7. kolo
19.10.2024 18:30 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Harry Kane (© LUKAS BARTH-TUTTAS / AFP)

Kane hattrickem sestřelil Stuttgart. Ten přišel o sérii bez porážky

Bayern Mnichov se vrátil na vítěznou vlnu ve velkém stylu, když v Allianz Areně porazil Stuttgart 4:0 a vrátil se do čela bundesligové tabulky. Hrdinou zápasu se stal domácí útočník Harry Kane, jenž třemi góly pomohl Bayernu k jednoznačné výhře. Stuttgart naopak po pěti zápasech v Bundeslize prohrál.

Obě strany vstupovaly do reprezentační přestávky bez výhry v předchozích třech zápasech, takže možná nebylo překvapením, že první poločas byl navzdory superhvězdným jménům v domácích řadách poznamenán nedostatkem útočné kvality. Bayern si dokázal jako první vypracovat gólovou šanci, Raphaël Guerreiro se ale trefil přímo do brankáře Alexandera Nübela.

Poté si mladý záložník Bayernu Aleksandar Pavlovič přivodil zranění po nešikovném pádu po vzdušném souboji. Kapitán anglické reprezentace Harry Kane navíc vzápětí nevyužil několik dobrých šancí, kteří byli jistě frustrovaní, že jdou do kabin bez vstřeleného gólu.

Svěřenci Vincenta Kompanyho však zahazovali šance i po přestávce, když Kane nedokázal proměnit Gnabryho křížnou přihrávku. Od té doby se však už útočník Bayernu nemýlil. Nejprve dostal příliš mnoho prostoru před pokutovým územím a trefil se přesně k tyči. To ukončilo čtyřzápasové gólové čekání Kanea za klub i Anglii. O čtyři minuty později navíc zdvojnásobil svůj účet, když tentokrát už využil Gnabryho ideálný pas do pokutového území. V 80. minutě pak zkompletoval hattrick, když si našel míč po zblokované ráně a z bezprostřední blízkosti se prosadil potřetí. Kingsley Coman pak ještě přidal čtvrtý gól a prodloužil sérii Stuttgartu bez vítězství ve všech soutěžích na čtyři zápasy.

Autor: Livesport.cz / Anton Latuska

Komentáře (6)

Přidat komentář
Ferragamo7

Tak chcem veriť,že okrem dominantného výkonu,ktorý očakávam,konečne príde aj plný bodový zisk,pretože inak je to úplne kontraproduktívne.Taktiež by som bol vďačný Kane-ovi,aby sa už konečne prebral z oktoberfest-ošiaľu a po 4 zápasoch začal dávať aj nejaké góly. Lebo dominancia na šance a držanie lopty je nám na 2 veci,keď to neprináša body.Leverkusen 70:30,Frankfurt 68:32 Villa 65:35 a z 9 bodov sme uhrali 2 Aspoň vidieť,že v zápase je mega dôležitá efektivita a nie trápne štatistiky šancí a držania lopty.

Reagovat
Heresy

Spokojeny ?

Reagovat
Ferragamo7

Heresy-áno,aj nie Ten prvý polčas bol veľmi divný,prakticky len jedna šanca,ktorá smrdela gólom(Gnabryho prihrávka na ktorú Kane nedosiahol)celkovo tá hra bola rozháraná,nemalo to ani hlavu ani pätu.Ale 2.polčas bol presne taký,ako si predstavujem,vysoký pressing,gólová efektivita a bolo vidieť aj po prvom,ale hlavne po druhom góle,aký balvan z tímu spadol,potom doslova po ihrisku lietali, až súper úplne fyzicky odišiel. Takže spokojnosť u mňa na 80%.

Reagovat
Heresy

vidim to stejne

Reagovat
DidusIneptus

Oktoberfest už skončil a proto Bayern opět výrazně boduje. Jinak ten Oktoberfest nesvědčil nikomu z bavorských mančaftů. Zkrátka Oktoberfest je všechny rozptyloval.

Reagovat
DidusIneptus

Hráče Bayernu tenhle zápas náramně bavil. Stuttgart z toho byl otrávený. Síla Stuttgartu se ukáže jindy, třeba příští týden v Lize mistrů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele