6. kolo
06.10.2024 17:30 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

Omar Marmoush (© AFP)

Bayern přišel o vítězství v přestřelce s Frankfurtem v úplném závěru

Eintracht Frankfurt v domácím utkání šestého kola Bundesligy proti vedoucímu Bayernu dvakrát prohrával, ale nakonec díky gólu Omara Marmoushe z 94. minuty zachránil remízu 3:3. Tím prodloužil svou neporazitelnost ve všech soutěžích na sedm zápasů.

Svěřenci Vincenta Kompanyho, kteří chtěli napravit porážku od Aston Villy, začali lépe a hned na začátku se dostal k zakončení Michael Olise. Francouz byl během úvodní čtvrthodiny neustálou hrozbou a již se téměř radoval po dalekonosném pokusu, který nakonec domácí brankář vytěsnil nad břevno. Z následného rohu se však Bayern nemýlil. Thomas Müller se zorientoval v prostoru na zadní tyči, ukázal přehled a Kim Min-jae se mohl radovat z úvodní branky.

V úvodních dvaceti minutách se hrálo na jednu branku, o to překvapivější bylo, když Frankfurt vyrovnal. Ansgar Knauff vyslal za obranu Omara Marmoushe a ten přesným zakončením překonal Manuela Neuera. Jednalo se již o jeho sedmou branku v letošní sezoně. Egypťan se deset minut před přestávkou proměnil v nahrávače, když po úniku našel Huga Ekitikeho a umožnil tak svému parťákovi z útoku skórovat. Deutsche Bank Park byl však v euforii pouhé tři minuty, protože Bayern téměř okamžitě vyrovnal díky gólu Dayota Upamecana poté, co si Frankfurt opět nedokázal poradit s rohovým kopem.

To dalo bavorskému celku impuls směrem k druhému poločasu a Bayern se mohl radovat díky Olisemu, jenž si za svůj výkon gól zasloužil. Olise dostal přihrávku od Harryho Kanea, hranici pokutového území si zpracoval míč a výtečně našel vzdálenější roh, čímž vrátil hostům vedení.

Příležitostí k vyrovnání měli domácí málo, ale v závěrečné fázi zápasu zahodili obrovskou šanci, když Junior Dina Ebimbe nedosáhl na centr Rasmuse Kristensena. Rozzuřený Dino Toppmöller si musel myslet, že už je vše ztraceno, ale Ebimbe se vykoupil, když hlavou našel Marmoushe, který vstřelil svůj druhý gól a zachránil pro Orly senzační bod. V závěru utkání ještě Bayern orazítkoval tyč, na výsledku se ale již nic neměnilo. Bayern tak zůstává bez výhry již třetí soutěžní utkání v řadě.

Autor: Livesport.cz / SID/Flashscore

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele