme s Kilym, že s tím CK Events pojedeme.

Reagovat
Maritazzi

Taky jsem chtěl jet, ta nabídka je lákavá.

Reagovat
Kily

lákavé to bylo dřív, tohle se ale pomalu nedá přejít bez odmítnutí

Reagovat
Maritazzi

No jo, pro mě jen lákavá, protože jsem teď o víkendu byl na AS - Catania a můj budget je teď v dost červených číslech.

Reagovat
Pettirosso

Jaký to bylo?

Reagovat
Maritazzi

Jak píšu níž, napíšu to potom pod preview. Ve zkratce úžasný, prostě to bylo moje poprvé a i když jsem musel odejít po golu na 1:1, tak to nemělo chybu.

Reagovat
Pettirosso

ok, těším se

Reagovat
Kily

do Říma se jednou taky chci podívat, ideálně za stejných podmínek jako do Barcelony, Paříže nebo Londýna - výlet tak na týden, abych stihl projít celé město a vše spojené s fotbalem, tady ideálně samozřejmě derby. Jinak Inter - AS už máme objednáno, za dvojku to je skoro zadarmo a navíc neutratím ani tolik na suvenýrech, jelikož šály jsem v Miláně nakoupil už loni

Reagovat
Maritazzi

Já jezdil tři týdny vlakem po Evropě (no spíš jen Francie, Španělsko, Itálie), takže ten fotbal byl opravdu jen okrajová záležitost. Za dvojku je to neuvěřitelný, doufám, že se mi někdy za takovou cenu poštěstí dostat na AS.

Reagovat
10

napiš do mailu jak se ti líbilo, až budeš mít čas

Reagovat
Maritazzi

Nebude jednodušší FB?

Reagovat
Kily

jsi s nimi nějak domluvenej na tom, kde si lístky vyzvedneš? Oni to mají v nabídce autobusem i letadlem, takže je tam víc variant (před autobusem, v hotelu, před zápasem). My budeme u stadionu někdy v poledne (+- tak hodina), tak se pak můžeme nějak domluvit a sejít se tam, nebo ve městě

Reagovat
Tomanatura

jeste domluveny nejsem, ale bude to urcite pred stadionem. Jak to budu vedet, napisu ti.

Reagovat
Kily

jasný, my už máme info k zájezdu a v tom je odhadovanej čas příjezdu do Milána v 10, ale podle mě pojedeme dýl stejně jako před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

80 000

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak M'baye Niang nakonec do AC za 2 mil. € + bonusy.

Reagovat
AC.Milan

to mas z kama? to by bylo super kdyby to fakt vyslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v podstate na 99,9 % jiste. Vcera dorazil do Milana. Galliani o nem mluvil, on sam rikal, ze si splnil sen. Uz zbyva jen zdravotni prohlidka a oficialni prohlaseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak GDS a Sky Italia (Di Marzio).

Reagovat
AC.Milan

jj uz sem nasel clanek i na milannews.it tak aspon neco konecne

Reagovat
CubONE

vcera sa hovorilo 1,7 a bonusy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neco kolem toho 1,7 - 2.

Reagovat
Le Gunner

Slušná posila

Reagovat
snuff24

Nemyslím si, že AC zažije až tak strašnou sezonu jako my jsme měli tu minulou .. hráče jako Boateng,Robinho,Pato,Nocerino nebo třeba Montolivo lze pořád považovat za špičku, ale AC má velký problém a to náchylnost jejich hráčů ke zranění a pokud se zranění 2-3 výše jmenovaní hráči, tak se může jít klouzat

Reagovat
snuff24

*zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Však nepanikařme. Rozdílový hráči znamenají že tým nebude prostě bojovat o první místo, ale spokojíme se s LM.

Abbiati (Gabriel)

Abate (De Sciglio) - Zapata (Yepes) - Bonera (Mexes) - Antonini (Didac)

Montolivo - posila (Ambro) - Nocerino

Boateng (Robinho)

Robinho (El Shaarawy) - Pato/Pazzini (Niang)

Reagovat
smazaný uživatel

* Montolivo (Constant) - posila (Ambro) - Nocerino (Emanuelsson)

Reagovat
RealC.F.
Reagovat
CubONE

to musel pisat iny zadubenec...a tie komentare...ti niektori fans RM sleduju fakt len Madrid

Reagovat
RealC.F.

Tak hlavně na stránky RM CZ/SK chodí povětšinou věková kategorie 15 a míň, takže tam se kvalitních komentů dočkáš většinou jen zřídkakdy

Reagovat
smazaný uživatel

No ve středu obrany rozhodně kvalitu nevidim, pokud se Mexes posune na beka. Tak Bonera a Zapata rozhodně nejsou žádný zázraci

Reagovat
CubONE

preco by mal ist Mexes na kraj?

Reagovat
smetos

aspon v FM13 budu vytahovat AC z pruměru na vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

urcite pride Kaka, M'baye Niang original do utoku neviem ci niekto sa najde este..ale tak ta prehra 0-1 s doriou jasne zahranie na city predstavenstvu aby uspokojili tim a fanusikov prichodom nejakych 2 novych hracov a to ze sa kaka resp kakov agent a otec v jednej osobe pohadal s mourinhom tiez prihrieva nasu polievocku, ked sa mou vyjadri ze s kakom nerata, tak ho isto posle k nam:))))tesiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Noo hele teprve ted se pozná jak dobrej je Galiani... pořád ho tady někdo chválí a ale on vždy přivede ne úplně dobré hráče za směšný peníz tak at se ted ukáže co je v něm a dotáhne kakače :-)

Reagovat
Kily

Kaká zrovna padl

Reagovat
Alberto Aquilani

Možno to nebdue také zlé a príde Bojan

Reagovat
Maritazzi

Nebo Marco. A u nás rychle zainvestovat do pravé obrany.

Reagovat
Maritazzi

Aha, tak on už to Saba řeší, to jsem zvědavý, na kolik si za tohle přijdeme.

Reagovat
Alberto Aquilani

ked odíde Bojan musí niekto prísť , 5 hráčov na 3 posty s Tottim je málo ....

Reagovat
Maritazzi

Nevím, jestli nečeká, že ten Tottiho post by zvládnul nějak zahrát i Pjanič, jinak je to opravdu málo. Jenže je to těžký, protože toho beka taky zoufale potřebujeme.

Reagovat
Maritazzi

Jinak jsem po třech týdnech moc rád zpátky na téhle verzi webu, plný zážitků hlavně z Olimpica, takže pak až se nějak dám dohromady, zkusím něco hodit pod preview.

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Yanek

Tak podle předpokladů přijde nejspíš ještě jeden útočník - Bojan, klasiscky na hostování s případnou opcí. K tomu, z jaké kategorie tenhle přestup je se raději vyjadřovat nebudu a když už, tak bych bral asi Bendtnera, který by s drobnějším příplatkem přišel nastálo. Každopádně by ten transfer mohl otevřít možnost pro dalšího záložníka (Lass, De Jong?), protože útok by byl konečně kompletní. Alespoň v očích vedení.

Reagovat
Yanek

A ještě bych chtěl dodat, že máme 28. srpna a lazaret začíná - Robinho zraněn a mluví se o třech týdnech, takže podobná doba jako u Pata. S takovým tempem bych se příští sezony ani neúčastnil.

Reagovat
homeles8

než Bendtnera, tak by byl lepší asi Berbatov, ten se mi líbil, takovej Ibra styl. Akorát se podívám kolik mu je, Navíc jsem ho viděl tak rok a půl zptáky, tak nevim jak je na tom teď, ale s jeho stylem by měl bejt furt stejnej :-)

Reagovat
homeles8

Je mu 31, no, tak to by se moh ještě vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

2 utocnici ten Niang(uz byl na zdravotni prohlidce) a Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan bude pro AC dobra posila, pokud to vyjde. Takovej zdravej Pato typově.

Reagovat
Jajinek

budeš navečer na ICQ?

Reagovat
smazaný uživatel

Po osmi letech sem to zapl, funguje to, takže jo.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Kily

kecáš, mě jsi z toho vzbudil letos 1. ledna, když jsem v práci konečně usínal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, už to vidim. A předtim na Štědré den, ja to tak obchazim toty svatky, popřát a tak, co je dneska vubec? Jo Majk Spirit ma narozky

Reagovat
domingo

Berbatov je volny, ten by to posunul dost nahoru, ne? Mame ho cekat v AC v patek o pul desate vecer?

Reagovat
homeles8

jo, podle mě by se jim hodil Akorát nevim jestli přijde :-)

Reagovat
Pettirosso

pro jakýkoliv tým Calcia by to byl kauf jak blázen, kéž by ho dovedl Marotta.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Il Architetto

Zájem máme i o Cardoza.

Reagovat
Pettirosso

to je doufám, jen blbej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Do Juve by som ho bral okamžite Ale myslím že po zranení Rooneyho si ho Ferguson v tíme nechá.

Reagovat
Benesse

odhliadnutím od toho že mi je hrozne nesympatický tak jedného takého hráča už máme Mirka, neviem či by sa tam dvaja taký lenochodi uživili

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tvoj názor na Berbu mi je dobre známy

On je na rozdiel od Mirka kanonier, hráč ktorý dostane loptu a jednoducho ju do tej siete pošle...a taký nám presne chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :

Jede někdo teď na Udinese ?

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi a Galiani jsou výborní obchodníci... fandím ACM přes 10let a vím co říkám jěště příjde trumf jak před rokem nocerino minuty před koncem okenka...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan classe 90, El Shaarawy 92, Pato 89, Niang 94, Acerbi 88, De Siglio 92,Zapata 86,Dídac Vilà 89,Emanuelson 86 dobře se to omlazuje

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro 91 , Lopez 93 , Lamela 92 , Pjanič 90 , Florenzi 91 , Tachtsidis 91 , Dodó 92 , Marquinhos 94 , Romagnoli 95

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele